Alle recepten op een rijtje
Cassoulet, Klassieker Uit Zuidwest Frankrijk
Laat de bonen een nacht weken in water. Kook ze nadien in hun weekwater gedurende 30 minuten met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kalkoen Stoofvlees
Smelt een klontje boter en bak hierin het vlees mooi aan, kruid met peper en zout. Voeg de ui en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pikante Kip Met Pompoen
Bak de stukken kipfilet rondom aan in olijfolie, hou opzij. Fruit in dezelfde olie de ui ringen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Paella Valenciana
Snijd het vlees in hapklare brokken en bak ze in een (paella)pan in ruim olijfolie tot het mooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Kip A La Provençale
Snijd het spek in niet al te kleine stukken en laat ze (zonder vetstof) even uitsmelten in de pan....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Haantje Met Druivensaus
Kruid de haantjes royaal met peper en wat zout en bak ze aan alle kanten bruin in boter. Draai...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kippenboutjes In't Groen
Kruid de boutjes met peper en zout en wentel ze in wat bloem. Braad in lichtbruine boter mooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kippensnitzel Met Groene Asperge
Snijd de tomaten in stukken, versnipper de sjalotten. Doe ze samen met de kippenfond en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Catalaanse Waterzooi
Snijd de kip in grove stukken, hak de uien fijn. Laat de olie heet worden en bruin er de kip in,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Kalkoen In Amandel Roomsaus
Zet de kalkoenfilet in koud water samen met prei, wortel, ui en selder. Voeg ook nog een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kip In Belgisch Bier
Kruid de kippenboutjes met peper en zout en wentel ze door wat bloem, bak ze vervolgens mooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Konijn Met Risotto Van Witloof
Snij de prei, wortel, ui en selder in stukken, was ze en doe ze in een diepe kom. Voeg een bouquet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Eendenborst Met Scampi
Braad de filets ongeveer 10 minuten op de velkant zonder vetstof, daarna nog zo'n 2 minuten aan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Gemarineerde Kalkoenbout
Hak de munt, dragon en peterselie fijn en meng ze door de boter. Maak een inkeping in elke bout...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Konijn Met Citroen & Honing
Verdeel het konijn in stukken en braad ze aan in olijfolie, kruid met peper en zout. Voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lekker Belgisch - Gentse Waterzooi
Doe de wortel, prei, champignons en selder in een halve liter kokend (gezouten) water en laat ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rijstpannetje Met Kalkoen
Verhit wat olijfolie in de wok en bak de kalkoenblokjes kort aan. Voeg de rijst toe en roer goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hazenpeper, Klassieker Uit Duitsland
1Eén dag op voorhand: Doe de stukken vlees in een kom en voeg de marinade erbij. Dek af en plaats...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Konijn Met Kappertjes
Kruid het konijn met peper en zout en bak het aan alle kanten bruin in boter. Overgiet met het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Griekse Kippensalade
Pers de limoen uit, snij de kippenfilets in reepjes en doe ze in een diepe schotel met het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan