Alle recepten op een rijtje

Lychee-kokos Dessert

Kokos-laagje: Breng de melk aan de kook met de griesmeel, kokosrasp, suiker en een beetje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Coktail D'Amour

- 15 minuten 1. Doe de rum, cointreau, limoensap, aardbeien, ijsblokjes en limoensap in een...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Berliner Bollen

100 ml. melk lauwwarm verwarmen. De gist in de melk brokkelen en goed verroeren. Met 150 g. meel...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kokosflensjes

Maak van bloem, kokosmelk, ei en zout een glad beslag. Laat het beslag een kwartiertje staan en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kabeljauwfilet Met Mosterdsaus

Snijd de visfilet in 2 gelijke stukken en leg die in een schaal. Pers 1 limoentje (of een halve...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kabeljauw-loempia

Snij de kabeljauw in 4 gelijke stukken. Laat de loempiavellen ontdooien en smeer ze in met water....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gegrilde Courgette's

Met courgette kun je allerlei gerechten maken. Maar deze vrucht kun je ook op zich gebruiken, dus...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Garnalen-appeltartaar

Pel de garnalen. Snij de gepelde garnaal 2 mm diep in de bolle kant van de garnaal. Je ziet daar nu...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Fruitsalade

- Snijd de ananas overlangs in 4 parten en snijd het vruchtvlees eruit. - Snijd de harde kern uit...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Eendenborst In Rozemarijnsaus

Bereid de saus door de brunoise van wortel en de sjalot aan te stoven. Blussen met de rode wijn, de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Chocolade Brûlée Met Banaan En Vanille-ijs

Halveer het vanillestokje in de lengte. Breng de slagroom met de melk en de vanille aan de kook....

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Champignon-Risottokoeken

Breng de bouillon aan de kook, zet het vuur laag en laat hem (met de deksel op de pan) tot gebruik...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Broccoli-walnotenrisotto

Fruit de ui in wat olie en voeg de broccoli en walnoten toe. Voeg na ca. 5 min. de rijst toe en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Broodje Makreel

Was en snij de sla en de tomaten. Maak een vinigraitte van de 2/3 olie, 1/3 citroensap, zout en wat...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Sperzieboontjes Op Zn Grieks

Dit Griekse gerecht is vegetarisch en laat alle ingrediënten tot hun recht komen. Snij de uiteinden...

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Bonen Zonder Vlees

Fruit ui en knoflook in de boter goudgeel. Voeg chilipoeder toe en laat even meebakken, en dan...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Bleekselderij Met Kaassaus

Kook de bleekselderij 20 min. in de bouillon. Voor de saus: meng de olie en bloem in een pannetje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Aardappelgratin

Verwarm de oven voor op 180 C. Doe een beetje olie in de ovenschaal en leg er een laagje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Marshmallow Shake

Bereidingstijd: 30 minuten Verwarm de melk en de marshmallows op niet te hoog vuur en roer goed...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Zoete Kinderclubsandwich

Een heerlijke feestelijke sandwich voor de kids. Lekker zoet en geschikt als lunch. Rooster de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands