Alle recepten op een rijtje
Roodlofsalade Met Gekaramelliseerde Walnoten
Was de rozijnen en laat ze in wat water wellen. Maak het lof schoon en snijd het in smalle repen....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pindasoep Met Tomtom
Soep: Water op vuur zetten. Ui, pimentkorrels, laurierblad, zout, selderie, kruidenbuiltje en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas
Appel Gevuld Met Kalkoen En Ananas
El de rozijnen. Snijd de kalkoenfilet en de ham in kleine reepjes. Snijd de bleekselderij in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappelsamosa's
Boen de aardappelen schoon.Prik met een satéprikker de aardappels rondom een paar keer in.Gaar ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Sucuk Met Eieren
Bereiding Het vel van de worst trekken, dat gaat beter als u het vel eerst met wat water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Bieflapjes Met Geitenkaas
Leg de bieflapjes in de lengte, leg op elk lapje een plakje geitenkaas en rol de lapjes op. Zet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappel Groentespiesjes
Snijd een courgette in stukjes van 5 cm en die weer in reepjes van 1 cm. Snijd de rode paprika in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pannenkoeken
Beslag maken en ongeveer 30 minuten laten rijzen. Pannenkoeken bakken in een beetje boter....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sausijzenbroodjes
Warm de oven voor op 200 graden. Doe de worst in een mengkom, voeg alle ingrediënten toe, behalve...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Taaie Wafels
Alle ingrediënten samen mengen tot een soepel deeg. Ongeveer 30 tot 60 minuten laten rijzen. De...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hollandse Asperges Omwikkeld Met Boerenham
1Hak de eieren grof. Roer in een kommetje de eieren met de mayonaise en fijngehakte kervel door...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Wortel- Mosterddip
Verhit de olijfolie in een pan met een dikke bodem en fruit de ui en wortel heel zachtjes aan. Voeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hollandse Garnalentorentjes Met Mosterd-mayonaise
Leg de tomaten 12 tellen in kokend water. Spoel ze af onder de koude kraan. Schil en halveer ze,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vruchtencarpaccio Met Chocolademousse
Verwijder de kroontjes van de aardbeien, was ze en snijd ze in plakjes. Verwijder de zaadjes en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chocolademousse
Breek de chocolade in een steelpan met dikke bodem en doe er een klein scheutje water bij. Laat de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Courgette Rolletjes Met Geitenkaas
Gebruik alleen de binnenste plakken van de courgette, en smeer deze in met olijfolie. beetje zout...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Frambozendessert
Week de gelatine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de suiker, de eierdooiers en het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Venkel Gevuld Met Spinazie, Shiitake En Gorgonzola
Snijdt de stengels en onderkant van de venkelknollen (houdt het groen apart) en vervolgens...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Couscoussalade Met Rode Biet
Besprenkel de couscous met olijfolie, zout, een beetje water en citroen. Laat het even staan en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spinazie Salade Met Kaas
Spinazie wordt vaak gekookt, maar je kunt het ook heerlijk rauw gebruiken in je zelf gemaakte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands