Alle recepten op een rijtje

Croque Met Brugse Kaas

Beleg één kant van 4 sneetjes brood met: gekookte ham, kaas en een dun schijfje tomaat. Doe er...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Spiesje Van Sint-jacobsvrucht & Scampi

Pel de scampi's en ontdoe ze van het darmkanaaltje. Steek afwisselend: (4) sint-jacobsvruchten en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Cavaillon Met Ganda

Snij de cavaillon in 'maantjes' verwijder de pitten en schil. Verwijder de zwoerd van de ham en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Scampi's In Spinazie

Dit lepelhapje gaat uitstekend bij het aperitief en kan ook in kleine schaaltjes geserveerd worden...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Gegrilde Lamsribbetjes

Meng de kruiden met wat olijfolie en strijk hiermee de ribbetjes in, laat een uurtje rusten in de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Pittige Kippenhapjes

Snijd de vleugeltjes middendoor, neem het dikste gedeelte en duw hier het vlees helemaal naar voren...

Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken

Broodpudding

Breek het brood in stukjes en overgiet het met het koffie/water mengsel. Meng goed onder elkaar en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Pita Van Kip Met Knoflooksaus

Mix de ingrediënten voor de saus met een staafmixer en bewaar koel. Bak het kippenvlees in boter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kipfilet In 'Westmalle Trappist'

Snij de kipfilets in mooie blokjes, schraap de wortelen en snij ze in schijfjes, haal de 'partjes'...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Orloff Rolletjes In 'Achel Trappist'

Snijd het varkensgebraad in dunne plakken en sla ze eventueel nog iets platter met een breed mes,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Parelhoen In 'Leffe Bruin'

Snijd de parelhoen in stukken, laat een klontje boter smelten in bijzijn van wat olijfolie, kruid...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Balletjes In 'Leffe Bruin'

Doe het brood in de cutter en maal het fijn. Plet het gehakt mooi open en voeg er het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Duifje In 'Westmalle Bruin'

Doe het broodkruim, de druiven en het gehakt in een keukenrobot of cutter en maal/meng alles goed...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalkoenstoverij Met 'Corsendonck'

Kruid het vlees met zwarte peper en zout en bak het mooi aan in boter, bestrooi vervolgens met 1 el...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Blinde Vinken In 'Chimay Trappist'

Overgiet de pruimen met het Trappistenbier en laat zo'n dik uur staan. Smelt een klont boter met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Goulash In 'Rochefort Trappist'

Braad het vlees mooi bruin in boter, kruid met peper en zout en strooi er de goulashkruiden over....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Konijn In 'Kriekbier'

Snijd het konijn in stukken, wentel ze door het bloem en laat ze samen met de ui ringen op hoog...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Stoofkarbonaden In 'Maredsous'

Bak de stoofkarbonaden mooi aan in boter, kruid met wat zout en strooi er de paprika over, meng...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Konijn In Leffe Bruin

Smelt een flinke klont boter in een ruime pan en fruit hierin de spekblokjes kort aan. Neem uit de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Paardeworstjes In Leffe Bruin

750 Smelt wat boter en bak daarin de worstjes licht aan. Strooi er de ui en knoflook over en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken