Alle recepten op een rijtje
Kalkoenstoverij Met 'Corsendonck'
Kruid het vlees met zwarte peper en zout en bak het mooi aan in boter, bestrooi vervolgens met 1 el...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Blinde Vinken In 'Chimay Trappist'
Overgiet de pruimen met het Trappistenbier en laat zo'n dik uur staan. Smelt een klont boter met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Goulash In 'Rochefort Trappist'
Braad het vlees mooi bruin in boter, kruid met peper en zout en strooi er de goulashkruiden over....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Konijn In 'Kriekbier'
Snijd het konijn in stukken, wentel ze door het bloem en laat ze samen met de ui ringen op hoog...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Stoofkarbonaden In 'Maredsous'
Bak de stoofkarbonaden mooi aan in boter, kruid met wat zout en strooi er de paprika over, meng...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Konijn In Leffe Bruin
Smelt een flinke klont boter in een ruime pan en fruit hierin de spekblokjes kort aan. Neem uit de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Paardeworstjes In Leffe Bruin
750 Smelt wat boter en bak daarin de worstjes licht aan. Strooi er de ui en knoflook over en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Fazant In 'Palm'
Braad de fazanten aan in flink wat boter, zet ze nadien in de oven en laat ze gedurende 45 minuten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Varkenshaasje In 'De Koninck'
Snijd het varkenshaasje in dikke medaillons. Bak ze even aan en kruidt met peper en zout, temper...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Stoverij In Rochefort Trappist
Kruid het vlees en bak het bruin in de pan. breng het over in een hoge brede braadpan en over...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kip In Westmalle Trappist
Snij de kipfilets in mooie blokjes, schraap de wortelen en snij ze in schijfjes, haal de 'partjes'...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rijstpap Met Appeltjes
Breng de melk aan de kook samen met de kaneelstol, vanillesuiker, saffraan en een snuifje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kiwicréme Met Vanillesaus
Schil de kiwi's en pureer ze samen met de suiker. Klop (voor de vanillesaus) de eierdooiers, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sorbet Van Passievrucht
Kook het water met de suiker, voeg de wijn en het citroensap toe en laat even zachtjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Biscotti
Doe de eieren in een ruime mengkom en voeg er de geraspte citroenschil aan toe. Voeg ook de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Pannecotta Met Honing-rumsiroop
Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap het uit. Breng de room met de vanille en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Créme Catalane
Klop in een pan 150g suiker met de eierdooiers tot een schuimige massa. Voeg het bindmiddel en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Vlaamse Vlaaien
Verwarm de oven op 220°. Snijd de ontbijtkoek in kleine stukken, verkruimel de speculaas en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Flan Van Rode Bessen
Was de bessen en laat ze vervolgens in het water koken tot een compote verkregen wordt. Duw deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Driekoningen Taart
Vulling: Kook de melk met de vanillestok. Klop de eierdooiers met de suiker en voeg er op het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans