Alle recepten op een rijtje
Croque Met Brugse Kaas
Beleg één kant van 4 sneetjes brood met: gekookte ham, kaas en een dun schijfje tomaat. Doe er...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Pizza Met King Krab
Los de gist op een 1 el warme melk en voeg ook de suiker toe. Doe de bloem in een kom en strooi...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Pizza Pugliese
Los de gist op een 1 el warme melk en voeg ook de suiker toe. Doe de bloem in een kom en strooi...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Portugese Sardines
Maak de sardientjes schoon, spoel onder ruim koud stromend water en dep vervolgens droog. De...
Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan
Kikkerbilletjes Met Ouzo
Ontdooi de kikkerbilletjes enkele uren van tevoren en dep ze droog. Kruid met peper en zout en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Anders
Salade Niçoise
Spoel de salade en hou opzij in een ruime slakom. Maak de boontjes schoon en kook ze al dente in...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Salade Van Asperge & Garnalen
Spoel de salade en doe ze in een grote mengkom. Schil de asperges en verwijder het harde...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Aardappel Makreel Salade
Kook de aardappeltjes beetgaar en laat even afkoelen, snijd ze vervolgens in plakjes of...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Pastasalade Met Krokante Spekjes
Kook de pasta al denté volgens gebruiksaanwijzing, laat de erwtjes zo'n 3 minuutjes meekoken, giet...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Lamskoteletjes Met Couscous
Doe de ingrediënten voor de marinade in de vijzel en stamp deze zeer fijn, bestrijk hiermee het...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Côte à L'os Met Gevulde Tomaatjes
Neem een flinke scheut olijfolie en meng daar peper, wat zout en cajun kruiden door, borstel...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Lamskroon Met Porto & Mosterdsaus
Kruid de lamskroon met peper en wat zout en laat deze mooi aankleuren in boter en wat...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Rundvlees Met Groene Asperges
Kruid het vlees met peper en wat zout en bak het aan alle kanten mooi bruin aan in olie en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfstong Met Couscous
Zet de kalfstong één nacht van tevoren in (koud) lichtjes gezouten water. Spoel af onder stromend...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Kwartels Met Vijgen
Kruid de kwartels met peper & zout, bind ze per twee aan elkaar zodat ze niet uit elkaar vallen...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Kop Op Zn Amerikaans
Meng de ingrediënten voor de marinade en bestrijk hiermee de kippenbouten, laat afgedekt zo'n 6 uur...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Kiphamburger Met Spek
Hak de kipfilet fijn in de keukenrobot of cutter, meng er de kipkruiden en paneermeel onder en vorm...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Eendenborst Met Kersensaus
Kruid de eendenborst filets flink met peper en wat zout. Maak de venkel schoon en stoom/kook...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Kip Op Zn Spaans
Snijd de groenten grof, ontpit de pepertje. Kruid de kippenbouten royaal met peper en wat zout...
Aantal personen: 2 » Keuken: Spaans
Piepkuiken & Trappist
Snijd de filets en de boutjes los van het karkas, zodat U twee keer een halve filet met daaraan een...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken