Alle recepten op een rijtje

Roodlofsalade Met Gekaramelliseerde Walnoten

Was de rozijnen en laat ze in wat water wellen. Maak het lof schoon en snijd het in smalle repen....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pindasoep Met Tomtom

Soep: Water op vuur zetten. Ui, pimentkorrels, laurierblad, zout, selderie, kruidenbuiltje en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Appel Gevuld Met Kalkoen En Ananas

El de rozijnen. Snijd de kalkoenfilet en de ham in kleine reepjes. Snijd de bleekselderij in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelsamosa's

Boen de aardappelen schoon.Prik met een satéprikker de aardappels rondom een paar keer in.Gaar ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Sucuk Met Eieren

Bereiding Het vel van de worst trekken, dat gaat beter als u het vel eerst met wat water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Bieflapjes Met Geitenkaas

Leg de bieflapjes in de lengte, leg op elk lapje een plakje geitenkaas en rol de lapjes op. Zet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappel Groentespiesjes

Snijd een courgette in stukjes van 5 cm en die weer in reepjes van 1 cm. Snijd de rode paprika in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pannenkoeken

Beslag maken en ongeveer 30 minuten laten rijzen. Pannenkoeken bakken in een beetje boter....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sausijzenbroodjes

Warm de oven voor op 200 graden. Doe de worst in een mengkom, voeg alle ingrediënten toe, behalve...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Taaie Wafels

Alle ingrediënten samen mengen tot een soepel deeg. Ongeveer 30 tot 60 minuten laten rijzen. De...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hollandse Asperges Omwikkeld Met Boerenham

1Hak de eieren grof. Roer in een kommetje de eieren met de mayonaise en fijngehakte kervel door...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Wortel- Mosterddip

Verhit de olijfolie in een pan met een dikke bodem en fruit de ui en wortel heel zachtjes aan. Voeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hollandse Garnalentorentjes Met Mosterd-mayonaise

Leg de tomaten 12 tellen in kokend water. Spoel ze af onder de koude kraan. Schil en halveer ze,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vruchtencarpaccio Met Chocolademousse

Verwijder de kroontjes van de aardbeien, was ze en snijd ze in plakjes. Verwijder de zaadjes en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocolademousse

Breek de chocolade in een steelpan met dikke bodem en doe er een klein scheutje water bij. Laat de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Courgette Rolletjes Met Geitenkaas

Gebruik alleen de binnenste plakken van de courgette, en smeer deze in met olijfolie. beetje zout...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Frambozendessert

Week de gelatine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de suiker, de eierdooiers en het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Venkel Gevuld Met Spinazie, Shiitake En Gorgonzola

Snijdt de stengels en onderkant van de venkelknollen (houdt het groen apart) en vervolgens...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Couscoussalade Met Rode Biet

Besprenkel de couscous met olijfolie, zout, een beetje water en citroen. Laat het even staan en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinazie Salade Met Kaas

Spinazie wordt vaak gekookt, maar je kunt het ook heerlijk rauw gebruiken in je zelf gemaakte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands