Alle recepten op een rijtje
Aardappel Makreel Salade
Kook de aardappeltjes beetgaar en laat even afkoelen, snijd ze vervolgens in plakjes of...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Pastasalade Met Krokante Spekjes
Kook de pasta al denté volgens gebruiksaanwijzing, laat de erwtjes zo'n 3 minuutjes meekoken, giet...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Soepvlees Met Seizoensgroenten
Leg de mergpijpjes één nacht van tevoren in zout water, spoel ze nadien af en hou opzij. Giet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hachis Parmentier
Kook de aardappelen en maak hiervan een mooie puree met de boter, melk en wat nootmuskaat, hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Vlaamse Stamppot
Was de groenten en snij de grof, snipper de uien. Schil de aardappelen en snij ze in de lengte in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Ardennse Lamskroon
Kruid de lamskroon met peper en wat zout en bak hem mooi aan beide zijden aan in wat boter. Leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kefta Tajine
Doe alle ingrediënten voor de Kefta in een kom en kneed alles 5 minuten. Vorm balletjes van zo'n 3...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Lamskoteletjes Met Couscous
Doe de ingrediënten voor de marinade in de vijzel en stamp deze zeer fijn, bestrijk hiermee het...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Côte à L'os Met Gevulde Tomaatjes
Neem een flinke scheut olijfolie en meng daar peper, wat zout en cajun kruiden door, borstel...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Lamsgebraad Met Aubergines
Kruid het vlees met peper en zout, wrijf het in met olijfolie en leg het in een braadslee, plaats...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsragout Met Saffraanrijst
Kruid het vlees met peper en zout en laat het mooi aankleuren in boter en wat olie. Ontvel en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfskotelet Met Courgettesaus
Bereid eerst de saus. Doe de courgette en tomaat stukjes in de mixer en maal fijn. Voeg de bouillon...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Boeuf Stroganoff
Sla het vlees iets platter met een vleeshamer of de platte kant van een groot keukenmes. Snij het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Lamskroon Met Porto & Mosterdsaus
Kruid de lamskroon met peper en wat zout en laat deze mooi aankleuren in boter en wat...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Rundertong Met Maderasaus
Zet de rundertong één nacht van tevoren in koud, licht gezouten water. Spoel de tong royaal...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rundvlees Met Groene Asperges
Kruid het vlees met peper en wat zout en bak het aan alle kanten mooi bruin aan in olie en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfstong Met Couscous
Zet de kalfstong één nacht van tevoren in (koud) lichtjes gezouten water. Spoel af onder stromend...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsfricassee In Tomatensaus
Laat het vlees mooi aankleuren in de braadpan, kruid met peper en zout. Schep het vlees over in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsfricassee Uit De Wok
Snijd het vlees in blokjes. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in vier. Maak het witloof...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Boeuf Borguignon
Hak de knoflook en de pijpajuintjes grof, snij het spek in stukken, het rundvlees in blokjes van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans