Alle recepten op een rijtje

Kalfstong Met Mosterdsaus
Doe de kalfstongen in een ruime pan en overgiet met ruim koud water. Snijd de prei, selder en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsschenkel Met Sinaasappelsaus
Was de sinaasappel, rasp de schil en pers het sap. Wrijf de schenkels in met zout, royaal peper en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gemarineerde Lamskoteleten
Meng voor de marinade alle ingrediënten en overgiet daarmee de lamskoteletjes, dek af met folie en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsschenkel Met Knoflooksaus
Kruid de schenkels royaal met peper en wat zout en bak ze in lichtbruine boter aan. Strooi er de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rosbief Met Bordelaise
Kruid het vlees met peper en zout en bak het mooi aan in schuimende boter, draai het vuur laag en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Hongaarse Goulash
Snijd het rundvlees in blokjes en bak het in de reuzel mooi bruin. Neem uit de pan en hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Kalfsgebraad In Herfsttooi
Leg een avond van tevoren de spekblokjes in de diepvries. Maak inkepingen in het gebraad en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Chili Con Carne
Zet de bonen één avond van tevoren in (voldoende) koud water en laat ze tenminste 12 uur staan....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Lamsvlees Met Portosaus
Kruid het vlees met peper, wat zout en een snuifje rozemarijn. Zet zo even opzij. Kook de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bulgaars Lamsstoofpotje
Snij het lamsvlees in blokjes van ongeveer 3 cm en bak dit mooi aan in olijfolie tot het aan alle...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Kalfsragout Met Verse Groenten
Doe het vlees in de pan, voeg 2 wortelen, 2 preiwitten, 1 ui, selder, tijm, laurier en een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Saltimboca Van Kalf & Chevagne Kaas
Vraag aan de slager om de kalfslapjes niet te dik te snijden, rolt gemakkelijker op. Schik de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Couscous
Bak het vlees samen met de in stukken gesneden ui aan in olijfolie, kruid met peper en zout. Wrijf...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Stoofpotje Uit Lyon
Smelt wat boter in een ruime pan en laat hierin de stukken vlees mooi aankleuren, kruid flink met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Lamssneetjes Met Spinazie
Verwarm de oven voor op 180°. Schep de puree voor de helft in een vuurvaste schotel, voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsvlees 'archiduc'
Braad de stukken kalfsvlees aan in boter tot ze mooi kleuren, kruid met peper, zout en wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsrolletjes In Parmaham
Rol de sneetjes kalfsvlees op met daartussen elke keer een plakje Parmaham en een staafje kaas....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Lamsgigot Met Savooiekool
Schil de aardappelen en doe ze samen met de savooi in een ruime pan, voeg water en zout toe en kook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Provençaalse Stoofpotje
Kook 4 porties aardappelen net niet gaar en hou opzij. Smelt een flinke klont boter in een ruime...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Steak In Gandaham
Smelt wat boter in een pan en fruit daarin de pijpajuin en knoflook kort aan, doe er vervolgens de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands