Alle recepten op een rijtje
Cake
Klop de eieren met de suiker tenminste 15 minuten tot het mengsel schuimig is en witachtig...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Sorbet Van Passievrucht
Kook het water met de suiker, voeg de wijn en het citroensap toe en laat even zachtjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Honing Gebak
Meng de honing, de losgeklopte eieren, het sinaasappelsap, de (gesmolten) boter en de specerijen in...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Biscotti
Doe de eieren in een ruime mengkom en voeg er de geraspte citroenschil aan toe. Voeg ook de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Chocolade Taart
Breek de chocolade in stukjes en doe ze, samen met het water en de boter in een afsluitbare pot,...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Pannecotta Met Honing-rumsiroop
Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap het uit. Breng de room met de vanille en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Créme Catalane
Klop in een pan 150g suiker met de eierdooiers tot een schuimige massa. Voeg het bindmiddel en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Vlaamse Vlaaien
Verwarm de oven op 220°. Snijd de ontbijtkoek in kleine stukken, verkruimel de speculaas en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Flan Van Rode Bessen
Was de bessen en laat ze vervolgens in het water koken tot een compote verkregen wordt. Duw deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Driekoningen Taart
Vulling: Kook de melk met de vanillestok. Klop de eierdooiers met de suiker en voeg er op het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Aardbeien Taart
Breng de melk met het in de lengte doormidden gesneden vanillestokje aan de kook, neem van het vuur...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Chocolade Mousse
Smelt de chocolade in een weinig water "au bain marie" of op een zeer zacht vuurtje....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Vanille Roomijs
Doe het in de lengte doorgesneden vanillestokje in de melk en breng deze net niet aan de kook. Neem...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kriekentaart
Verwarm de oven op 175°. Klop de eieren samen met de suiker (krachtig) in een ruime kom...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rijstvla
Verwarm de oven op 180°, warme luchtovens 170°. Smelt de boter in een pan en roer de rijst...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tarte Tatin
Verwarm de oven voor op 200°. Schil de appelen/peren, verwijder het klokhuis en snij ze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Mini Cakes
Verwarm de over voor op 180°. Smelt de boter au bain marie en voeg er al kloppend de suiker en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Appeltaart
Verwarm de oven voor op 175°. Doe de suiker in twee gelijke delen en gebruik één deel om de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Halloween Wafeltjes
Het deegrecept is eigenlijk bedoeld om echte Brusselse wafels mee te maken, maar ik opteerde deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardbeienmousse
Pureer de aardbeien met de suiker en het limoensap. Week de gelatineblaadjes in koud water,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken