Alle recepten op een rijtje
Limbugse Eierdrank Met Rijnwijn
Kaneel, kruidnagelen en de citroenschil ongeveer 1 uur zachtjes laten trekken (niet koken) in 2...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Filomandje Met Vijgen
Snij de filovellen in vierkanten van 20cm. Boter vel per vel in en strooi er een beetje suiker op....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pompoensoep Met Pannenkoek
Laat een grote klont boter smelten en voeg er het gehakte teentje look bij. Ondertussen snij je de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Grieks Rundvlees Uit De Oven
In ovenschaal vlees mengen met azijn, olie, oregano en chilipoeder. Smaken 15 min. laten intrekken....
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Andijviestamppot Met Ananas
Schil de aardappelen en zet ze op het vuur. Ondertussen schil je de uien en snijd je ze in blokjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chocolade Bananen Frambozen Brood Pudding
Doe de helft van het brood in een ingesmeerde ovenschaal. verspreid de frambozen en de banaan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Chocohotopots
Oven voorverwarmen op 200 graden Smelt de boter en chocolade in de magnetron. Meng de eieren,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Gefrituurde Shiitakes
Zeef bloem en zout in een kom en voeg geleidelijk 150 ml lauw water toe en meng tot een glad, dik...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Indonesische Loempia's
Voor het deeg: scheid van 1 ei de eidooier van het eiwit. Zet de eidooier apart. Klop het eiwit met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Roze Aardappelpuree
Stoom de ongeschilde aardappelen gaar. • Haal de schil eraf als ze nog warm zijn. • Doe ze in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Korstloze Uientaart
Een taart zonder bodem. Weer eens wat anders en zeer de moeite waard. Past ook mooi in die warme...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geitenkaasje In Appelsaus
Breng 3 dl water aan de kook met het citroensap, de suiker en de witte wijn/cider. Laat dit even...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Peper Aardbeien
1. Was de aardbeien met het kroontje eraan schoon onder water. Laat ze goed uitlekken. Verwijder...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Paling In 't Groen
Snijd de stoofaal in stukjes van ca. 5 cm. Was de verse kruiden, droog ze en verwijder de dikke...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Haringsalade Met Biet
Bietensalade is zo'n typisch hollandse, zoetzure salade. Niet zo moeilijk te maken en zeker niet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
BRUSCHETTA MET GEROOKTE FETA EN TOMAAT
Rook de kaas 4 minuten, haal uit de oven en snijd de kaas in kleine stukjes. Snijd een kruisje in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Indiase Salade
Haal de krop sla uiteen, was de bladeren en dep ze droog. Meng zout, peper en chilipoeder. Stapel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas
Salade Niçoise
De aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar koken en deze laten afkoelen; snij ze vervolgens in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Paddenstoelen Bruchetta
Voor het stokbrood verwarm je de oven voor op 200 graden. Het stokbrood in sneetjes snijden en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Piri Piri Salade Met Kip
Meng voor de marinade alle ingrediënten in één kom. Doe de plakjes kip in de marinade en laat ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters