Alle recepten op een rijtje
Visballetjes Met Kerrie
Snijd de visfilets in grove stukken en doe ze in de cutter of keukenrobot (fijnhakken kan ook)....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pangasius Met Venkel & Pastis
Snijd de visfilets in de lengte middendoor, kruid met peper en zout en maak er rolletjes van, steek...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Sambal Scampi
Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Fruit in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Scampies Met Basmatirijst
Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Kook 4...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Gegratineerde Zeewolf
Verwarm de oven op 200°. Doe het broodkruim en de geitenkaas in de cutter (of keukenrobot) en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Pladijsfilet Met Knolselder En Scampi
Schil de aardappelen en kook ze in licht gezouten water. Snij de lente-uitjes in stukjes, ontvel en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Carpaccio Van Zalm & Venkel
Verpak het zalmhaasje in alu-folie en leg het één uur van tevoren in de diepvries, zodat het stevig...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Gamba's Met Asperges En Salade
Snijd het spek in blokjes en meng ze met de marinade. Laat een paar uur staan. Maak ook de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kabeljauwhaasje Met Paprika & Kaas
Snijd de geschilde paprika in kleine dobbelsteentjes en laat deze zachtjes garen in hazelnootolie...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Visfilets Met Brugse Kaas
Bedruip de visfilets met het limoensap, kruid met peper en zout. Meng de uisnippers met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Roodbaars Met Gembersaus
Snijd de filets in reepen en paneer deze, zet nog even in de koelkast. Laat de sjalot aanfruiten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Salade Van Scampi & Tomaat
Stoom of kook de aardappeltjes en laat koud worden, bak daarna goudbruin in boter en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gegrilde Sardienen
Spoel de tomaten, droog ze en snij ze in vier, doe de olijven in een slakom, voeg er de feta, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Waterzooi Van Vis
Pel de scampi's tot het staartje na en bak ze even in boter tot ze mooi roze zien, hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kreeft In Bladerdeeg
Kook de buitenste bladeren van de kool en spoel in koud water. Wikkel het kreeften vlees in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Vis Aardappelkoekjes
De visfilets gaar pocheren en pletten met een vork. De aardappelen gaar koken en pureren. De sjalot...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kabeljauw Dugléré
Stoof de sjalotjes aan in een weinig boter. Voeg de wijn en visfumet toe en breng aan de kook....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kabeljauw In Witte Wijnsaus
Snijd de vis in stukken van ongeveer 4 cm en kruidt aan beide zijden met peper en zout. Laat wat...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Scampi In Knoflooksaus
Pel de scampi's en kruid met zwarte peper uit de molen. Roerbak ze in boter in de wok en voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Scampi Diabolic
•Ontdooi de scampi's (ingeval van diepvries) en ontdoe ze van hun 'jasje'. Smelt een flinke klont...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken