Alle recepten op een rijtje
Kabeljauw Met Botersaus
Bestrooi de stukken kabeljauw met 1 eetlepel zout en stop deze ca 2 uur in een plastic zak en leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kaastaart
Verwarm de oven voor op 200°C, stand 4. Klop de eieren schuimend. Smelt de boter, maar laat deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kaasschnitzel
Bord 1: Klop het ei goed los en giet het op een bord. Bord 2: Strooi in een tweede bord wat bloem...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Witte Bonen Met Gehaktballetjes
Meng de bonen, tomatenketchup, suiker en kruiden in een pan en laat het geheel een halfuurtje staan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Vleesreepjes Met Cashewnoten En Rozijnen
Voorbereidingstijd: 15 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Snijd de hamlapjes in smalle reepjes van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas
Gerookte Forel Met Aardappelkoekjes
Rasp de aardappelen. Verhit in een koekenpan een flinke scheut olie. Maak met 2 eetlepels bolletjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gegrilde Biefstukjes Met Yoghurtsaus
Roer alle ingredienten in een kom tot een gladde saus en zet dit tot gebruik in de koelkast....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gegratineerde Zalmfilet Met Kerrieroom
bereidingstijd: 20 tot 35 minuten Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Spoel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Scholfilet Met Aardappelsalade
Schenk in 1 bord een beetje melk en strooi op het tweede bord wat paneermeel met paprikapoeder en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Varkensfiletstuk En Artisjokken In Aluminiumfolie - Ook Voor Op De Bbq
Voorbereidingstijd: 20 min. Bereidingstijd: 30 min. 1. Leg twee stukken folie van 60 cm iets...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Fish & Chips
Bereidingstijd: 10 tot 20 minuten Verwarm de oven voor op 200 °C. Vouw van 4 grote stukken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Filetlapjes Gevuld Met Pestogehakt
Bereidingstijd: 30 min. 1. Doe de bloem in een diep bord. Klop in een ander diep bord het ei met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Erwtensoep
Voorbereidingstijd: 90 min. Bereidingstijd: 45 min. Breng in een ruime soeppan 1½ liter water...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Enchillada's Met Kaas
De Tortilla's - Kneed bloem, boter, zout en voldoende water tot een soepel deeg. Verdeel het deeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Eendenborst In Rozemarijnsaus
Bereid de saus door de brunoise van wortel en de sjalot aan te stoven. Blussen met de rode wijn, de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Paprika Met Draadjesvlees
Een oude klassieker: Draadjesvlees (runder stoofvlees) in een lichte roomsaus met paprika. Dit...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Karbonades Met Frisse Salade
Voorbereidingstijd: 20 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Roer 2 eetlepels van de olie met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rijst Met Curry
Voor het bereiden van een curry zul je tijd moeten uittrekken. En hoewel ik dit gerecht met verse...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Broccoli-walnotenrisotto
Fruit de ui in wat olie en voeg de broccoli en walnoten toe. Voeg na ca. 5 min. de rijst toe en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Eendenborstfilet Met Bruinbier Saus
4 wilde eendenborsten kruiden met peper en zout. Kort bakken en op warme plaats rustig laten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders