Alle recepten op een rijtje

Vegetarische Balletjes Met Ananassaus

Meng de ananasstukjes, tomatenketchup, ketjap en peper of sambal in een pannetje en breng...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

IJskoffie Met Chocorasp

Schenk in 2 hoge glazen 100 ml sterke koffie, schep er een bol Coffee sensation ijs (beker 500 ml,...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Appelsalade Met Appelcider

Breng in een kleine pan 150 ml appelcider met 1 eetlepel basterdsuiker aan de kook. Voeg de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Yoghurt Met Honing

Hak de hazelnoten grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan. Laat ze afkoelen. Roer de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Frambozenijs

Pureer de (diepgevroren) frambozen met de basterdsuiker, crème de cassis en het grapefruitsap in de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Ananassorbet

Giet de ananas boven een pan af. Breng de siroop aan de kook en los de suiker er al roerend in op....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Driedimensionale Tiramisu

Hak de chocolade in heel kleine stukjes. Het resultaat moet net iets grover zijn dan wanneer je de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Zalm Met Grieks Gekruide Tomatensaus

Boontjes en broccoli koken. Maak een marinade: Uitje, paprika en knoflook aanbakken in wat olie....

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Witlofsalade Met Sinaasappel En Taugé

Roerbak ui, partjes sinaasappel, witlof en taugé 1 minuut op een hoog vuur. Roer azijn, peper en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Warme Aardappel-Aspergesalade

Schil het onderste deel van de asperges en snijd er een stukje vanaf. Snijd de asperges in stukken....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Frisse Salade Met Radijsjes, Tomaten En Citroen

Deze heerlijke salade van tomaat, citroen en radijs is heel speciaal: De citroen wordt gebakken en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Pizza Met Sardientjes En Kaas

Tomatensaus: tomatenketchup mengen met: beetje kruidenbouillon, oregano, knoflook. Maak het...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Pizza Met Gerookte Zalm

Bereiding deeg: Meng in een kom de bloem, het zout, de suiker en de gistkorrels door elkaar. Maak...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Eigengemaakte Frieten

Aardappelen schillen en in patat-staafjes snijden. Frituren, ca. 5 minuten en laten uitlekken. Vlak...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Omelet

Deze omelet is gemakkelijk te maken, en kun je naar eigen smaak aanpassen. Met een dunschiller...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Peultjes Met Oesterzwammen

Voorbereiden ca. 15 minuten, bereiden ca. 5 minuten. Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Mozzarella Met Citroen

Leg de mozzarella op een bordje en sprenkel er de citroenschil, peper, zout, citroensap en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Moussaka

Betrooi de aubergineplakken 1 uur van tevoren rijkelijk met zout, dit om het vocht eraan te...

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Minestrone-vissoep

Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik 2 dl water extra. Voeg, zodra...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Pasta Met Gerookte Zalm En Dille-roomsaus

Kook de macaroni beetgaar in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking;...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans