Alle recepten op een rijtje
Konijn Met Citroen & Honing
Verdeel het konijn in stukken en braad ze aan in olijfolie, kruid met peper en zout. Voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lekker Belgisch - Gentse Waterzooi
Doe de wortel, prei, champignons en selder in een halve liter kokend (gezouten) water en laat ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rijstpannetje Met Kalkoen
Verhit wat olijfolie in de wok en bak de kalkoenblokjes kort aan. Voeg de rijst toe en roer goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hazenpeper, Klassieker Uit Duitsland
1Eén dag op voorhand: Doe de stukken vlees in een kom en voeg de marinade erbij. Dek af en plaats...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Konijn Met Kappertjes
Kruid het konijn met peper en zout en bak het aan alle kanten bruin in boter. Overgiet met het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Griekse Kippensalade
Pers de limoen uit, snij de kippenfilets in reepjes en doe ze in een diepe schotel met het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Gemarineerde Kip
Kook de rijst in water met wat zout, hou warm opzij. Snij de kipfilets, de wortelen en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kalkoenlapjes Met Ham
Schik de schijven Ganda ham voor u en leg op elk een kalkoenlapje. Schik daarop wat mozzarella...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pikant Gemarineerde Parelhoen
•Eén dag van tevoren: maak een marinade met de hieronder opgesomde ingrediënten, strijk hiermee de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip Met Mozzarella
Snijd de aubergine in de lengte in plakken van 1 cm dik. Bestrooi aan beide zijden met zout en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kalkoenlapjes Met Champignons
Bak de kalkoenlapjes gaar in boter, kruid met peper en wat zout. Haal ze uit de pan en hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kwartels In Druivensaus
Omwikkel elk kwarteltje met een sneetje spek en maak dit vast, bak ze rondom mooi bruin aan in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kalkoenfricassee, Met Schorseneel Champignonsaus
Maak de schorsenelen schoon, snij ze in stukken van 5 cm en zet ze in water waar U wat citroensap...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kip Met Rode Bessensaus
Kruid het vlees met peper, zout en gember en bak ze knapperig op een matig vuur in boter, hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip Met Noedels
Kook de noedels beetgaar in licht gezouten water. Snij intussen de kipfilets en de Chinese kool...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Blanke Botersaus [bij Witte Vis]
Hak de sjalotten, selder en knoflook grof en doe alles in een kookpan. Overgiet met de wijn,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Knolselder Roomsaus [bij Wit Vlees]
Snij de knolselder in plakken, ontdoe ze van de ruwe schil en snij het vruchtvlees in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pesto [klassieker Bij Pasta's]
Rooster eerst de pijnboompitten in een droge pan zonder vetstof. Scheur de blaadjes basilicum en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Normandische Saus [bij Vis]
Maak een blonde roux met de boter, bloem en de visfumet, blijf flink roeren met de garde om...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Zoete Paprikasaus [bij Vlees]
Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's en snij ze samen met de ui en selder in zeer fijne...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken