Alle recepten op een rijtje

Savooirolletjes Met Scampi's

Blancheer de koolbladeren zo'n 2 minuten in licht gezouten water. Laat ze vervolgens schrikken in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tongrolletjes Uit De Oven

Stoof de fijngesneden wortel, sjalot en selder mooi aan in wat olijfolie gedurende 5 minuten en leg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tonijnsteak 'Provençale'

Leg de tonijnsteaks op een ruim bord en bestrooi ze met de tijmblaadjes, bedek met folie en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Schelvis Uit De Oven

Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze, samen met de ui, knoflook en paprika's in brunoise. Kook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Oostends Vispannetje

Snijd de vis in mooie brokken en pocheer ze halfgaar in de visfumet, hou opzij. Maak een mooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tongrolletjes Met Dragonsaus

Snijd de selder, prei, sjalotten en knoflook in kleine stukjes en stoof ze even aan in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tongschar Met Verse Groenten

Kruid de visfilets met de viskruiden, peper en wat zout en bak ze kort aan in hete boter, hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Visrisotto

Pel de scampi's, verwijder het darmkanaaltje en hou de schelpjes. Stoof een gesnipperde ui en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Normandische Tongrolletjes

Leg de tongfilets met de velkant naar boven en kruid ze met peper en zout, rol ze vervolgens op van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Scampies In De Wok Met Groene Kruiden

Maak eerst de basissaus: (avond van tevoren) Laat een flinke scheut olijfolie heet worden en fruit...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Vispannetje Uit Palermo

Snijd de visfilets in hapklare stukken, kruid ze met peper en zout en hou apart in de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Waterzooi Van Tongschar

Meng de visbouillon met de witte wijn, citroensap, de sjalotten en kruid met peper en wat zout....

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Spaanse Risotto Met Gamba's

Ontdoe de gamba's van hun "jasje" maar laat het staartstukje eraan, verwijder ook het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Visballetjes Met Kerrie

Snijd de visfilets in grove stukken en doe ze in de cutter of keukenrobot (fijnhakken kan ook)....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pangasius Met Venkel & Pastis

Snijd de visfilets in de lengte middendoor, kruid met peper en zout en maak er rolletjes van, steek...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Kabeljauw In Kerrieroom

Verwarm de oven voor tot 175°. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en stoof de preiringetjes...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Sambal Scampi

Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Fruit in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Scampies Met Basmatirijst

Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Kook 4...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Gegratineerde Zeewolf

Verwarm de oven op 200°. Doe het broodkruim en de geitenkaas in de cutter (of keukenrobot) en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Pladijsfilet Met Knolselder En Scampi

Schil de aardappelen en kook ze in licht gezouten water. Snij de lente-uitjes in stukjes, ontvel en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken