Alle recepten op een rijtje
Savooirolletjes Met Scampi's
Blancheer de koolbladeren zo'n 2 minuten in licht gezouten water. Laat ze vervolgens schrikken in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tongrolletjes Uit De Oven
Stoof de fijngesneden wortel, sjalot en selder mooi aan in wat olijfolie gedurende 5 minuten en leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tonijnsteak 'Provençale'
Leg de tonijnsteaks op een ruim bord en bestrooi ze met de tijmblaadjes, bedek met folie en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Schelvis Uit De Oven
Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze, samen met de ui, knoflook en paprika's in brunoise. Kook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Oostends Vispannetje
Snijd de vis in mooie brokken en pocheer ze halfgaar in de visfumet, hou opzij. Maak een mooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tongrolletjes Met Dragonsaus
Snijd de selder, prei, sjalotten en knoflook in kleine stukjes en stoof ze even aan in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tongschar Met Verse Groenten
Kruid de visfilets met de viskruiden, peper en wat zout en bak ze kort aan in hete boter, hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Visrisotto
Pel de scampi's, verwijder het darmkanaaltje en hou de schelpjes. Stoof een gesnipperde ui en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Normandische Tongrolletjes
Leg de tongfilets met de velkant naar boven en kruid ze met peper en zout, rol ze vervolgens op van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Scampies In De Wok Met Groene Kruiden
Maak eerst de basissaus: (avond van tevoren) Laat een flinke scheut olijfolie heet worden en fruit...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Vispannetje Uit Palermo
Snijd de visfilets in hapklare stukken, kruid ze met peper en zout en hou apart in de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan
Waterzooi Van Tongschar
Meng de visbouillon met de witte wijn, citroensap, de sjalotten en kruid met peper en wat zout....
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Spaanse Risotto Met Gamba's
Ontdoe de gamba's van hun "jasje" maar laat het staartstukje eraan, verwijder ook het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Visballetjes Met Kerrie
Snijd de visfilets in grove stukken en doe ze in de cutter of keukenrobot (fijnhakken kan ook)....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pangasius Met Venkel & Pastis
Snijd de visfilets in de lengte middendoor, kruid met peper en zout en maak er rolletjes van, steek...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Kabeljauw In Kerrieroom
Verwarm de oven voor tot 175°. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en stoof de preiringetjes...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Sambal Scampi
Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Fruit in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Scampies Met Basmatirijst
Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Kook 4...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Gegratineerde Zeewolf
Verwarm de oven op 200°. Doe het broodkruim en de geitenkaas in de cutter (of keukenrobot) en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Pladijsfilet Met Knolselder En Scampi
Schil de aardappelen en kook ze in licht gezouten water. Snij de lente-uitjes in stukjes, ontvel en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken