Alle recepten op een rijtje

Kalkoenstoverij Met 'Corsendonck'

Kruid het vlees met zwarte peper en zout en bak het mooi aan in boter, bestrooi vervolgens met 1 el...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Blinde Vinken In 'Chimay Trappist'

Overgiet de pruimen met het Trappistenbier en laat zo'n dik uur staan. Smelt een klont boter met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Goulash In 'Rochefort Trappist'

Braad het vlees mooi bruin in boter, kruid met peper en zout en strooi er de goulashkruiden over....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Konijn In 'Kriekbier'

Snijd het konijn in stukken, wentel ze door het bloem en laat ze samen met de ui ringen op hoog...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Stoofkarbonaden In 'Maredsous'

Bak de stoofkarbonaden mooi aan in boter, kruid met wat zout en strooi er de paprika over, meng...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Konijn In Leffe Bruin

Smelt een flinke klont boter in een ruime pan en fruit hierin de spekblokjes kort aan. Neem uit de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Paardeworstjes In Leffe Bruin

750 Smelt wat boter en bak daarin de worstjes licht aan. Strooi er de ui en knoflook over en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Fazant In 'Palm'

Braad de fazanten aan in flink wat boter, zet ze nadien in de oven en laat ze gedurende 45 minuten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Varkenshaasje In 'De Koninck'

Snijd het varkenshaasje in dikke medaillons. Bak ze even aan en kruidt met peper en zout, temper...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Stoverij In Rochefort Trappist

Kruid het vlees en bak het bruin in de pan. breng het over in een hoge brede braadpan en over...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kip In Westmalle Trappist

Snij de kipfilets in mooie blokjes, schraap de wortelen en snij ze in schijfjes, haal de 'partjes'...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rijstpap Met Appeltjes

Breng de melk aan de kook samen met de kaneelstol, vanillesuiker, saffraan en een snuifje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kiwicréme Met Vanillesaus

Schil de kiwi's en pureer ze samen met de suiker. Klop (voor de vanillesaus) de eierdooiers, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sorbet Van Passievrucht

Kook het water met de suiker, voeg de wijn en het citroensap toe en laat even zachtjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Biscotti

Doe de eieren in een ruime mengkom en voeg er de geraspte citroenschil aan toe. Voeg ook de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pannecotta Met Honing-rumsiroop

Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap het uit. Breng de room met de vanille en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Créme Catalane

Klop in een pan 150g suiker met de eierdooiers tot een schuimige massa. Voeg het bindmiddel en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Vlaamse Vlaaien

Verwarm de oven op 220°. Snijd de ontbijtkoek in kleine stukken, verkruimel de speculaas en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Flan Van Rode Bessen

Was de bessen en laat ze vervolgens in het water koken tot een compote verkregen wordt. Duw deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Driekoningen Taart

Vulling: Kook de melk met de vanillestok. Klop de eierdooiers met de suiker en voeg er op het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans