Alle recepten op een rijtje
Watermeloen Met Verse Kaas En Gember Saus
Pel en snipper de gember in fijne stukjes. Smelt de suiker op een zacht vuur in het water met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Soufflé Van Verse Kaas En Pompoen
Laat het pompoenvlees met de kaneelstokjes en de suiker in een pan met dikke bodem en 1 glas water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Bessengratin Met Munt En Aardbeien
Breng de melk met het opengesneden vanillestokje aan de kook. Klop ondertussen twee eierdooiers...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gekaramelliseerd Fruit
Haal de schil van de perziken en nectarines, halveer het fruit Ontdoe van de pit en snijd alles...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Appel Met Banaan En Walnoten
Snijd de geschilde appels in 8 partjes en verwijder de klokhuizen Besprenkel de appelpartjes met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Citroenmousse
Week de blaadjes gelatine in ruim koud water tot ze zacht zijn Klop ondertussen de eiwitten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Banaantoffees
Verwarm de oven voor op 200 graden Spreid 2 vellen filodeeg uit op het werkvlak, bestrijk ze dun...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kindertraktatie - Appellekkers
Smelt de boter in de maatkan in de magnetron (1 min op 600 Watt) Vet hiermee de Countess-vorm...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Appelmoes Anders - Met Gember
Was de appels zorgvuldige, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in parten Breng ze met 1 dl...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appelmoes
Appels schillen, in gelijke stukjes snijden 4 minuten afgedekt op 750 Watt in de magnetron zetten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardbeiensoep II
Pureer de aardbeien met het sap van de citroen Meng de poedersuiker erdoor Garneer met een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Aardbeiensoep
Pureer met de blender de aardbeien Verwarm de aardbeienpuree en voeg de wodka, suiker en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Oesterzwammen In De Oven
Neem vooral kleine oesterzwammen, die zijn minder taai dan grote. Snijd ze in kleine dunne plakjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gerookte Zalmschotel
Op een bedje van geciseleerde spitskool en een klein beetje gemengde fruitsla schikken we enkele...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappel-haringsalade
Bereidingstijd: 15 minuten Bereiding 1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tonijnsteak Met Kruidensaus
Hak de blaadjes van de peterselie fijn, maar hou wat opzij voor de garnering, hak de steeltjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Zuiderse Zalm In Papillotte
Snij vier stukken aluminium-folie ter grootte van ongeveer een a5 blad en strooi in het midden wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kabeljauwhaasje Met Blanke Botersaus
Snij de wortelen en de selder in brunoise en stoof ze even aan in een klontje boter. Smelt wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Savooirolletjes Met Scampi's
Blancheer de koolbladeren zo'n 2 minuten in licht gezouten water. Laat ze vervolgens schrikken in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tongrolletjes Uit De Oven
Stoof de fijngesneden wortel, sjalot en selder mooi aan in wat olijfolie gedurende 5 minuten en leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken