Alle recepten op een rijtje
Kalfsragout Uit Lugurië
Snijd het vlees in dobbelsteentjes. Hak ook de wortel, ui, knoflook en bleekselder in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Varkensfilet Met Champignonsaus
Kruidt het vlees goed met zwarte peper, rozemarijn en wat zout, braad de filet aan alle kanten mooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Kip Met Tonijnsaus
Doe de kip in een ruime pan en giet water bij tot alles onder staat. Hak de wortel, ui, en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Pasta Met Kip & Chorizo
Smelt wat boter en bak hierin de kip mooi goudbruin aan.Haal uit de pan en hou warm. Bak nu in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Lamskoteletjes Met Gnocchetti
Kook de pasta beetgaar en spoel vervolgens onder koud water. Smelt een flinke klont boter en stoof...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Kippenvleugels 'Italia'
Smelt een flinke klont boter in een ruime pan, samen met wat olijfolie. Bak hierin de vleugeltjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Spirelli Met Zalm & Kruidenkaas
Kook de spirelli zoals aangegeven op de verpakking in licht gezouten water. Smelt ondertussen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Macaroni Met 5 Kazen
Kook de macaroni beetgaar en spoel onder koud stromend water, hou opzij. Maak een roux met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Toscaanse Balletjes
Maal de pijnboompitten, het brood en de knoflook fijn in de mixer en meng dit, samen met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Gnocchi & Scampi
Kook de aardappelen gaar en pureer ze, voeg het ei en de bloem toe en meng alles goed door elkaar,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Penne Carbonara
Snijd de pancetta in reepjes en bak deze knapperig in olijfolie. Kook de pasta beetgaar. klop...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Ossobuco Alla Milanese
•Kruid de schenkels met peper en zout, wentel ze door de bloem en laat ze mooi kleuren in olie en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Preisoep
Snijd twee van de 3 preiwitten in stukjes, snipper de ui en knoflook. Smelt een klontje boter en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zomerse Tomatensoep
Was alle groenten en snij ze in stukken, laat boter smelten in een ruime pan en stoof ze hierin...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Wijting Soep
•Hak de ui, wortel, venkel en prei in stukjes en laat ze 10 minuten zachtjes stoven in een klontje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Asperges, Risotto Van Curry & St Jacobsvruchten
Schil de asperges en verwijder het harde uiteinde, doe deze schillen, de uiteinden en een half...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Aardappelen Uit De Oven
Verwarm de oven tot 200°. Schil de aardappelen, snij ze in vier en kook ze beetgaar in licht...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gemarineerde Spareribs
Maak met bovenvermelde ingrediënten een marinade en giet deze over de sparerib, laat afgedekt 1...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Konijn Op Vlaamse Wijze
Kruid de stukken vlees met peper en zout, smelt een flinke klont boter in een ruime pan en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Kikkerbilletjes Op Eigen Wijze
Kruid de kikkerbilletjes royaal met peper en wat zout. Wentel ze vervolgens door wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands