Alle recepten op een rijtje
Champignonsaus
Fruit de gesnipperde ui in ruim boter, en bak de champignons eventjes mee tot ze een beetje...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Spaghetti Met Garnalen
Kook de spaghetti net niet beetgaar en giet die af. Snijd de rode peper fijn, net zoals de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Rode Poon Met Venkel
Snijdt de buik van de vis open en verwijder de ingewanden. Knip de vinnen af en spoel de vis goed...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kwark Met Kweeperen
Schil de kweeperen. Snijdt ze vervolgens in vieren. Verwijder het klokhuis. Snijd de kwarten weer...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Rijst Met Hete Saus
Marineer het vlees met de kruiden, olie en ketjap heb ik een kwart theelepel geroerd. Na het wokken...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Verse Goudbrasem
Maak van de kippenbouillon een halve liter bouillon en laat deze inkoken tot een fumet (dat is de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan
Lasagne Met Chorizo
Begin met het bakken van de gesnipperde ui en geperste knoflook, bak daarna de paprika's mee (in...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Entrecote Met Portsaus
Laat het vlees ongeveer tien minuten buiten de koeling op kamertemepratuur komen. Wrijf het in met...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Aspergesoep
Gisteren had ik heerlijk witte asperges gegeten. Het leuke is dat je de dag erna nog steeds ervan...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Pastasalade
Lekker als maaltijd met een stukje brood, maar bij de barbecue als bijgerecht ook heerlijk...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Asperges Op Z'n Italiaans
Schil de asperges met de dunschiller vlak onder de toppen. Doe niet te zuinig, van de schillen kan...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Gegrilde Radicchio
Radicchio eten we vaak met zijn allen in de gemengde salade. Je kan met de groente radicchio echter...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Tomaten Met Mozzarella
Insalata Caprese is heel eenvoudig klaar te maken. Het enige wat je nodig hebt zijn tomaten,...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Wienerschnitzel Met Spiegelei
Een gepaneerde schnitzel pakken kan best vervelend zijn. Hoe krijg je het korstje mooi en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Salade Nicoise
) 4 ansjovisfilets In Frankrijk weten ze wat lunchen is. Van een salade weten ze te verheffen tot...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Meloen Met Ardennerham
Snijd de Galia meloen door midden. Doe hetzelfde met de afzonderlijke helften, tot je 8 partjes...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Varkenshaasje Met Ricotta En Sinaasappelsaus
Voor 2 flinke eters met een ruime hoeveelheid saus Pers de sinaasappelen. Klop de ricotta in je...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Rabarber
Snij de rabarber in stukken van zo'n 2 cm lang en kook deze in een laagje water. Op een gegeven...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Griekse Rauwkost Salade
Ruim voldoende voor 2 personen Met een Griekse salade kan je me altijd blij maken op een zonnige...
Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan
Chipolata Met Tzatziki Saus
Tzatziki maak je in een handomdraai. Met een lekker worstje is dat een heerlijk borrelhapje of...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands