Alle recepten op een rijtje
Fazant In 'Palm'
Braad de fazanten aan in flink wat boter, zet ze nadien in de oven en laat ze gedurende 45 minuten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Varkenshaasje In 'De Koninck'
Snijd het varkenshaasje in dikke medaillons. Bak ze even aan en kruidt met peper en zout, temper...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Stoverij In Rochefort Trappist
Kruid het vlees en bak het bruin in de pan. breng het over in een hoge brede braadpan en over...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kip In Westmalle Trappist
Snij de kipfilets in mooie blokjes, schraap de wortelen en snij ze in schijfjes, haal de 'partjes'...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rijstpap Met Appeltjes
Breng de melk aan de kook samen met de kaneelstol, vanillesuiker, saffraan en een snuifje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Vlaamse Vlaaien
Verwarm de oven op 220°. Snijd de ontbijtkoek in kleine stukken, verkruimel de speculaas en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Aardbeienmousse
Pureer de aardbeien met de suiker en het limoensap. Week de gelatineblaadjes in koud water,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Garnaalhapje
Meng de garnalen, kaas, peterselie, ui en citroensap onder elkaar. Snij het stokbrood in stukken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Salade Van Gekarameliseerde Kip & Frambozen
Snijd de sla in dunne reepjes en meng er de frambozen onder, hou fris. Kook de spirellii's al...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Salade Van Scampi's & Komkommer
24 Haal de blaadjes van de waterkers en basilicum, spoel onder koud stromend water en hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gemengde Pastasalade
Spoel de sla en doe ze in een ruime kom. snij de courgette in kleine blokjes en laat ze samen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gevulde Tomaten Met Garnalen
Snijd het topje van de tomaten en hou opzij, hol ze voorzichtig uit en spoel onder koud water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Salade Van Gentse Kop
Maak de vinaigrette en snij het kopvlees in dobbelsteentjes. Verdeel de salade en het kopvlees...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Salade Van Nieuwe Aardappeltjes
Kook de aardappeltjes beetgaar. Spoel de radijsjes en snij ze in plakjes. Maak de vinaigrette...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Salade Van Gamba's & Asperges
Snijd het spek in blokjes en meng ze met de marinade. Laat een paar uur staan. Maak ook de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Amuse - Scampi's In Eigen Bisque
Pel de scampi's op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Laat een scheutje...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Garnalen In Roomsaus
Maak een blonde roux met wat boter, bloem en de visbouillon (neem steeds gelijke delen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Amuse - Gevulde Kerstomaatjes
Snijd de kerstomaatjes open langs de bolle kant, zodat ze beter blijven liggen op het lepeltje of...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Amuse - Sushi's Van Spinazie
Meng het sap van het mandarijntje met de sojasaus en marineer hierin de gerookte zalm zo'n 30...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Hachis Parmentier
Kook de aardappelen en maak hiervan een mooie puree met de boter, melk en wat nootmuskaat, hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken