Alle recepten op een rijtje

Chili Con Carne

Zet de bonen één avond van tevoren in (voldoende) koud water en laat ze tenminste 12 uur staan....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Lamsvlees Met Portosaus

Kruid het vlees met peper, wat zout en een snuifje rozemarijn. Zet zo even opzij. Kook de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bulgaars Lamsstoofpotje

Snij het lamsvlees in blokjes van ongeveer 3 cm en bak dit mooi aan in olijfolie tot het aan alle...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Kalfsragout Met Verse Groenten

Doe het vlees in de pan, voeg 2 wortelen, 2 preiwitten, 1 ui, selder, tijm, laurier en een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Saltimboca Van Kalf & Chevagne Kaas

Vraag aan de slager om de kalfslapjes niet te dik te snijden, rolt gemakkelijker op. Schik de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Couscous

Bak het vlees samen met de in stukken gesneden ui aan in olijfolie, kruid met peper en zout. Wrijf...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Stoofpotje Uit Lyon

Smelt wat boter in een ruime pan en laat hierin de stukken vlees mooi aankleuren, kruid flink met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Lamssneetjes Met Spinazie

Verwarm de oven voor op 180°. Schep de puree voor de helft in een vuurvaste schotel, voeg de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsvlees 'archiduc'

Braad de stukken kalfsvlees aan in boter tot ze mooi kleuren, kruid met peper, zout en wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsrolletjes In Parmaham

Rol de sneetjes kalfsvlees op met daartussen elke keer een plakje Parmaham en een staafje kaas....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Lamsgigot Met Savooiekool

Schil de aardappelen en doe ze samen met de savooi in een ruime pan, voeg water en zout toe en kook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Provençaalse Stoofpotje

Kook 4 porties aardappelen net niet gaar en hou opzij. Smelt een flinke klont boter in een ruime...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Moussaka

Snij de aubergines in de lengte in schijfjes, leg deze op keukenpapier en bestrooi met wat zout,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Gestoofde Kip Met Pestosaus

Kruid de kippenbouten met peper en zout en laat ze mooi aankleuren in olijfolie, strooi er de helft...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalkoenvinken Op Z'n Normandisch

Laat de kalkoenvinken mooi rondom aankleuren in hete boter, leg in een ovenschaal en laat verder...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gevulde Parelhoen Met Abrikozen

Snij de helft van de abrikozen in stukjes, doe ze in een schaaltje en overgiet met de calvados,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Lekker Kip Met Gehaktsaus

Doe de kip in een ruime pan en voeg de prei, selder en ui toe, overgiet met water tot alles onder...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bombaykip Met Cashewnoten

Kruid de kip met peper en zout en bak deze mooi aan in boter. Voeg ui, knoflook, kaneel,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kip Op Zn Italiaans

Kruid de kippenboutjes met peper en wat zout en bestuif ze met wat bloem, bak ze vervolgens mooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tajine Van Kip

Bak het vlees aan in wat olijfolie, voeg ui, aardappel en wortel toe en laat even meestoven. Doe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters