Alle recepten op een rijtje

Bessengratin Met Munt En Aardbeien

Breng de melk met het opengesneden vanillestokje aan de kook. Klop ondertussen twee eierdooiers...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gebakken Banaan

Pel de bananen en snijd ze in stukken Zeef het bakmeel met een snufje zout boven een kom Voeg...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Citroenmousse

Week de blaadjes gelatine in ruim koud water tot ze zacht zijn Klop ondertussen de eiwitten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Banaantoffees

Verwarm de oven voor op 200 graden Spreid 2 vellen filodeeg uit op het werkvlak, bestrijk ze dun...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kindertraktatie - Appellekkers

Smelt de boter in de maatkan in de magnetron (1 min op 600 Watt) Vet hiermee de Countess-vorm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Aardbeiensoep II

Pureer de aardbeien met het sap van de citroen Meng de poedersuiker erdoor Garneer met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Aardbeienpavlova

Verwarm de oven voor op 140 graden Bekleed de bakplaat met bakpapier Doe de eiwitten met een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Oesterzwammen In De Oven

Neem vooral kleine oesterzwammen, die zijn minder taai dan grote. Snijd ze in kleine dunne plakjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Parmaham Met Meloen

Alle soorten meloen zijn geschikt. Meestel gebruikt men Gallia-meloen of watermoeloen. Je snijdt de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Tonijnsteak Met Kruidensaus

Hak de blaadjes van de peterselie fijn, maar hou wat opzij voor de garnering, hak de steeltjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Zuiderse Zalm In Papillotte

Snij vier stukken aluminium-folie ter grootte van ongeveer een a5 blad en strooi in het midden wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Savooirolletjes Met Scampi's

Blancheer de koolbladeren zo'n 2 minuten in licht gezouten water. Laat ze vervolgens schrikken in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tongrolletjes Uit De Oven

Stoof de fijngesneden wortel, sjalot en selder mooi aan in wat olijfolie gedurende 5 minuten en leg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Schelvis Uit De Oven

Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze, samen met de ui, knoflook en paprika's in brunoise. Kook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Oostends Vispannetje

Snijd de vis in mooie brokken en pocheer ze halfgaar in de visfumet, hou opzij. Maak een mooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tongrolletjes Met Dragonsaus

Snijd de selder, prei, sjalotten en knoflook in kleine stukjes en stoof ze even aan in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tongschar Met Verse Groenten

Kruid de visfilets met de viskruiden, peper en wat zout en bak ze kort aan in hete boter, hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Visrisotto

Pel de scampi's, verwijder het darmkanaaltje en hou de schelpjes. Stoof een gesnipperde ui en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Scampies In De Wok Met Groene Kruiden

Maak eerst de basissaus: (avond van tevoren) Laat een flinke scheut olijfolie heet worden en fruit...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Waterzooi Van Tongschar

Meng de visbouillon met de witte wijn, citroensap, de sjalotten en kruid met peper en wat zout....

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken