Alle recepten op een rijtje

Chocolade Moelleux

Chocolade Mousse - Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Klop de eieren, de dooiers en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Cannelloni Met Boerenkool En Ricotta

Warm wat olijfolie op en doe daar de versnipperde ui in. Snijd de boerenkool fijn, voeg ze toe en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Penne Met Raketsla En Gorgonzola

De raketsla was je en doe je in een pan met wat knoflook, olie en zout. Je laat het bakken tot de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tagliatelle Ai Peperoni (tagliatelle Met Paprika's)

Snij de ham en de ui fijn en bak ze in de olijfolie. Snijd de peper in dobbelsteentjes en doe ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Cannelloni Agli Spinaci

Voor dit gerecht kan je voorgevormde cannelloni kopen, maar ik neem gewoon lasagnevellen, waarop ik...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Penne Fredde Con Zucchine

Maak de courgettes schoon. Snijd ze in schijfjes en bak ze in de boter met de teentjes look. ...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Basilicum Gnocchi Met Een Kaassausje

Schil en kook de aardappelen goed gaar. Pureer ze en doe in een deegmachine(met de handkan ook)....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Bisque Van Roze Garnalen

Bisque betekend zoveel als, vissoep gemaakt van schalen van schaaldieren zoals roze garnalen,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Aangeschoten Ei-ijsbergsalade

Kook de eieren hard. Snipper de uien en hak de kappertjes fijn. Snij de eieren in dunne plakjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Babi Pangang

1. Roer in een kom citroensap, 1 teentje knoflook, 1 ui, 2 theelepels gemberpoeder, laos, zout,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Roergebakken Runderreepjes Met Peultjes

Snijd de bieflapjes dwars op de draad in dunne plakjes. Roer in een kom de maizena met de sojasaus,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Roergebakken Eend Met Sperzieboontjes

Maak de bonen schoon,snijd ze in stukken van 4 centimeter en kook ze beetgaar in een pan met kokend...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Spruitjes Met Taugé

Was de taugé en laat de taugé daarna in een zeef uit lekken. Maak de spruitjes schoon...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Kalfslever Met Rodenbach

Snijd de uien in halve ringen en fruit ze glazig in een flinke klont boter. Doe er een takje tijm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kip Met Dragon

Als je alleen maar kleine kippen vindt voorzie er dan 1 voor 2 personen. Als de kip voldoende groot...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pittige Kaassalade

Snijd de kaas in blokjes of fijne reepjes. Ontblader de salades en het witloof. Snijd de appel en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Asperges Met Aardbeien

Pocheer de geschilde en kleingesneden asperges 5 minuten in kokend gezouten water en zorg dat ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Brie Crostini Met Appel En Walnoot

Een beproefde combinatie die het op feestjes altijd weer goed doet. Snijd een klein stokbrood...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ovenschotel Van Sperziebonen

Ovenschotel van sperziebonen, shoarma en rösti Maak de sperziebonen schoon en breek ze in stukjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Andijvie Met Paprika En Taugé

De andijvie grof snijden, wassen en met aanhangend water opzetten. Laat de andijvie even slinken....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands