Alle recepten op een rijtje

Fazant In 'Palm'

Braad de fazanten aan in flink wat boter, zet ze nadien in de oven en laat ze gedurende 45 minuten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Varkenshaasje In 'De Koninck'

Snijd het varkenshaasje in dikke medaillons. Bak ze even aan en kruidt met peper en zout, temper...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Stoverij In Rochefort Trappist

Kruid het vlees en bak het bruin in de pan. breng het over in een hoge brede braadpan en over...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kip In Westmalle Trappist

Snij de kipfilets in mooie blokjes, schraap de wortelen en snij ze in schijfjes, haal de 'partjes'...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rijstpap Met Appeltjes

Breng de melk aan de kook samen met de kaneelstol, vanillesuiker, saffraan en een snuifje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Vlaamse Vlaaien

Verwarm de oven op 220°. Snijd de ontbijtkoek in kleine stukken, verkruimel de speculaas en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Aardbeienmousse

Pureer de aardbeien met de suiker en het limoensap. Week de gelatineblaadjes in koud water,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Garnaalhapje

Meng de garnalen, kaas, peterselie, ui en citroensap onder elkaar. Snij het stokbrood in stukken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Salade Van Gekarameliseerde Kip & Frambozen

Snijd de sla in dunne reepjes en meng er de frambozen onder, hou fris. Kook de spirellii's al...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Salade Van Scampi's & Komkommer

24 Haal de blaadjes van de waterkers en basilicum, spoel onder koud stromend water en hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gemengde Pastasalade

Spoel de sla en doe ze in een ruime kom. snij de courgette in kleine blokjes en laat ze samen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gevulde Tomaten Met Garnalen

Snijd het topje van de tomaten en hou opzij, hol ze voorzichtig uit en spoel onder koud water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Salade Van Gentse Kop

Maak de vinaigrette en snij het kopvlees in dobbelsteentjes. Verdeel de salade en het kopvlees...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Salade Van Nieuwe Aardappeltjes

Kook de aardappeltjes beetgaar. Spoel de radijsjes en snij ze in plakjes. Maak de vinaigrette...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Salade Van Gamba's & Asperges

Snijd het spek in blokjes en meng ze met de marinade. Laat een paar uur staan. Maak ook de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Amuse - Scampi's In Eigen Bisque

Pel de scampi's op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Laat een scheutje...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Garnalen In Roomsaus

Maak een blonde roux met wat boter, bloem en de visbouillon (neem steeds gelijke delen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Amuse - Gevulde Kerstomaatjes

Snijd de kerstomaatjes open langs de bolle kant, zodat ze beter blijven liggen op het lepeltje of...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Amuse - Sushi's Van Spinazie

Meng het sap van het mandarijntje met de sojasaus en marineer hierin de gerookte zalm zo'n 30...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Hachis Parmentier

Kook de aardappelen en maak hiervan een mooie puree met de boter, melk en wat nootmuskaat, hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken