Alle recepten op een rijtje
Wentelteefjes Met Frambozen
Bereiden Snijd met een scherp mes de korstjes van de boterhammen. Klop de eieren los met de melk...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Champignonspiesen
Laat de satéprikkers 30 minuten in water weken. Verwarm de oven voor op 200°C. Rijg de champignons...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Krokante Kaassalamiknopen
Snijd de salami heel fijn. Laat het bladerdeeg ontdooien en druk de plakjes per 2 aan elkaar vast...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Minipizza's
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Vermeng de gist met de suiker, 1 eetlepel bloem en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Blini's
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Vermeng in een kom de twee soorten bloem. Roer er de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Carpaccio Van Rundvlees Met Geitenkaas
Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Pureer de geitenkaas met de honing, de gekonfijte...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Trio Van Oesters
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze Met mango en mierik 1. Open de schelpen en haal de oesters...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Tempura Van Gamba's Met Pesto
Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Pel de tomaten, snij ze in kwartjes en verwijder de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Krokantje Van Krab Met Sint-jakobsvruchten
Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Schil en pureer de avocado. Verkruimel het grootste deel...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Kerst-tomaatjes
Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Snij de gepelde tomaten, de geschilde avocado en de feta...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Groentetaboulé
Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Laat de krenten een kwartiertje weken in een paar...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Pizzahartjes
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Vermeng in een kom het water met de gist, de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Hartige Worstenbroodjes
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Vermeng het broodkruim met de mosterd, de gepelde en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Mosselspiesjes In Gazpacho
Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Maak de gazpacho volgens het basisrecept en laat goed...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Limoensorbet Met Wodka
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Breng het water aan de kook met de suiker. Laat 3...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Napolitaanse Bûche
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Verkruimel de koekjes (met een deegrol of de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Truffels Met Grand Marnier
Duurtijd: 50 min Voor ongeveer 30 stuks Bereidingswijze 1. Verkruimel de lange vingers...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Appelcakeje
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Laat de boter smelten op een zacht vuur. 2. Klop de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Hartige Cake Met Roquefort En Noten
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Week de rozijnen een halfuurtje in lauw water....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Hartige Crème Brûlée
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Verdeel de parmezaan, de olijven en de tomaatjes...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands