Alle recepten op een rijtje
Witte Groentensoep Met Garnalen
Bereid de soep zoals aangegeven op de verpakking . Snijd de champignons in plakjes en doe ze in...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Gevulde Aardappel
Schrob de aardappelen goed schoon en kook ze ongeveer 20-25 minuten gaar in de schil. Afgieten...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Tagliatella Van Rundvlees
Wrijf de steak in met zeezout en peper. Hak de kruiden fijn en doe ze met de Solo 3 minuten op...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Jonge Duifjes En Spaanse Groenteschotel
25 minuten Giet de Spaanse groenteschotel in een pan en laat gedurende een 10-tal minuten al...
Aantal personen: 2 » Keuken: Thais
Banaan-mangosmoothie
5 minuten Doe alle ingrediënten in de blender of in een hoge kom en pureer het tot een gladde...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Trio Van Geitenkaas Met Kaasstengel
Neem voor de geitenkaas met kruiden bij voorkeur geitenkaas met koriander Snijd de korstjes van...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Simpele Gele Maïs-paprikasoep Met Omelet
Verwarm de soep in een pan volgens de bereidingswijze. Kluts ondertussen 2 eieren en breng ze op...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Gebakken Banaan
Pel de bananen en snijd ze in stukken Zeef het bakmeel met een snufje zout boven een kom Voeg...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Scampi's Met Appeltjes In Kerrieroom
Pel de scampi's tot het staartstukje na en ontdoe ze van hun darmkanaaltje, kruid ze royaal met...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Scampies In De Wok Met Groene Kruiden
Maak eerst de basissaus: (avond van tevoren) Laat een flinke scheut olijfolie heet worden en fruit...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Vispannetje Uit Palermo
Snijd de visfilets in hapklare stukken, kruid ze met peper en zout en hou apart in de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan
Waterzooi Van Tongschar
Meng de visbouillon met de witte wijn, citroensap, de sjalotten en kruid met peper en wat zout....
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Pangasius Met Venkel & Pastis
Snijd de visfilets in de lengte middendoor, kruid met peper en zout en maak er rolletjes van, steek...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Kabeljauw In Kerrieroom
Verwarm de oven voor tot 175°. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en stoof de preiringetjes...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Scampies Met Basmatirijst
Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Kook 4...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Gegratineerde Zeewolf
Verwarm de oven op 200°. Doe het broodkruim en de geitenkaas in de cutter (of keukenrobot) en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Pladijsfilet Met Knolselder En Scampi
Schil de aardappelen en kook ze in licht gezouten water. Snij de lente-uitjes in stukjes, ontvel en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Carpaccio Van Zalm & Venkel
Verpak het zalmhaasje in alu-folie en leg het één uur van tevoren in de diepvries, zodat het stevig...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Tagliatelle Met Zalm & Rivierkreeftjes
Smelt de boter en roer er de bloem door, ga door met de bouillon tot een mooie gladde roux. Giet...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Mosselen 'Napolitane'
Was en schrob de mosselen schoon. Snij 4 teentjes knoflook zéér fijn en stamp ze, samen met het...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans