Alle recepten op een rijtje

Cassoulet, Klassieker Uit Zuidwest Frankrijk

Laat de bonen een nacht weken in water. Kook ze nadien in hun weekwater gedurende 30 minuten met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kalkoen Stoofvlees

Smelt een klontje boter en bak hierin het vlees mooi aan, kruid met peper en zout. Voeg de ui en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pikante Kip Met Pompoen

Bak de stukken kipfilet rondom aan in olijfolie, hou opzij. Fruit in dezelfde olie de ui ringen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Paella Valenciana

Snijd het vlees in hapklare brokken en bak ze in een (paella)pan in ruim olijfolie tot het mooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Kip A La Provençale

Snijd het spek in niet al te kleine stukken en laat ze (zonder vetstof) even uitsmelten in de pan....

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Haantje Met Druivensaus

Kruid de haantjes royaal met peper en wat zout en bak ze aan alle kanten bruin in boter. Draai...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kippenboutjes In't Groen

Kruid de boutjes met peper en zout en wentel ze in wat bloem. Braad in lichtbruine boter mooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kippensnitzel Met Groene Asperge

Snijd de tomaten in stukken, versnipper de sjalotten. Doe ze samen met de kippenfond en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Catalaanse Waterzooi

Snijd de kip in grove stukken, hak de uien fijn. Laat de olie heet worden en bruin er de kip in,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Kalkoen In Amandel Roomsaus

Zet de kalkoenfilet in koud water samen met prei, wortel, ui en selder. Voeg ook nog een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kip In Belgisch Bier

Kruid de kippenboutjes met peper en zout en wentel ze door wat bloem, bak ze vervolgens mooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Konijn Met Risotto Van Witloof

Snij de prei, wortel, ui en selder in stukken, was ze en doe ze in een diepe kom. Voeg een bouquet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Eendenborst Met Scampi

Braad de filets ongeveer 10 minuten op de velkant zonder vetstof, daarna nog zo'n 2 minuten aan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gemarineerde Kalkoenbout

Hak de munt, dragon en peterselie fijn en meng ze door de boter. Maak een inkeping in elke bout...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Konijn Met Citroen & Honing

Verdeel het konijn in stukken en braad ze aan in olijfolie, kruid met peper en zout. Voeg de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lekker Belgisch - Gentse Waterzooi

Doe de wortel, prei, champignons en selder in een halve liter kokend (gezouten) water en laat ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rijstpannetje Met Kalkoen

Verhit wat olijfolie in de wok en bak de kalkoenblokjes kort aan. Voeg de rijst toe en roer goed...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hazenpeper, Klassieker Uit Duitsland

1Eén dag op voorhand: Doe de stukken vlees in een kom en voeg de marinade erbij. Dek af en plaats...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Konijn Met Kappertjes

Kruid het konijn met peper en zout en bak het aan alle kanten bruin in boter. Overgiet met het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Griekse Kippensalade

Pers de limoen uit, snij de kippenfilets in reepjes en doe ze in een diepe schotel met het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan