Alle recepten op een rijtje

Visballetjes Met Kerrie

Snijd de visfilets in grove stukken en doe ze in de cutter of keukenrobot (fijnhakken kan ook)....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pangasius Met Venkel & Pastis

Snijd de visfilets in de lengte middendoor, kruid met peper en zout en maak er rolletjes van, steek...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Sambal Scampi

Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Fruit in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Scampies Met Basmatirijst

Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Kook 4...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Gegratineerde Zeewolf

Verwarm de oven op 200°. Doe het broodkruim en de geitenkaas in de cutter (of keukenrobot) en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Pladijsfilet Met Knolselder En Scampi

Schil de aardappelen en kook ze in licht gezouten water. Snij de lente-uitjes in stukjes, ontvel en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Carpaccio Van Zalm & Venkel

Verpak het zalmhaasje in alu-folie en leg het één uur van tevoren in de diepvries, zodat het stevig...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Gamba's Met Asperges En Salade

Snijd het spek in blokjes en meng ze met de marinade. Laat een paar uur staan. Maak ook de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kabeljauwhaasje Met Paprika & Kaas

Snijd de geschilde paprika in kleine dobbelsteentjes en laat deze zachtjes garen in hazelnootolie...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Visfilets Met Brugse Kaas

Bedruip de visfilets met het limoensap, kruid met peper en zout. Meng de uisnippers met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Roodbaars Met Gembersaus

Snijd de filets in reepen en paneer deze, zet nog even in de koelkast. Laat de sjalot aanfruiten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Salade Van Scampi & Tomaat

Stoom of kook de aardappeltjes en laat koud worden, bak daarna goudbruin in boter en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gegrilde Sardienen

Spoel de tomaten, droog ze en snij ze in vier, doe de olijven in een slakom, voeg er de feta, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Waterzooi Van Vis

Pel de scampi's tot het staartje na en bak ze even in boter tot ze mooi roze zien, hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kreeft In Bladerdeeg

Kook de buitenste bladeren van de kool en spoel in koud water. Wikkel het kreeften vlees in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Vis Aardappelkoekjes

De visfilets gaar pocheren en pletten met een vork. De aardappelen gaar koken en pureren. De sjalot...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kabeljauw Dugléré

Stoof de sjalotjes aan in een weinig boter. Voeg de wijn en visfumet toe en breng aan de kook....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kabeljauw In Witte Wijnsaus

Snijd de vis in stukken van ongeveer 4 cm en kruidt aan beide zijden met peper en zout. Laat wat...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Scampi In Knoflooksaus

Pel de scampi's en kruid met zwarte peper uit de molen. Roerbak ze in boter in de wok en voeg de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Scampi Diabolic

•Ontdooi de scampi's (ingeval van diepvries) en ontdoe ze van hun 'jasje'. Smelt een flinke klont...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken