Alle recepten op een rijtje

Gemarineerde Kip

Kook de rijst in water met wat zout, hou warm opzij. Snij de kipfilets, de wortelen en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kalkoenlapjes Met Ham

Schik de schijven Ganda ham voor u en leg op elk een kalkoenlapje. Schik daarop wat mozzarella...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pikant Gemarineerde Parelhoen

•Eén dag van tevoren: maak een marinade met de hieronder opgesomde ingrediënten, strijk hiermee de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kip Met Mozzarella

Snijd de aubergine in de lengte in plakken van 1 cm dik. Bestrooi aan beide zijden met zout en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kalkoenlapjes Met Champignons

Bak de kalkoenlapjes gaar in boter, kruid met peper en wat zout. Haal ze uit de pan en hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kwartels In Druivensaus

Omwikkel elk kwarteltje met een sneetje spek en maak dit vast, bak ze rondom mooi bruin aan in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kalkoenfricassee, Met Schorseneel Champignonsaus

Maak de schorsenelen schoon, snij ze in stukken van 5 cm en zet ze in water waar U wat citroensap...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kip Met Rode Bessensaus

Kruid het vlees met peper, zout en gember en bak ze knapperig op een matig vuur in boter, hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kip Met Noedels

Kook de noedels beetgaar in licht gezouten water. Snij intussen de kipfilets en de Chinese kool...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spirelli Met Scampi & Victoriabaars

Ontdoe de scampi's van hun "jasje", verwijder het darmkanaaltje en hou apart. Stoof de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spirelli Met Krokante Spekjes

Smelt een klontje boter en bak hierin de spekjes mooi krokant. Kook de pasta al denté, giet af...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spaghetti Carbonara

Snijd de pancetta in dunne reepjes en bak deze goudgeel aan in wat olijfolie, laat de ui en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Heerlijke Pasta Met Tomaat & Basilicum

Smelt een klontje boter en fruit daarin de gesnipperde sjalot, strooi er de bloem over en roer...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spaghetti Saus

Doe alle "apart" ingrediënten in een cutter of mixer en maal deze fijn tot een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Salade Van Pasta & Passievrucht

Kook de pasta al denté, giet af en spoel onder koud stromend water. Meng er de (koude)...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Cappelletti Met Tomaat & Basilicum

Smelt een klontje boter en fruit daarin de gesnipperde sjalot, strooi er de bloem over en roer...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pappardelle Met Zeevruchten

Kook de mosselen zoals gebruikelijk. Pel de scampi's, kruid met peper en zout en bak ze kort in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lasagne Van Land & Zee

Voor de tomatensaus: stoof de spekblokjes aan in olie, voeg dan de in stukjes gesneden wortel,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tagliatelle Met Vogelnestje

Stoof de ui en knoflook aan in wat boter en blus met de wijn, laat even inkoken. Voeg de bouillon,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Farfalle Met Kreeftensausje

Verwarm de kreeftensoep en voeg er de room aan toe, breng op smaak met wat zwarte peper en zout....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans