Alle recepten op een rijtje
Konijn Met Risotto Van Witloof
Snij de prei, wortel, ui en selder in stukken, was ze en doe ze in een diepe kom. Voeg een bouquet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Eendenborst Met Scampi
Braad de filets ongeveer 10 minuten op de velkant zonder vetstof, daarna nog zo'n 2 minuten aan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Konijn Met Citroen & Honing
Verdeel het konijn in stukken en braad ze aan in olijfolie, kruid met peper en zout. Voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hazenpeper, Klassieker Uit Duitsland
1Eén dag op voorhand: Doe de stukken vlees in een kom en voeg de marinade erbij. Dek af en plaats...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Konijn Met Kappertjes
Kruid het konijn met peper en zout en bak het aan alle kanten bruin in boter. Overgiet met het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Konijn Op Vlaamse Wijze
Kruid de stukken vlees met peper en zout, smelt een flinke klont boter in een ruime pan en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Koteletjes Van Everzwijn
Smelt een klont boter in een bakpan zonder anti kleeflaag en bak hierin de koteletten op hevig vuur...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Medaillons Van Konijnenrug
Smelt een flinke klont boter en bak hierin de konijnenstukken op hoog vuur tot ze mooi aan alle...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Konijn Met Gentse Mosterd
•Haal de stukken konijn door wat bloem en laat ze licht kleuren in wat boter. •Stoof ondertussen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Konijn Met Groene Asperges En Dragonsaus
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Snij de konijnenfilets horizontaal in (net niet helemaal...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Taartjes Met Eendeborst En Geitenkaas
Haal de bakplaat uit de oven. Verwarm uw oven voor op 180°C (stand 6). Plaats de vormpjes op de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Eend Met Witlof En Veenbessencompote
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Doe de veenbessen en fijne suiker in een kookpan met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Met Groentepuree Gevuld Rosbief
Laat de witte bonen 12 uur weken in water. Kook ze vervolgens gaar in vers en flink gezouten water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hazenrug Met Peer In Wijn
Hazenruggen Hazenruggen op de rug kruiden met zout en peper uit de molen. Boter in de braadslee,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Gemarineerd Wildstoofvlees
Marineer de stukken vlees 1 nacht in een scheut calvados, een fijngesneden wortel, sjalot en ui,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spinaziestamppot Met Geitenkaasjes
Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lamskoteletjes Met Pittig Kaaskorstje
Korstjes van brood snijden en brood in keukenmachine fijnmalen. In diep bord kaas mengen met...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans