Alle recepten op een rijtje
Vegetarische Balletjes Met Ananassaus
Meng de ananasstukjes, tomatenketchup, ketjap en peper of sambal in een pannetje en breng...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
IJskoffie Met Chocorasp
Schenk in 2 hoge glazen 100 ml sterke koffie, schep er een bol Coffee sensation ijs (beker 500 ml,...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Appelsalade Met Appelcider
Breng in een kleine pan 150 ml appelcider met 1 eetlepel basterdsuiker aan de kook. Voeg de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Yoghurt Met Honing
Hak de hazelnoten grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan. Laat ze afkoelen. Roer de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Frambozenijs
Pureer de (diepgevroren) frambozen met de basterdsuiker, crème de cassis en het grapefruitsap in de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Ananassorbet
Giet de ananas boven een pan af. Breng de siroop aan de kook en los de suiker er al roerend in op....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Driedimensionale Tiramisu
Hak de chocolade in heel kleine stukjes. Het resultaat moet net iets grover zijn dan wanneer je de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Zalm Met Grieks Gekruide Tomatensaus
Boontjes en broccoli koken. Maak een marinade: Uitje, paprika en knoflook aanbakken in wat olie....
Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan
Witlofsalade Met Sinaasappel En Taugé
Roerbak ui, partjes sinaasappel, witlof en taugé 1 minuut op een hoog vuur. Roer azijn, peper en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Warme Aardappel-Aspergesalade
Schil het onderste deel van de asperges en snijd er een stukje vanaf. Snijd de asperges in stukken....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Frisse Salade Met Radijsjes, Tomaten En Citroen
Deze heerlijke salade van tomaat, citroen en radijs is heel speciaal: De citroen wordt gebakken en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Pizza Met Sardientjes En Kaas
Tomatensaus: tomatenketchup mengen met: beetje kruidenbouillon, oregano, knoflook. Maak het...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Pizza Met Gerookte Zalm
Bereiding deeg: Meng in een kom de bloem, het zout, de suiker en de gistkorrels door elkaar. Maak...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Eigengemaakte Frieten
Aardappelen schillen en in patat-staafjes snijden. Frituren, ca. 5 minuten en laten uitlekken. Vlak...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Omelet
Deze omelet is gemakkelijk te maken, en kun je naar eigen smaak aanpassen. Met een dunschiller...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Peultjes Met Oesterzwammen
Voorbereiden ca. 15 minuten, bereiden ca. 5 minuten. Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Mozzarella Met Citroen
Leg de mozzarella op een bordje en sprenkel er de citroenschil, peper, zout, citroensap en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Moussaka
Betrooi de aubergineplakken 1 uur van tevoren rijkelijk met zout, dit om het vocht eraan te...
Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan
Minestrone-vissoep
Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik 2 dl water extra. Voeg, zodra...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Pasta Met Gerookte Zalm En Dille-roomsaus
Kook de macaroni beetgaar in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking;...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans