Alle recepten op een rijtje

Kabeljauw Met Botersaus

Bestrooi de stukken kabeljauw met 1 eetlepel zout en stop deze ca 2 uur in een plastic zak en leg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaastaart

Verwarm de oven voor op 200°C, stand 4. Klop de eieren schuimend. Smelt de boter, maar laat deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaasschnitzel

Bord 1: Klop het ei goed los en giet het op een bord. Bord 2: Strooi in een tweede bord wat bloem...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Witte Bonen Met Gehaktballetjes

Meng de bonen, tomatenketchup, suiker en kruiden in een pan en laat het geheel een halfuurtje staan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Vleesreepjes Met Cashewnoten En Rozijnen

Voorbereidingstijd: 15 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Snijd de hamlapjes in smalle reepjes van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Gerookte Forel Met Aardappelkoekjes

Rasp de aardappelen. Verhit in een koekenpan een flinke scheut olie. Maak met 2 eetlepels bolletjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gegrilde Biefstukjes Met Yoghurtsaus

Roer alle ingredienten in een kom tot een gladde saus en zet dit tot gebruik in de koelkast....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gegratineerde Zalmfilet Met Kerrieroom

bereidingstijd: 20 tot 35 minuten Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Spoel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Scholfilet Met Aardappelsalade

Schenk in 1 bord een beetje melk en strooi op het tweede bord wat paneermeel met paprikapoeder en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Varkensfiletstuk En Artisjokken In Aluminiumfolie - Ook Voor Op De Bbq

Voorbereidingstijd: 20 min. Bereidingstijd: 30 min. 1. Leg twee stukken folie van 60 cm iets...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Fish & Chips

Bereidingstijd: 10 tot 20 minuten Verwarm de oven voor op 200 °C. Vouw van 4 grote stukken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Filetlapjes Gevuld Met Pestogehakt

Bereidingstijd: 30 min. 1. Doe de bloem in een diep bord. Klop in een ander diep bord het ei met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Erwtensoep

Voorbereidingstijd: 90 min. Bereidingstijd: 45 min. Breng in een ruime soeppan 1½ liter water...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Enchillada's Met Kaas

De Tortilla's - Kneed bloem, boter, zout en voldoende water tot een soepel deeg. Verdeel het deeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Eendenborst In Rozemarijnsaus

Bereid de saus door de brunoise van wortel en de sjalot aan te stoven. Blussen met de rode wijn, de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Paprika Met Draadjesvlees

Een oude klassieker: Draadjesvlees (runder stoofvlees) in een lichte roomsaus met paprika. Dit...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Karbonades Met Frisse Salade

Voorbereidingstijd: 20 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Roer 2 eetlepels van de olie met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rijst Met Curry

Voor het bereiden van een curry zul je tijd moeten uittrekken. En hoewel ik dit gerecht met verse...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Broccoli-walnotenrisotto

Fruit de ui in wat olie en voeg de broccoli en walnoten toe. Voeg na ca. 5 min. de rijst toe en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Eendenborstfilet Met Bruinbier Saus

4 wilde eendenborsten kruiden met peper en zout. Kort bakken en op warme plaats rustig laten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders