Alle recepten op een rijtje

Witte Groentensoep Met Garnalen

Bereid de soep zoals aangegeven op de verpakking . Snijd de champignons in plakjes en doe ze in...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gevulde Aardappel

Schrob de aardappelen goed schoon en kook ze ongeveer 20-25 minuten gaar in de schil. Afgieten...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Tagliatella Van Rundvlees

Wrijf de steak in met zeezout en peper. Hak de kruiden fijn en doe ze met de Solo 3 minuten op...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Jonge Duifjes En Spaanse Groenteschotel

25 minuten Giet de Spaanse groenteschotel in een pan en laat gedurende een 10-tal minuten al...

Aantal personen: 2 » Keuken: Thais

Banaan-mangosmoothie

5 minuten Doe alle ingrediënten in de blender of in een hoge kom en pureer het tot een gladde...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Trio Van Geitenkaas Met Kaasstengel

Neem voor de geitenkaas met kruiden bij voorkeur geitenkaas met koriander Snijd de korstjes van...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Simpele Gele Maïs-paprikasoep Met Omelet

Verwarm de soep in een pan volgens de bereidingswijze. Kluts ondertussen 2 eieren en breng ze op...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gebakken Banaan

Pel de bananen en snijd ze in stukken Zeef het bakmeel met een snufje zout boven een kom Voeg...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Scampi's Met Appeltjes In Kerrieroom

Pel de scampi's tot het staartstukje na en ontdoe ze van hun darmkanaaltje, kruid ze royaal met...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Scampies In De Wok Met Groene Kruiden

Maak eerst de basissaus: (avond van tevoren) Laat een flinke scheut olijfolie heet worden en fruit...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Vispannetje Uit Palermo

Snijd de visfilets in hapklare stukken, kruid ze met peper en zout en hou apart in de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Waterzooi Van Tongschar

Meng de visbouillon met de witte wijn, citroensap, de sjalotten en kruid met peper en wat zout....

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Pangasius Met Venkel & Pastis

Snijd de visfilets in de lengte middendoor, kruid met peper en zout en maak er rolletjes van, steek...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Kabeljauw In Kerrieroom

Verwarm de oven voor tot 175°. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en stoof de preiringetjes...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Scampies Met Basmatirijst

Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Kook 4...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Gegratineerde Zeewolf

Verwarm de oven op 200°. Doe het broodkruim en de geitenkaas in de cutter (of keukenrobot) en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Pladijsfilet Met Knolselder En Scampi

Schil de aardappelen en kook ze in licht gezouten water. Snij de lente-uitjes in stukjes, ontvel en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Carpaccio Van Zalm & Venkel

Verpak het zalmhaasje in alu-folie en leg het één uur van tevoren in de diepvries, zodat het stevig...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Tagliatelle Met Zalm & Rivierkreeftjes

Smelt de boter en roer er de bloem door, ga door met de bouillon tot een mooie gladde roux. Giet...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Mosselen 'Napolitane'

Was en schrob de mosselen schoon. Snij 4 teentjes knoflook zéér fijn en stamp ze, samen met het...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans