Alle recepten op een rijtje

Kalfsragout Uit Lugurië

Snijd het vlees in dobbelsteentjes. Hak ook de wortel, ui, knoflook en bleekselder in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Varkensfilet Met Champignonsaus

Kruidt het vlees goed met zwarte peper, rozemarijn en wat zout, braad de filet aan alle kanten mooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Kip Met Tonijnsaus

Doe de kip in een ruime pan en giet water bij tot alles onder staat. Hak de wortel, ui, en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pasta Met Kip & Chorizo

Smelt wat boter en bak hierin de kip mooi goudbruin aan.Haal uit de pan en hou warm. Bak nu in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lamskoteletjes Met Gnocchetti

Kook de pasta beetgaar en spoel vervolgens onder koud water. Smelt een flinke klont boter en stoof...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Kippenvleugels 'Italia'

Smelt een flinke klont boter in een ruime pan, samen met wat olijfolie. Bak hierin de vleugeltjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spirelli Met Zalm & Kruidenkaas

Kook de spirelli zoals aangegeven op de verpakking in licht gezouten water. Smelt ondertussen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Macaroni Met 5 Kazen

Kook de macaroni beetgaar en spoel onder koud stromend water, hou opzij. Maak een roux met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Toscaanse Balletjes

Maal de pijnboompitten, het brood en de knoflook fijn in de mixer en meng dit, samen met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gnocchi & Scampi

Kook de aardappelen gaar en pureer ze, voeg het ei en de bloem toe en meng alles goed door elkaar,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Penne Carbonara

Snijd de pancetta in reepjes en bak deze knapperig in olijfolie. Kook de pasta beetgaar. klop...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Ossobuco Alla Milanese

•Kruid de schenkels met peper en zout, wentel ze door de bloem en laat ze mooi kleuren in olie en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Preisoep

Snijd twee van de 3 preiwitten in stukjes, snipper de ui en knoflook. Smelt een klontje boter en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zomerse Tomatensoep

Was alle groenten en snij ze in stukken, laat boter smelten in een ruime pan en stoof ze hierin...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Wijting Soep

•Hak de ui, wortel, venkel en prei in stukjes en laat ze 10 minuten zachtjes stoven in een klontje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Asperges, Risotto Van Curry & St Jacobsvruchten

Schil de asperges en verwijder het harde uiteinde, doe deze schillen, de uiteinden en een half...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Aardappelen Uit De Oven

Verwarm de oven tot 200°. Schil de aardappelen, snij ze in vier en kook ze beetgaar in licht...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gemarineerde Spareribs

Maak met bovenvermelde ingrediënten een marinade en giet deze over de sparerib, laat afgedekt 1...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Konijn Op Vlaamse Wijze

Kruid de stukken vlees met peper en zout, smelt een flinke klont boter in een ruime pan en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Kikkerbilletjes Op Eigen Wijze

Kruid de kikkerbilletjes royaal met peper en wat zout. Wentel ze vervolgens door wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands