Alle recepten op een rijtje
Bessengratin Met Munt En Aardbeien
Breng de melk met het opengesneden vanillestokje aan de kook. Klop ondertussen twee eierdooiers...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gebakken Banaan
Pel de bananen en snijd ze in stukken Zeef het bakmeel met een snufje zout boven een kom Voeg...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Citroenmousse
Week de blaadjes gelatine in ruim koud water tot ze zacht zijn Klop ondertussen de eiwitten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Banaantoffees
Verwarm de oven voor op 200 graden Spreid 2 vellen filodeeg uit op het werkvlak, bestrijk ze dun...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kindertraktatie - Appellekkers
Smelt de boter in de maatkan in de magnetron (1 min op 600 Watt) Vet hiermee de Countess-vorm...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Aardbeiensoep II
Pureer de aardbeien met het sap van de citroen Meng de poedersuiker erdoor Garneer met een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Aardbeienpavlova
Verwarm de oven voor op 140 graden Bekleed de bakplaat met bakpapier Doe de eiwitten met een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Oesterzwammen In De Oven
Neem vooral kleine oesterzwammen, die zijn minder taai dan grote. Snijd ze in kleine dunne plakjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Parmaham Met Meloen
Alle soorten meloen zijn geschikt. Meestel gebruikt men Gallia-meloen of watermoeloen. Je snijdt de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Tonijnsteak Met Kruidensaus
Hak de blaadjes van de peterselie fijn, maar hou wat opzij voor de garnering, hak de steeltjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Zuiderse Zalm In Papillotte
Snij vier stukken aluminium-folie ter grootte van ongeveer een a5 blad en strooi in het midden wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Savooirolletjes Met Scampi's
Blancheer de koolbladeren zo'n 2 minuten in licht gezouten water. Laat ze vervolgens schrikken in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tongrolletjes Uit De Oven
Stoof de fijngesneden wortel, sjalot en selder mooi aan in wat olijfolie gedurende 5 minuten en leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Schelvis Uit De Oven
Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze, samen met de ui, knoflook en paprika's in brunoise. Kook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Oostends Vispannetje
Snijd de vis in mooie brokken en pocheer ze halfgaar in de visfumet, hou opzij. Maak een mooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tongrolletjes Met Dragonsaus
Snijd de selder, prei, sjalotten en knoflook in kleine stukjes en stoof ze even aan in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tongschar Met Verse Groenten
Kruid de visfilets met de viskruiden, peper en wat zout en bak ze kort aan in hete boter, hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Visrisotto
Pel de scampi's, verwijder het darmkanaaltje en hou de schelpjes. Stoof een gesnipperde ui en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Scampies In De Wok Met Groene Kruiden
Maak eerst de basissaus: (avond van tevoren) Laat een flinke scheut olijfolie heet worden en fruit...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Waterzooi Van Tongschar
Meng de visbouillon met de witte wijn, citroensap, de sjalotten en kruid met peper en wat zout....
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken