Alle recepten op een rijtje
Milanese Kalfsrolletjes
Sla de kalfslapjes tussen folie plat, niet te hard anders beschadig je de vleesvezels. Hak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Tortelloni Met Asperges & Ganda Ham
Schil de asperges en stoom ze beetgaar, zo'n 25 ŕ 30 minuten. Verhit wat olijfolie in een ruime...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Noedels Met Kokosmelk
Snijd de wortelen en de peultjes in julienne, schil de courgette en snij de schil eveneens in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Gemengde Pastasalade
Spoel de sla en doe ze in een ruime kom. snij de courgette in kleine blokjes en laat ze samen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Spaghetti Met Gamba's
Stoof het gehakte Spaans pepertje en de knoflook even aan in wat olijfolie. Voeg de gamba's toe...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Lasagne Bolognese
Maak met een klontje boter, de bloem en wat melk een gladde bechamelsaus, smelt hierin de geraspte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Farfalle Met Zalm & Kruidenkaas
Kook de pasta beetgaar, giet af en spoel onder koud stromend water. Snij de zalm in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Lasagne Met Kool & Zalm
Maak de koolbladeren los, spoel ze en blancheer ze 5 minuten in kokend gezouten water, verwijder de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Sardinische Zite
Kook de pasta al denté zoals voorgeschreven op de verpakking in gezouten water, giet af en spoel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Kalfsragout Uit Lugurië
Snijd het vlees in dobbelsteentjes. Hak ook de wortel, ui, knoflook en bleekselder in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Varkensfilet Met Champignonsaus
Kruidt het vlees goed met zwarte peper, rozemarijn en wat zout, braad de filet aan alle kanten mooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Kip Met Tonijnsaus
Doe de kip in een ruime pan en giet water bij tot alles onder staat. Hak de wortel, ui, en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Pasta Met Kip & Chorizo
Smelt wat boter en bak hierin de kip mooi goudbruin aan.Haal uit de pan en hou warm. Bak nu in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Lamskoteletjes Met Gnocchetti
Kook de pasta beetgaar en spoel vervolgens onder koud water. Smelt een flinke klont boter en stoof...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Kippenvleugels 'Italia'
Smelt een flinke klont boter in een ruime pan, samen met wat olijfolie. Bak hierin de vleugeltjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Spirelli Met Zalm & Kruidenkaas
Kook de spirelli zoals aangegeven op de verpakking in licht gezouten water. Smelt ondertussen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Macaroni Met 5 Kazen
Kook de macaroni beetgaar en spoel onder koud stromend water, hou opzij. Maak een roux met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Toscaanse Balletjes
Maal de pijnboompitten, het brood en de knoflook fijn in de mixer en meng dit, samen met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Gnocchi & Scampi
Kook de aardappelen gaar en pureer ze, voeg het ei en de bloem toe en meng alles goed door elkaar,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Penne Carbonara
Snijd de pancetta in reepjes en bak deze knapperig in olijfolie. Kook de pasta beetgaar. klop...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans