Alle recepten op een rijtje
Sushi Van Gerookte Zalm Met Nieuwe Maatjes
1. Het maatje in fijne reepjes snijden. De appel in dobbelsteentjes snijden. De sjalotten pellen en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stroganoffsaus
Snij de uien, champignons, paprika en knoflook en fruit alles in een koekenpan. Voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Stokvis
Week de stokvis 24 uur. Ververs het weekwater 4-5 keer en voeg aan het laatste weekbad 2 dl melk...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Lente-uien Stamppot
Schil 12-18 aardappelen De lente-uitjes snijden Voeg wat zout toe Voeg wat water toe Voeg wat olie...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Srilankaanse Pannenkoeken
Kneed een soepel deeg van rijstemeel of -bloem, witbroodmix, suiker en 1½ dl van de kokosmelk. Zet...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Tuinbonen Met Spekjes En Ui
Pel de tuinbonen en kook ze in ca. 15-20 minuten in ruim water met wat zout gaar. Pel de uien en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Tong Met Hopscheuten En Citroengras
Kuis de hopscheuten door de houterige uiteinden te breken. Was de scheuten grondig met koud water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Thaise Viscurry
Snijd de visfilet in stukjes van ca. 4 cm. Halveer de limoen en pers een helft uit boven de vis;...
Aantal personen: 2 » Keuken: Oosters
Gegrilde Lamsrackfilet
Lamsrack grillé met knoflook & peterselieolie Dit behoeft weinig uitleg hoop ik voor u! Snij de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Macaroni Met Kalfsvlees En Salie
1. Kook de farfalle volgens kookvoorschrift 2. Giet af en overspoel met veel koud water. 3. Als...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Vispannetje Met Roodbaars En Kerrie
1. De roodbaarsfilets spoelen, droogdeppen, op graatjes controleren en in grote dobbelstenen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Vegetarische Balletjes Met Ananassaus
Meng de ananasstukjes, tomatenketchup, ketjap en peper of sambal in een pannetje en breng...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Varkenskarbonades
Was en droog de karbonades en kruid ze met zout, peper en nootmuskaat. Wrijf ze in met wat...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Zalmsteaks Met Basilicumsaus
Aardappelen in kokend water met zout 10-15 min. koken. Aardappelen afgieten en aan spiesjes rijgen....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Zalmspiesen Van De Barbecue
De zalm in grove stukken snijden. De tomaten, paprika's en de champignons in stukken snijden. Vis...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Zalm Met Grieks Gekruide Tomatensaus
Boontjes en broccoli koken. Maak een marinade: Uitje, paprika en knoflook aanbakken in wat olie....
Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan
Zalm In Tomatensaus
Kook de boontjes en de broccoli beetgaar. Snij de zalm in grove stukken. Maak een marinade in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Asperges In Gerookte Zalm Met Krokante Aardappel-wortelkoek
De eieren, de bloem, de sesamzaadjes en de kaas in een kom tot een mooie gladde massa roeren....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Warme Aardappel-Aspergesalade
Schil het onderste deel van de asperges en snijd er een stukje vanaf. Snijd de asperges in stukken....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Salade Met Garnalen En Avocado
Doe de ingrediënten voor de dressing in een kom en roer deze tot een saus. Schil de aardappelen en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken