Alle recepten op een rijtje
Vlaamse Stamppot
Was de groenten en snij de grof, snipper de uien. Schil de aardappelen en snij ze in de lengte in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Ardennse Lamskroon
Kruid de lamskroon met peper en wat zout en bak hem mooi aan beide zijden aan in wat boter. Leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Lamskoteletjes Met Couscous
Doe de ingrediënten voor de marinade in de vijzel en stamp deze zeer fijn, bestrijk hiermee het...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Lamsgebraad Met Aubergines
Kruid het vlees met peper en zout, wrijf het in met olijfolie en leg het in een braadslee, plaats...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsragout Met Saffraanrijst
Kruid het vlees met peper en zout en laat het mooi aankleuren in boter en wat olie. Ontvel en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfskotelet Met Courgettesaus
Bereid eerst de saus. Doe de courgette en tomaat stukjes in de mixer en maal fijn. Voeg de bouillon...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Boeuf Stroganoff
Sla het vlees iets platter met een vleeshamer of de platte kant van een groot keukenmes. Snij het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Lamskroon Met Porto & Mosterdsaus
Kruid de lamskroon met peper en wat zout en laat deze mooi aankleuren in boter en wat...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Rundertong Met Maderasaus
Zet de rundertong één nacht van tevoren in koud, licht gezouten water. Spoel de tong royaal...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rundvlees Met Groene Asperges
Kruid het vlees met peper en wat zout en bak het aan alle kanten mooi bruin aan in olie en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfstong Met Couscous
Zet de kalfstong één nacht van tevoren in (koud) lichtjes gezouten water. Spoel af onder stromend...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsfricassee In Tomatensaus
Laat het vlees mooi aankleuren in de braadpan, kruid met peper en zout. Schep het vlees over in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsfricassee Uit De Wok
Snijd het vlees in blokjes. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in vier. Maak het witloof...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfstong Met Mosterdsaus
Doe de kalfstongen in een ruime pan en overgiet met ruim koud water. Snijd de prei, selder en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsschenkel Met Sinaasappelsaus
Was de sinaasappel, rasp de schil en pers het sap. Wrijf de schenkels in met zout, royaal peper en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gemarineerde Lamskoteleten
Meng voor de marinade alle ingrediënten en overgiet daarmee de lamskoteletjes, dek af met folie en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsschenkel Met Knoflooksaus
Kruid de schenkels royaal met peper en wat zout en bak ze in lichtbruine boter aan. Strooi er de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rosbief Met Bordelaise
Kruid het vlees met peper en zout en bak het mooi aan in schuimende boter, draai het vuur laag en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsgebraad In Herfsttooi
Leg een avond van tevoren de spekblokjes in de diepvries. Maak inkepingen in het gebraad en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Chili Con Carne
Zet de bonen één avond van tevoren in (voldoende) koud water en laat ze tenminste 12 uur staan....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken