Alle recepten op een rijtje
Pita Van Kip Met Knoflooksaus
Mix de ingrediënten voor de saus met een staafmixer en bewaar koel. Bak het kippenvlees in boter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Asperges Met Ei & Gandaham
Kook of stoom de asperges al denté in licht gezouten water. Neem een scheutje van het kookvocht...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kipfilet In 'Westmalle Trappist'
Snij de kipfilets in mooie blokjes, schraap de wortelen en snij ze in schijfjes, haal de 'partjes'...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Orloff Rolletjes In 'Achel Trappist'
Snijd het varkensgebraad in dunne plakken en sla ze eventueel nog iets platter met een breed mes,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Parelhoen In 'Leffe Bruin'
Snijd de parelhoen in stukken, laat een klontje boter smelten in bijzijn van wat olijfolie, kruid...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Balletjes In 'Leffe Bruin'
Doe het brood in de cutter en maal het fijn. Plet het gehakt mooi open en voeg er het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Duifje In 'Westmalle Bruin'
Doe het broodkruim, de druiven en het gehakt in een keukenrobot of cutter en maal/meng alles goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalkoenstoverij Met 'Corsendonck'
Kruid het vlees met zwarte peper en zout en bak het mooi aan in boter, bestrooi vervolgens met 1 el...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Blinde Vinken In 'Chimay Trappist'
Overgiet de pruimen met het Trappistenbier en laat zo'n dik uur staan. Smelt een klont boter met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Goulash In 'Rochefort Trappist'
Braad het vlees mooi bruin in boter, kruid met peper en zout en strooi er de goulashkruiden over....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Konijn In 'Kriekbier'
Snijd het konijn in stukken, wentel ze door het bloem en laat ze samen met de ui ringen op hoog...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Stoofkarbonaden In 'Maredsous'
Bak de stoofkarbonaden mooi aan in boter, kruid met wat zout en strooi er de paprika over, meng...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Konijn In Leffe Bruin
Smelt een flinke klont boter in een ruime pan en fruit hierin de spekblokjes kort aan. Neem uit de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Paardeworstjes In Leffe Bruin
750 Smelt wat boter en bak daarin de worstjes licht aan. Strooi er de ui en knoflook over en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Fazant In 'Palm'
Braad de fazanten aan in flink wat boter, zet ze nadien in de oven en laat ze gedurende 45 minuten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Varkenshaasje In 'De Koninck'
Snijd het varkenshaasje in dikke medaillons. Bak ze even aan en kruidt met peper en zout, temper...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Stoverij In Rochefort Trappist
Kruid het vlees en bak het bruin in de pan. breng het over in een hoge brede braadpan en over...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kip In Westmalle Trappist
Snij de kipfilets in mooie blokjes, schraap de wortelen en snij ze in schijfjes, haal de 'partjes'...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Siciliaanse Pastasalade Met Kip
Snij de kipfilets in hapklare brokjes, kruid ze met peper en wat zout en bak ze mooi goudbruin in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Salade Van Asperge & Garnalen
Spoel de salade en doe ze in een grote mengkom. Schil de asperges en verwijder het harde...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands