Alle recepten op een rijtje

Tomatensaus

Verhit wat olijfolie en fruit daarin de fijngesnipperde ui en knoflook, als deze mooi glazig zijn...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Preiroom Saus [voor Alle Visgerechten]

Stoof de fijngesnipperde prei in boter tot hij glazig wordt en blus met de jenever, laat even...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spaghetti Saus

Doe alle "apart" ingrediënten in een cutter of mixer en maal deze fijn tot een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Provençaalse Saus

•Snij alle groenten fijn. Laat een flinke klont boter smelten en laat daarin de ui...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Salade Van Pasta & Passievrucht

Kook de pasta al denté, giet af en spoel onder koud stromend water. Meng er de (koude)...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Cappelletti Met Tomaat & Basilicum

Smelt een klontje boter en fruit daarin de gesnipperde sjalot, strooi er de bloem over en roer...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pappardelle Met Zeevruchten

Kook de mosselen zoals gebruikelijk. Pel de scampi's, kruid met peper en zout en bak ze kort in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Salade Van Pasta & Pizza

Kook de pasta al denté in licht gezouten water, giet af en spoel onder koud stromend water. Roer er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lasagne Van Land & Zee

Voor de tomatensaus: stoof de spekblokjes aan in olie, voeg dan de in stukjes gesneden wortel,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tagliatelle Met Vogelnestje

Stoof de ui en knoflook aan in wat boter en blus met de wijn, laat even inkoken. Voeg de bouillon,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Farfalle Met Kreeftensausje

Verwarm de kreeftensoep en voeg er de room aan toe, breng op smaak met wat zwarte peper en zout....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Milanese Kalfsrolletjes

Sla de kalfslapjes tussen folie plat, niet te hard anders beschadig je de vleesvezels. Hak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tortelloni Met Asperges & Ganda Ham

Schil de asperges en stoom ze beetgaar, zo'n 25 à 30 minuten. Verhit wat olijfolie in een ruime...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Noedels Met Kokosmelk

Snijd de wortelen en de peultjes in julienne, schil de courgette en snij de schil eveneens in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gemengde Pastasalade

Spoel de sla en doe ze in een ruime kom. snij de courgette in kleine blokjes en laat ze samen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spaghetti Met Gamba's

Stoof het gehakte Spaans pepertje en de knoflook even aan in wat olijfolie. Voeg de gamba's toe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lasagne Bolognese

Maak met een klontje boter, de bloem en wat melk een gladde bechamelsaus, smelt hierin de geraspte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Farfalle Met Zalm & Kruidenkaas

Kook de pasta beetgaar, giet af en spoel onder koud stromend water. Snij de zalm in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lasagne Met Kool & Zalm

Maak de koolbladeren los, spoel ze en blancheer ze 5 minuten in kokend gezouten water, verwijder de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Sardinische Zite

Kook de pasta al denté zoals voorgeschreven op de verpakking in gezouten water, giet af en spoel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans