Alle recepten op een rijtje
Soepvlees Met Seizoensgroenten
Leg de mergpijpjes één nacht van tevoren in zout water, spoel ze nadien af en hou opzij. Giet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hachis Parmentier
Kook de aardappelen en maak hiervan een mooie puree met de boter, melk en wat nootmuskaat, hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Vlaamse Stamppot
Was de groenten en snij de grof, snipper de uien. Schil de aardappelen en snij ze in de lengte in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Ardennse Lamskroon
Kruid de lamskroon met peper en wat zout en bak hem mooi aan beide zijden aan in wat boter. Leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kefta Tajine
Doe alle ingrediënten voor de Kefta in een kom en kneed alles 5 minuten. Vorm balletjes van zo'n 3...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Lamsgebraad Met Aubergines
Kruid het vlees met peper en zout, wrijf het in met olijfolie en leg het in een braadslee, plaats...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsragout Met Saffraanrijst
Kruid het vlees met peper en zout en laat het mooi aankleuren in boter en wat olie. Ontvel en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfskotelet Met Courgettesaus
Bereid eerst de saus. Doe de courgette en tomaat stukjes in de mixer en maal fijn. Voeg de bouillon...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Boeuf Stroganoff
Sla het vlees iets platter met een vleeshamer of de platte kant van een groot keukenmes. Snij het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rundertong Met Maderasaus
Zet de rundertong één nacht van tevoren in koud, licht gezouten water. Spoel de tong royaal...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsfricassee In Tomatensaus
Laat het vlees mooi aankleuren in de braadpan, kruid met peper en zout. Schep het vlees over in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsfricassee Uit De Wok
Snijd het vlees in blokjes. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in vier. Maak het witloof...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Boeuf Borguignon
Hak de knoflook en de pijpajuintjes grof, snij het spek in stukken, het rundvlees in blokjes van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kalfstong Met Mosterdsaus
Doe de kalfstongen in een ruime pan en overgiet met ruim koud water. Snijd de prei, selder en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsschenkel Met Sinaasappelsaus
Was de sinaasappel, rasp de schil en pers het sap. Wrijf de schenkels in met zout, royaal peper en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gemarineerde Lamskoteleten
Meng voor de marinade alle ingrediënten en overgiet daarmee de lamskoteletjes, dek af met folie en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsschenkel Met Knoflooksaus
Kruid de schenkels royaal met peper en wat zout en bak ze in lichtbruine boter aan. Strooi er de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rosbief Met Bordelaise
Kruid het vlees met peper en zout en bak het mooi aan in schuimende boter, draai het vuur laag en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Hongaarse Goulash
Snijd het rundvlees in blokjes en bak het in de reuzel mooi bruin. Neem uit de pan en hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Kalfsgebraad In Herfsttooi
Leg een avond van tevoren de spekblokjes in de diepvries. Maak inkepingen in het gebraad en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken