Alle recepten op een rijtje

Cake

Klop de eieren met de suiker tenminste 15 minuten tot het mengsel schuimig is en witachtig...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Sorbet Van Passievrucht

Kook het water met de suiker, voeg de wijn en het citroensap toe en laat even zachtjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Honing Gebak

Meng de honing, de losgeklopte eieren, het sinaasappelsap, de (gesmolten) boter en de specerijen in...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Biscotti

Doe de eieren in een ruime mengkom en voeg er de geraspte citroenschil aan toe. Voeg ook de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Chocolade Taart

Breek de chocolade in stukjes en doe ze, samen met het water en de boter in een afsluitbare pot,...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Pannecotta Met Honing-rumsiroop

Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap het uit. Breng de room met de vanille en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Créme Catalane

Klop in een pan 150g suiker met de eierdooiers tot een schuimige massa. Voeg het bindmiddel en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Vlaamse Vlaaien

Verwarm de oven op 220°. Snijd de ontbijtkoek in kleine stukken, verkruimel de speculaas en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Flan Van Rode Bessen

Was de bessen en laat ze vervolgens in het water koken tot een compote verkregen wordt. Duw deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Driekoningen Taart

Vulling: Kook de melk met de vanillestok. Klop de eierdooiers met de suiker en voeg er op het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Aardbeien Taart

Breng de melk met het in de lengte doormidden gesneden vanillestokje aan de kook, neem van het vuur...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Chocolade Mousse

Smelt de chocolade in een weinig water "au bain marie" of op een zeer zacht vuurtje....

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Vanille Roomijs

Doe het in de lengte doorgesneden vanillestokje in de melk en breng deze net niet aan de kook. Neem...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kriekentaart

Verwarm de oven op 175°. Klop de eieren samen met de suiker (krachtig) in een ruime kom...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rijstvla

Verwarm de oven op 180°, warme luchtovens 170°. Smelt de boter in een pan en roer de rijst...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tarte Tatin

Verwarm de oven voor op 200°. Schil de appelen/peren, verwijder het klokhuis en snij ze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Mini Cakes

Verwarm de over voor op 180°. Smelt de boter au bain marie en voeg er al kloppend de suiker en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Appeltaart

Verwarm de oven voor op 175°. Doe de suiker in twee gelijke delen en gebruik één deel om de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Halloween Wafeltjes

Het deegrecept is eigenlijk bedoeld om echte Brusselse wafels mee te maken, maar ik opteerde deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeienmousse

Pureer de aardbeien met de suiker en het limoensap. Week de gelatineblaadjes in koud water,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken