Alle recepten op een rijtje

Limbugse Eierdrank Met Rijnwijn

Kaneel, kruidnagelen en de citroenschil ongeveer 1 uur zachtjes laten trekken (niet koken) in 2...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Filomandje Met Vijgen

Snij de filovellen in vierkanten van 20cm. Boter vel per vel in en strooi er een beetje suiker op....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pompoensoep Met Pannenkoek

Laat een grote klont boter smelten en voeg er het gehakte teentje look bij. Ondertussen snij je de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Grieks Rundvlees Uit De Oven

In ovenschaal vlees mengen met azijn, olie, oregano en chilipoeder. Smaken 15 min. laten intrekken....

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Andijviestamppot Met Ananas

Schil de aardappelen en zet ze op het vuur. Ondertussen schil je de uien en snijd je ze in blokjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocolade Bananen Frambozen Brood Pudding

Doe de helft van het brood in een ingesmeerde ovenschaal. verspreid de frambozen en de banaan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Chocohotopots

Oven voorverwarmen op 200 graden Smelt de boter en chocolade in de magnetron. Meng de eieren,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Gefrituurde Shiitakes

Zeef bloem en zout in een kom en voeg geleidelijk 150 ml lauw water toe en meng tot een glad, dik...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Indonesische Loempia's

Voor het deeg: scheid van 1 ei de eidooier van het eiwit. Zet de eidooier apart. Klop het eiwit met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Roze Aardappelpuree

Stoom de ongeschilde aardappelen gaar. • Haal de schil eraf als ze nog warm zijn. • Doe ze in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Korstloze Uientaart

Een taart zonder bodem. Weer eens wat anders en zeer de moeite waard. Past ook mooi in die warme...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geitenkaasje In Appelsaus

Breng 3 dl water aan de kook met het citroensap, de suiker en de witte wijn/cider. Laat dit even...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Peper Aardbeien

1. Was de aardbeien met het kroontje eraan schoon onder water. Laat ze goed uitlekken. Verwijder...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Paling In 't Groen

Snijd de stoofaal in stukjes van ca. 5 cm. Was de verse kruiden, droog ze en verwijder de dikke...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Haringsalade Met Biet

Bietensalade is zo'n typisch hollandse, zoetzure salade. Niet zo moeilijk te maken en zeker niet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

BRUSCHETTA MET GEROOKTE FETA EN TOMAAT

Rook de kaas 4 minuten, haal uit de oven en snijd de kaas in kleine stukjes. Snijd een kruisje in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Indiase Salade

Haal de krop sla uiteen, was de bladeren en dep ze droog. Meng zout, peper en chilipoeder. Stapel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Salade Niçoise

De aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar koken en deze laten afkoelen; snij ze vervolgens in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Paddenstoelen Bruchetta

Voor het stokbrood verwarm je de oven voor op 200 graden. Het stokbrood in sneetjes snijden en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Piri Piri Salade Met Kip

Meng voor de marinade alle ingrediënten in één kom. Doe de plakjes kip in de marinade en laat ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters