Alle recepten op een rijtje

Champignonsaus

Fruit de gesnipperde ui in ruim boter, en bak de champignons eventjes mee tot ze een beetje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Spaghetti Met Garnalen

Kook de spaghetti net niet beetgaar en giet die af. Snijd de rode peper fijn, net zoals de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Rode Poon Met Venkel

Snijdt de buik van de vis open en verwijder de ingewanden. Knip de vinnen af en spoel de vis goed...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kwark Met Kweeperen

Schil de kweeperen. Snijdt ze vervolgens in vieren. Verwijder het klokhuis. Snijd de kwarten weer...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Rijst Met Hete Saus

Marineer het vlees met de kruiden, olie en ketjap heb ik een kwart theelepel geroerd. Na het wokken...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Verse Goudbrasem

Maak van de kippenbouillon een halve liter bouillon en laat deze inkoken tot een fumet (dat is de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Lasagne Met Chorizo

Begin met het bakken van de gesnipperde ui en geperste knoflook, bak daarna de paprika's mee (in...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Entrecote Met Portsaus

Laat het vlees ongeveer tien minuten buiten de koeling op kamertemepratuur komen. Wrijf het in met...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Aspergesoep

Gisteren had ik heerlijk witte asperges gegeten. Het leuke is dat je de dag erna nog steeds ervan...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Pastasalade

Lekker als maaltijd met een stukje brood, maar bij de barbecue als bijgerecht ook heerlijk...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Asperges Op Z'n Italiaans

Schil de asperges met de dunschiller vlak onder de toppen. Doe niet te zuinig, van de schillen kan...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Gegrilde Radicchio

Radicchio eten we vaak met zijn allen in de gemengde salade. Je kan met de groente radicchio echter...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Tomaten Met Mozzarella

Insalata Caprese is heel eenvoudig klaar te maken. Het enige wat je nodig hebt zijn tomaten,...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Wienerschnitzel Met Spiegelei

Een gepaneerde schnitzel pakken kan best vervelend zijn. Hoe krijg je het korstje mooi en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Salade Nicoise

) 4 ansjovisfilets In Frankrijk weten ze wat lunchen is. Van een salade weten ze te verheffen tot...

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Meloen Met Ardennerham

Snijd de Galia meloen door midden. Doe hetzelfde met de afzonderlijke helften, tot je 8 partjes...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Varkenshaasje Met Ricotta En Sinaasappelsaus

Voor 2 flinke eters met een ruime hoeveelheid saus Pers de sinaasappelen. Klop de ricotta in je...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Rabarber

Snij de rabarber in stukken van zo'n 2 cm lang en kook deze in een laagje water. Op een gegeven...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Griekse Rauwkost Salade

Ruim voldoende voor 2 personen Met een Griekse salade kan je me altijd blij maken op een zonnige...

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Chipolata Met Tzatziki Saus

Tzatziki maak je in een handomdraai. Met een lekker worstje is dat een heerlijk borrelhapje of...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands