Alle recepten op een rijtje

Tonijnsteak 'Provençale'

Leg de tonijnsteaks op een ruim bord en bestrooi ze met de tijmblaadjes, bedek met folie en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Schelvis Uit De Oven

Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze, samen met de ui, knoflook en paprika's in brunoise. Kook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Oostends Vispannetje

Snijd de vis in mooie brokken en pocheer ze halfgaar in de visfumet, hou opzij. Maak een mooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tongrolletjes Met Dragonsaus

Snijd de selder, prei, sjalotten en knoflook in kleine stukjes en stoof ze even aan in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tongschar Met Verse Groenten

Kruid de visfilets met de viskruiden, peper en wat zout en bak ze kort aan in hete boter, hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Visrisotto

Pel de scampi's, verwijder het darmkanaaltje en hou de schelpjes. Stoof een gesnipperde ui en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Normandische Tongrolletjes

Leg de tongfilets met de velkant naar boven en kruid ze met peper en zout, rol ze vervolgens op van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Spaanse Risotto Met Gamba's

Ontdoe de gamba's van hun "jasje" maar laat het staartstukje eraan, verwijder ook het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Visballetjes Met Kerrie

Snijd de visfilets in grove stukken en doe ze in de cutter of keukenrobot (fijnhakken kan ook)....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Sambal Scampi

Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Fruit in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Thaise Viscurry

Kook de gamba's zo'n 5 minuten in licht gezouten water, giet af en pel ze op het staartje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais

Gamba's Met Asperges En Salade

Snijd het spek in blokjes en meng ze met de marinade. Laat een paar uur staan. Maak ook de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kabeljauwhaasje Met Paprika & Kaas

Snijd de geschilde paprika in kleine dobbelsteentjes en laat deze zachtjes garen in hazelnootolie...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Visfilets Met Brugse Kaas

Bedruip de visfilets met het limoensap, kruid met peper en zout. Meng de uisnippers met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Roodbaars Met Gembersaus

Snijd de filets in reepen en paneer deze, zet nog even in de koelkast. Laat de sjalot aanfruiten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Salade Van Scampi & Tomaat

Stoom of kook de aardappeltjes en laat koud worden, bak daarna goudbruin in boter en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gegrilde Sardienen

Spoel de tomaten, droog ze en snij ze in vier, doe de olijven in een slakom, voeg er de feta, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Waterzooi Van Vis

Pel de scampi's tot het staartje na en bak ze even in boter tot ze mooi roze zien, hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bouillabaisse

Snijd de groenten in kleine brokjes en stoof ze aan in olijfolie. Voeg de saffraan, pastis en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kreeft In Bladerdeeg

Kook de buitenste bladeren van de kool en spoel in koud water. Wikkel het kreeften vlees in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken