Alle recepten op een rijtje
Frittata Met Pesto, Courgette En Artisjokharten
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ui in ringen en de courgette in plakjes. Verhit de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Zalmfilet Met Knoflook-kappertjesmayonaise
Hak de kappertjes en de bieslook fijn. Wrijf de zalmfilets in met zout en peper. Verwarm op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Sajoer Tjampoer Met Woknoedels En Gekruide Tofu
Kook de eieren in hard. Laat ze onder de koude kraan 'schrikken' en pel ze. Kook de noedels met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Thaise Knoflook-koriandermie Met Roerei En Cashewnoten
Kook de mie met wat zout of Ketjap Asin gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Trek de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gebakken Rijst Met Prei En Knoflook
Snijd de prei in smalle ringen en was deze grondig. Pel en hak het teentje knoflook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Rijst Met Vlees, Kip En Garnalen
Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de bacon in kleine reepjes. Snijd het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Worstjes Met Sperziebonen En Aardappelpuree
Schil de aardappels. Kook de worstjes gedurende 10 minuten in water en snijd ze vervolgens in...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Varkenshaasmedaillons Met Champignon-roomsaus
Snijd de champignons in kwarten. Doe de sherry in een pannetje samen met de champignons en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Karbonaadjes Met Gebakken Krieltjes En Citroenboontjes
Verwijder eventuele ogen uit de krieltjes en halveer grote exemplaren. Kook ze in ca 15 minuten in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hertenbiefstukjes Met Portchocoladesaus
Laat de hertenbiefstukjes op kamertemperatuur komen. Doe de port samen met de fond in een pannetje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kapucijners Met Spek
Bak de spekblokjes zachtjes uit in een droge koekenpan tot ze knapperig zijn. Breng ruim water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spruitjes Met Spekjes
Snijd een stukje van de onderkant van de spruitjes af, en pel de buitenste blaadjes eraf. Was de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Entrecôtes Met Kruidenkaas
Meng de smeerkaas, gehakte tuinkruiden en het citroensap goed door elkaar. Rooster het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Biefstuk Met Aardappel-groentensalade
Breng een ruime hoeveelheid water, met wat zout aan de kook. Doe de aardappelplakjes en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rundvlees Met Roergebakken Broccoli
Kook de broccoli roosjes in 6 minuten beetgaar. Meng de marinade door de vleesreepjes en roerbak...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Schnitzels Met Krieltjessalade
Verwarm per 100 g vlees 2 eetlepels Blue Band Vloeibaar op een matig vuur en bak hierin de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Worsthachee Met Rijst
Snijd de rookworst in plakjes. Snipper de ui. Verwarm 3 eetlepels vloeibare margarine en bak...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gepaneerde Kipreepjes
Dep de kipfilet droog met keukenpapier, snijd ze in lange repen. En gaar ze voor in de magnetron,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Biefstuk Met Caesar Salade
Kook de krieltjes in water met wat zout gaar en giet ze af. Was en snijd de tomaatjes. Kook de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Schnitzels Met Lauwwarme Salade
Verwarm per 100 gram vlees 2 eetlepels Blue Band Vloeibaar op een matig vuur en bak hierin de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands