Alle recepten op een rijtje
Gemarineerde Kip
Kook de rijst in water met wat zout, hou warm opzij. Snij de kipfilets, de wortelen en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kalkoenlapjes Met Ham
Schik de schijven Ganda ham voor u en leg op elk een kalkoenlapje. Schik daarop wat mozzarella...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pikant Gemarineerde Parelhoen
•Eén dag van tevoren: maak een marinade met de hieronder opgesomde ingrediënten, strijk hiermee de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip Met Mozzarella
Snijd de aubergine in de lengte in plakken van 1 cm dik. Bestrooi aan beide zijden met zout en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kalkoenlapjes Met Champignons
Bak de kalkoenlapjes gaar in boter, kruid met peper en wat zout. Haal ze uit de pan en hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kwartels In Druivensaus
Omwikkel elk kwarteltje met een sneetje spek en maak dit vast, bak ze rondom mooi bruin aan in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kalkoenfricassee, Met Schorseneel Champignonsaus
Maak de schorsenelen schoon, snij ze in stukken van 5 cm en zet ze in water waar U wat citroensap...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kip Met Rode Bessensaus
Kruid het vlees met peper, zout en gember en bak ze knapperig op een matig vuur in boter, hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip Met Noedels
Kook de noedels beetgaar in licht gezouten water. Snij intussen de kipfilets en de Chinese kool...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spirelli Met Scampi & Victoriabaars
Ontdoe de scampi's van hun "jasje", verwijder het darmkanaaltje en hou apart. Stoof de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Spirelli Met Krokante Spekjes
Smelt een klontje boter en bak hierin de spekjes mooi krokant. Kook de pasta al denté, giet af...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Spaghetti Carbonara
Snijd de pancetta in dunne reepjes en bak deze goudgeel aan in wat olijfolie, laat de ui en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Heerlijke Pasta Met Tomaat & Basilicum
Smelt een klontje boter en fruit daarin de gesnipperde sjalot, strooi er de bloem over en roer...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Spaghetti Saus
Doe alle "apart" ingrediënten in een cutter of mixer en maal deze fijn tot een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Salade Van Pasta & Passievrucht
Kook de pasta al denté, giet af en spoel onder koud stromend water. Meng er de (koude)...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Cappelletti Met Tomaat & Basilicum
Smelt een klontje boter en fruit daarin de gesnipperde sjalot, strooi er de bloem over en roer...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Pappardelle Met Zeevruchten
Kook de mosselen zoals gebruikelijk. Pel de scampi's, kruid met peper en zout en bak ze kort in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Lasagne Van Land & Zee
Voor de tomatensaus: stoof de spekblokjes aan in olie, voeg dan de in stukjes gesneden wortel,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Tagliatelle Met Vogelnestje
Stoof de ui en knoflook aan in wat boter en blus met de wijn, laat even inkoken. Voeg de bouillon,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Farfalle Met Kreeftensausje
Verwarm de kreeftensoep en voeg er de room aan toe, breng op smaak met wat zwarte peper en zout....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans