Alle recepten op een rijtje
Tonijnsteak 'Provençale'
Leg de tonijnsteaks op een ruim bord en bestrooi ze met de tijmblaadjes, bedek met folie en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Schelvis Uit De Oven
Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze, samen met de ui, knoflook en paprika's in brunoise. Kook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Oostends Vispannetje
Snijd de vis in mooie brokken en pocheer ze halfgaar in de visfumet, hou opzij. Maak een mooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tongrolletjes Met Dragonsaus
Snijd de selder, prei, sjalotten en knoflook in kleine stukjes en stoof ze even aan in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tongschar Met Verse Groenten
Kruid de visfilets met de viskruiden, peper en wat zout en bak ze kort aan in hete boter, hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Visrisotto
Pel de scampi's, verwijder het darmkanaaltje en hou de schelpjes. Stoof een gesnipperde ui en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Normandische Tongrolletjes
Leg de tongfilets met de velkant naar boven en kruid ze met peper en zout, rol ze vervolgens op van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Spaanse Risotto Met Gamba's
Ontdoe de gamba's van hun "jasje" maar laat het staartstukje eraan, verwijder ook het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Visballetjes Met Kerrie
Snijd de visfilets in grove stukken en doe ze in de cutter of keukenrobot (fijnhakken kan ook)....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Sambal Scampi
Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Fruit in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Thaise Viscurry
Kook de gamba's zo'n 5 minuten in licht gezouten water, giet af en pel ze op het staartje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais
Gamba's Met Asperges En Salade
Snijd het spek in blokjes en meng ze met de marinade. Laat een paar uur staan. Maak ook de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kabeljauwhaasje Met Paprika & Kaas
Snijd de geschilde paprika in kleine dobbelsteentjes en laat deze zachtjes garen in hazelnootolie...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Visfilets Met Brugse Kaas
Bedruip de visfilets met het limoensap, kruid met peper en zout. Meng de uisnippers met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Roodbaars Met Gembersaus
Snijd de filets in reepen en paneer deze, zet nog even in de koelkast. Laat de sjalot aanfruiten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Salade Van Scampi & Tomaat
Stoom of kook de aardappeltjes en laat koud worden, bak daarna goudbruin in boter en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gegrilde Sardienen
Spoel de tomaten, droog ze en snij ze in vier, doe de olijven in een slakom, voeg er de feta, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Waterzooi Van Vis
Pel de scampi's tot het staartje na en bak ze even in boter tot ze mooi roze zien, hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Bouillabaisse
Snijd de groenten in kleine brokjes en stoof ze aan in olijfolie. Voeg de saffraan, pastis en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kreeft In Bladerdeeg
Kook de buitenste bladeren van de kool en spoel in koud water. Wikkel het kreeften vlees in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken