Alle recepten op een rijtje

Soepvlees Met Seizoensgroenten

Leg de mergpijpjes één nacht van tevoren in zout water, spoel ze nadien af en hou opzij. Giet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hachis Parmentier

Kook de aardappelen en maak hiervan een mooie puree met de boter, melk en wat nootmuskaat, hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Vlaamse Stamppot

Was de groenten en snij de grof, snipper de uien. Schil de aardappelen en snij ze in de lengte in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Ardennse Lamskroon

Kruid de lamskroon met peper en wat zout en bak hem mooi aan beide zijden aan in wat boter. Leg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kefta Tajine

Doe alle ingrediënten voor de Kefta in een kom en kneed alles 5 minuten. Vorm balletjes van zo'n 3...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Lamsgebraad Met Aubergines

Kruid het vlees met peper en zout, wrijf het in met olijfolie en leg het in een braadslee, plaats...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsragout Met Saffraanrijst

Kruid het vlees met peper en zout en laat het mooi aankleuren in boter en wat olie. Ontvel en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfskotelet Met Courgettesaus

Bereid eerst de saus. Doe de courgette en tomaat stukjes in de mixer en maal fijn. Voeg de bouillon...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Boeuf Stroganoff

Sla het vlees iets platter met een vleeshamer of de platte kant van een groot keukenmes. Snij het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rundertong Met Maderasaus

Zet de rundertong één nacht van tevoren in koud, licht gezouten water. Spoel de tong royaal...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsfricassee In Tomatensaus

Laat het vlees mooi aankleuren in de braadpan, kruid met peper en zout. Schep het vlees over in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsfricassee Uit De Wok

Snijd het vlees in blokjes. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in vier. Maak het witloof...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Boeuf Borguignon

Hak de knoflook en de pijpajuintjes grof, snij het spek in stukken, het rundvlees in blokjes van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kalfstong Met Mosterdsaus

Doe de kalfstongen in een ruime pan en overgiet met ruim koud water. Snijd de prei, selder en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsschenkel Met Sinaasappelsaus

Was de sinaasappel, rasp de schil en pers het sap. Wrijf de schenkels in met zout, royaal peper en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gemarineerde Lamskoteleten

Meng voor de marinade alle ingrediënten en overgiet daarmee de lamskoteletjes, dek af met folie en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsschenkel Met Knoflooksaus

Kruid de schenkels royaal met peper en wat zout en bak ze in lichtbruine boter aan. Strooi er de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rosbief Met Bordelaise

Kruid het vlees met peper en zout en bak het mooi aan in schuimende boter, draai het vuur laag en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Hongaarse Goulash

Snijd het rundvlees in blokjes en bak het in de reuzel mooi bruin. Neem uit de pan en hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Kalfsgebraad In Herfsttooi

Leg een avond van tevoren de spekblokjes in de diepvries. Maak inkepingen in het gebraad en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken