Alle recepten op een rijtje
Lamsvlees Met Portosaus
Kruid het vlees met peper, wat zout en een snuifje rozemarijn. Zet zo even opzij. Kook de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsragout Met Verse Groenten
Doe het vlees in de pan, voeg 2 wortelen, 2 preiwitten, 1 ui, selder, tijm, laurier en een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Lamssneetjes Met Spinazie
Verwarm de oven voor op 180°. Schep de puree voor de helft in een vuurvaste schotel, voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsvlees 'archiduc'
Braad de stukken kalfsvlees aan in boter tot ze mooi kleuren, kruid met peper, zout en wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsrolletjes In Parmaham
Rol de sneetjes kalfsvlees op met daartussen elke keer een plakje Parmaham en een staafje kaas....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Lamsgigot Met Savooiekool
Schil de aardappelen en doe ze samen met de savooi in een ruime pan, voeg water en zout toe en kook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gestoofde Kip Met Pestosaus
Kruid de kippenbouten met peper en zout en laat ze mooi aankleuren in olijfolie, strooi er de helft...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gevulde Parelhoen Met Abrikozen
Snij de helft van de abrikozen in stukjes, doe ze in een schaaltje en overgiet met de calvados,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Lekker Kip Met Gehaktsaus
Doe de kip in een ruime pan en voeg de prei, selder en ui toe, overgiet met water tot alles onder...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Bombaykip Met Cashewnoten
Kruid de kip met peper en zout en bak deze mooi aan in boter. Voeg ui, knoflook, kaneel,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kwartels Met Vijgen
Kruid de kwartels met peper & zout, bind ze per twee aan elkaar zodat ze niet uit elkaar vallen...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Konijn Met Kruidenboter
Strijk een ovenschotel in met wat olijfolie, kruid de stukken konijn en leg ze in de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kop Op Zn Amerikaans
Meng de ingrediënten voor de marinade en bestrijk hiermee de kippenbouten, laat afgedekt zo'n 6 uur...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Gevulde Kip Met Rabarber En Rozijnen
Ontvel de rabarber en hak in stukjes, snipper de salieblaadjes fijn. Meng de rabarber met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Ossobuco Van Kalkoen
Snijd de kalkoenfilet in stukken van zo'n 3 cm, kruid ze met peper en wat zout en bak ze mooi aan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Stoofpotje Van Kalkoen
Snijd het kalkoenvlees in gelijke stukken, kruid het met peper en zout en stoof het aan in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Piepkuiken & Trappist
Snijd de filets en de boutjes los van het karkas, zodat U twee keer een halve filet met daaraan een...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Kalkoen Stoofvlees
Smelt een klontje boter en bak hierin het vlees mooi aan, kruid met peper en zout. Voeg de ui en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pikante Kip Met Pompoen
Bak de stukken kipfilet rondom aan in olijfolie, hou opzij. Fruit in dezelfde olie de ui ringen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Haantje Met Druivensaus
Kruid de haantjes royaal met peper en wat zout en bak ze aan alle kanten bruin in boter. Draai...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken