Alle recepten op een rijtje
Croque Met Brugse Kaas
Beleg één kant van 4 sneetjes brood met: gekookte ham, kaas en een dun schijfje tomaat. Doe er...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Spiesje Van Sint-jacobsvrucht & Scampi
Pel de scampi's en ontdoe ze van het darmkanaaltje. Steek afwisselend: (4) sint-jacobsvruchten en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Cavaillon Met Ganda
Snij de cavaillon in 'maantjes' verwijder de pitten en schil. Verwijder de zwoerd van de ham en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Scampi's In Spinazie
Dit lepelhapje gaat uitstekend bij het aperitief en kan ook in kleine schaaltjes geserveerd worden...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Gegrilde Lamsribbetjes
Meng de kruiden met wat olijfolie en strijk hiermee de ribbetjes in, laat een uurtje rusten in de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Pittige Kippenhapjes
Snijd de vleugeltjes middendoor, neem het dikste gedeelte en duw hier het vlees helemaal naar voren...
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken
Broodpudding
Breek het brood in stukjes en overgiet het met het koffie/water mengsel. Meng goed onder elkaar en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Pita Van Kip Met Knoflooksaus
Mix de ingrediënten voor de saus met een staafmixer en bewaar koel. Bak het kippenvlees in boter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kipfilet In 'Westmalle Trappist'
Snij de kipfilets in mooie blokjes, schraap de wortelen en snij ze in schijfjes, haal de 'partjes'...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Orloff Rolletjes In 'Achel Trappist'
Snijd het varkensgebraad in dunne plakken en sla ze eventueel nog iets platter met een breed mes,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Parelhoen In 'Leffe Bruin'
Snijd de parelhoen in stukken, laat een klontje boter smelten in bijzijn van wat olijfolie, kruid...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Balletjes In 'Leffe Bruin'
Doe het brood in de cutter en maal het fijn. Plet het gehakt mooi open en voeg er het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Duifje In 'Westmalle Bruin'
Doe het broodkruim, de druiven en het gehakt in een keukenrobot of cutter en maal/meng alles goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalkoenstoverij Met 'Corsendonck'
Kruid het vlees met zwarte peper en zout en bak het mooi aan in boter, bestrooi vervolgens met 1 el...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Blinde Vinken In 'Chimay Trappist'
Overgiet de pruimen met het Trappistenbier en laat zo'n dik uur staan. Smelt een klont boter met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Goulash In 'Rochefort Trappist'
Braad het vlees mooi bruin in boter, kruid met peper en zout en strooi er de goulashkruiden over....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Konijn In 'Kriekbier'
Snijd het konijn in stukken, wentel ze door het bloem en laat ze samen met de ui ringen op hoog...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Stoofkarbonaden In 'Maredsous'
Bak de stoofkarbonaden mooi aan in boter, kruid met wat zout en strooi er de paprika over, meng...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Konijn In Leffe Bruin
Smelt een flinke klont boter in een ruime pan en fruit hierin de spekblokjes kort aan. Neem uit de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Paardeworstjes In Leffe Bruin
750 Smelt wat boter en bak daarin de worstjes licht aan. Strooi er de ui en knoflook over en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken