Alle recepten op een rijtje

Aardappel Makreel Salade

Kook de aardappeltjes beetgaar en laat even afkoelen, snijd ze vervolgens in plakjes of...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Pastasalade Met Krokante Spekjes

Kook de pasta al denté volgens gebruiksaanwijzing, laat de erwtjes zo'n 3 minuutjes meekoken, giet...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Soepvlees Met Seizoensgroenten

Leg de mergpijpjes één nacht van tevoren in zout water, spoel ze nadien af en hou opzij. Giet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hachis Parmentier

Kook de aardappelen en maak hiervan een mooie puree met de boter, melk en wat nootmuskaat, hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Vlaamse Stamppot

Was de groenten en snij de grof, snipper de uien. Schil de aardappelen en snij ze in de lengte in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Ardennse Lamskroon

Kruid de lamskroon met peper en wat zout en bak hem mooi aan beide zijden aan in wat boter. Leg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kefta Tajine

Doe alle ingrediënten voor de Kefta in een kom en kneed alles 5 minuten. Vorm balletjes van zo'n 3...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Lamskoteletjes Met Couscous

Doe de ingrediënten voor de marinade in de vijzel en stamp deze zeer fijn, bestrijk hiermee het...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Côte à L'os Met Gevulde Tomaatjes

Neem een flinke scheut olijfolie en meng daar peper, wat zout en cajun kruiden door, borstel...

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Lamsgebraad Met Aubergines

Kruid het vlees met peper en zout, wrijf het in met olijfolie en leg het in een braadslee, plaats...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsragout Met Saffraanrijst

Kruid het vlees met peper en zout en laat het mooi aankleuren in boter en wat olie. Ontvel en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfskotelet Met Courgettesaus

Bereid eerst de saus. Doe de courgette en tomaat stukjes in de mixer en maal fijn. Voeg de bouillon...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Boeuf Stroganoff

Sla het vlees iets platter met een vleeshamer of de platte kant van een groot keukenmes. Snij het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Lamskroon Met Porto & Mosterdsaus

Kruid de lamskroon met peper en wat zout en laat deze mooi aankleuren in boter en wat...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Rundertong Met Maderasaus

Zet de rundertong één nacht van tevoren in koud, licht gezouten water. Spoel de tong royaal...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rundvlees Met Groene Asperges

Kruid het vlees met peper en wat zout en bak het aan alle kanten mooi bruin aan in olie en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfstong Met Couscous

Zet de kalfstong één nacht van tevoren in (koud) lichtjes gezouten water. Spoel af onder stromend...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsfricassee In Tomatensaus

Laat het vlees mooi aankleuren in de braadpan, kruid met peper en zout. Schep het vlees over in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsfricassee Uit De Wok

Snijd het vlees in blokjes. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in vier. Maak het witloof...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Boeuf Borguignon

Hak de knoflook en de pijpajuintjes grof, snij het spek in stukken, het rundvlees in blokjes van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans