Alle recepten op een rijtje

Vis Aardappelkoekjes
De visfilets gaar pocheren en pletten met een vork. De aardappelen gaar koken en pureren. De sjalot...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Mosselen In Witte Wijn
Was de mosselen flink en zet ze vervolgens een uurtje in licht gezouten water. Een half uur voor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Dugléré
Stoof de sjalotjes aan in een weinig boter. Voeg de wijn en visfumet toe en breng aan de kook....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Scampi In Knoflooksaus
Pel de scampi's en kruid met zwarte peper uit de molen. Roerbak ze in boter in de wok en voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Scampi Diabolic
•Ontdooi de scampi's (ingeval van diepvries) en ontdoe ze van hun 'jasje'. Smelt een flinke klont...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Spiesje Van Sint-jacobsvrucht & Scampi
Pel de scampi's en ontdoe ze van het darmkanaaltje. Steek afwisselend: (4) sint-jacobsvruchten en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalkoen Nuggets
Neem 3 kommetjes en doe daar in: in het eerste genoeg bloem om alle vleesbrokjes door te halen, 2e...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Quiche Met Kerstomaat
Snijd de tomaatjes middendoor, snij de basilicum in reepjes, hou wat opzij voor de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Tortilla De Patatas
Schil de aardappelen, snij ze in plakjes van zo'n halve cm dik. Verwarm in een diepe, liefst...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Krentenbolletjes
Ingrediënten voor 10 stuks: Meng het all in bloem met het water en kneed dit 20 minuten met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mediterrane Hamburgers
Doe het gehakt in een ruime kom en meng er de gedroogde tomaten, knoflook, Parmezaanse kaas, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Pita Van Kip Met Knoflooksaus
Mix de ingrediënten voor de saus met een staafmixer en bewaar koel. Bak het kippenvlees in boter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Spaanse Gehaktballetjes
Snipper de ui en knoflook fijn en fruit deze aan in wat olijfolie tot ze glazig zijn. Doe het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Mini Kalkoenbrochette
Voor de marinade, klop de sojasaus op met de kerriepoeder en het limoensap, vervolgens met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Asperges Met Ei & Gandaham
Kook of stoom de asperges al denté in licht gezouten water. Neem een scheutje van het kookvocht...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kipfilet In 'Westmalle Trappist'
Snij de kipfilets in mooie blokjes, schraap de wortelen en snij ze in schijfjes, haal de 'partjes'...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Orloff Rolletjes In 'Achel Trappist'
Snijd het varkensgebraad in dunne plakken en sla ze eventueel nog iets platter met een breed mes,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Parelhoen In 'Leffe Bruin'
Snijd de parelhoen in stukken, laat een klontje boter smelten in bijzijn van wat olijfolie, kruid...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Balletjes In 'Leffe Bruin'
Doe het brood in de cutter en maal het fijn. Plet het gehakt mooi open en voeg er het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Duifje In 'Westmalle Bruin'
Doe het broodkruim, de druiven en het gehakt in een keukenrobot of cutter en maal/meng alles goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken