Alle recepten op een rijtje

Thaise Viscurry

Kook de gamba's zo'n 5 minuten in licht gezouten water, giet af en pel ze op het staartje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais

Kabeljauwhaasje Met Paprika & Kaas

Snijd de geschilde paprika in kleine dobbelsteentjes en laat deze zachtjes garen in hazelnootolie...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tagliatelle Met Zalm & Rivierkreeftjes

Smelt de boter en roer er de bloem door, ga door met de bouillon tot een mooie gladde roux. Giet...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Mosselen 'Napolitane'

Was en schrob de mosselen schoon. Snij 4 teentjes knoflook zéér fijn en stamp ze, samen met het...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Visfilets Met Brugse Kaas

Bedruip de visfilets met het limoensap, kruid met peper en zout. Meng de uisnippers met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Roodbaars Met Gembersaus

Snijd de filets in reepen en paneer deze, zet nog even in de koelkast. Laat de sjalot aanfruiten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gegrilde Sardienen

Spoel de tomaten, droog ze en snij ze in vier, doe de olijven in een slakom, voeg er de feta, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Waterzooi Van Vis

Pel de scampi's tot het staartje na en bak ze even in boter tot ze mooi roze zien, hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kreeft In Bladerdeeg

Kook de buitenste bladeren van de kool en spoel in koud water. Wikkel het kreeften vlees in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Vis Aardappelkoekjes

De visfilets gaar pocheren en pletten met een vork. De aardappelen gaar koken en pureren. De sjalot...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Mosselen In Witte Wijn

Was de mosselen flink en zet ze vervolgens een uurtje in licht gezouten water. Een half uur voor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Dugléré

Stoof de sjalotjes aan in een weinig boter. Voeg de wijn en visfumet toe en breng aan de kook....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kabeljauw In Witte Wijnsaus

Snijd de vis in stukken van ongeveer 4 cm en kruidt aan beide zijden met peper en zout. Laat wat...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Scampi In Knoflooksaus

Pel de scampi's en kruid met zwarte peper uit de molen. Roerbak ze in boter in de wok en voeg de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalkoen Nuggets

Neem 3 kommetjes en doe daar in: in het eerste genoeg bloem om alle vleesbrokjes door te halen, 2e...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pizza Met King Krab

Los de gist op een 1 el warme melk en voeg ook de suiker toe. Doe de bloem in een kom en strooi...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Pizza Pugliese

Los de gist op een 1 el warme melk en voeg ook de suiker toe. Doe de bloem in een kom en strooi...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Quiche Met Kerstomaat

Snijd de tomaatjes middendoor, snij de basilicum in reepjes, hou wat opzij voor de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Mediterrane Hamburgers

Doe het gehakt in een ruime kom en meng er de gedroogde tomaten, knoflook, Parmezaanse kaas, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Kikkerbilletjes Met Ouzo

Ontdooi de kikkerbilletjes enkele uren van tevoren en dep ze droog. Kruid met peper en zout en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Anders