Alle recepten op een rijtje

Sushi Van Gerookte Zalm Met Nieuwe Maatjes

1. Het maatje in fijne reepjes snijden. De appel in dobbelsteentjes snijden. De sjalotten pellen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stroganoffsaus

Snij de uien, champignons, paprika en knoflook en fruit alles in een koekenpan. Voeg de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Stokvis

Week de stokvis 24 uur. Ververs het weekwater 4-5 keer en voeg aan het laatste weekbad 2 dl melk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Lente-uien Stamppot

Schil 12-18 aardappelen De lente-uitjes snijden Voeg wat zout toe Voeg wat water toe Voeg wat olie...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Srilankaanse Pannenkoeken

Kneed een soepel deeg van rijstemeel of -bloem, witbroodmix, suiker en 1½ dl van de kokosmelk. Zet...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Tuinbonen Met Spekjes En Ui

Pel de tuinbonen en kook ze in ca. 15-20 minuten in ruim water met wat zout gaar. Pel de uien en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Tong Met Hopscheuten En Citroengras

Kuis de hopscheuten door de houterige uiteinden te breken. Was de scheuten grondig met koud water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Thaise Viscurry

Snijd de visfilet in stukjes van ca. 4 cm. Halveer de limoen en pers een helft uit boven de vis;...

Aantal personen: 2 » Keuken: Oosters

Gegrilde Lamsrackfilet

Lamsrack grillé met knoflook & peterselieolie Dit behoeft weinig uitleg hoop ik voor u! Snij de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Macaroni Met Kalfsvlees En Salie

1. Kook de farfalle volgens kookvoorschrift 2. Giet af en overspoel met veel koud water. 3. Als...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Vispannetje Met Roodbaars En Kerrie

1. De roodbaarsfilets spoelen, droogdeppen, op graatjes controleren en in grote dobbelstenen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Vegetarische Balletjes Met Ananassaus

Meng de ananasstukjes, tomatenketchup, ketjap en peper of sambal in een pannetje en breng...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Varkenskarbonades

Was en droog de karbonades en kruid ze met zout, peper en nootmuskaat. Wrijf ze in met wat...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Zalmsteaks Met Basilicumsaus

Aardappelen in kokend water met zout 10-15 min. koken. Aardappelen afgieten en aan spiesjes rijgen....

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Zalmspiesen Van De Barbecue

De zalm in grove stukken snijden. De tomaten, paprika's en de champignons in stukken snijden. Vis...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Zalm Met Grieks Gekruide Tomatensaus

Boontjes en broccoli koken. Maak een marinade: Uitje, paprika en knoflook aanbakken in wat olie....

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Zalm In Tomatensaus

Kook de boontjes en de broccoli beetgaar. Snij de zalm in grove stukken. Maak een marinade in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Asperges In Gerookte Zalm Met Krokante Aardappel-wortelkoek

De eieren, de bloem, de sesamzaadjes en de kaas in een kom tot een mooie gladde massa roeren....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warme Aardappel-Aspergesalade

Schil het onderste deel van de asperges en snijd er een stukje vanaf. Snijd de asperges in stukken....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Salade Met Garnalen En Avocado

Doe de ingrediënten voor de dressing in een kom en roer deze tot een saus. Schil de aardappelen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken