Alle recepten op een rijtje

Konijn Met Risotto Van Witloof

Snij de prei, wortel, ui en selder in stukken, was ze en doe ze in een diepe kom. Voeg een bouquet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Eendenborst Met Scampi

Braad de filets ongeveer 10 minuten op de velkant zonder vetstof, daarna nog zo'n 2 minuten aan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Konijn Met Citroen & Honing

Verdeel het konijn in stukken en braad ze aan in olijfolie, kruid met peper en zout. Voeg de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hazenpeper, Klassieker Uit Duitsland

1Eén dag op voorhand: Doe de stukken vlees in een kom en voeg de marinade erbij. Dek af en plaats...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Konijn Met Kappertjes

Kruid het konijn met peper en zout en bak het aan alle kanten bruin in boter. Overgiet met het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Konijn Op Vlaamse Wijze

Kruid de stukken vlees met peper en zout, smelt een flinke klont boter in een ruime pan en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Koteletjes Van Everzwijn

Smelt een klont boter in een bakpan zonder anti kleeflaag en bak hierin de koteletten op hevig vuur...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Medaillons Van Konijnenrug

Smelt een flinke klont boter en bak hierin de konijnenstukken op hoog vuur tot ze mooi aan alle...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Konijn Met Gentse Mosterd

•Haal de stukken konijn door wat bloem en laat ze licht kleuren in wat boter. •Stoof ondertussen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Konijn Met Groene Asperges En Dragonsaus

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Snij de konijnenfilets horizontaal in (net niet helemaal...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Taartjes Met Eendeborst En Geitenkaas

Haal de bakplaat uit de oven. Verwarm uw oven voor op 180°C (stand 6). Plaats de vormpjes op de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Eend Met Witlof En Veenbessencompote

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Doe de veenbessen en fijne suiker in een kookpan met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Met Groentepuree Gevuld Rosbief

Laat de witte bonen 12 uur weken in water. Kook ze vervolgens gaar in vers en flink gezouten water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hazenrug Met Peer In Wijn

Hazenruggen Hazenruggen op de rug kruiden met zout en peper uit de molen. Boter in de braadslee,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Gemarineerd Wildstoofvlees

Marineer de stukken vlees 1 nacht in een scheut calvados, een fijngesneden wortel, sjalot en ui,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinaziestamppot Met Geitenkaasjes

Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lamskoteletjes Met Pittig Kaaskorstje

Korstjes van brood snijden en brood in keukenmachine fijnmalen. In diep bord kaas mengen met...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans