Alle recepten op een rijtje
Chocolade Moelleux
Chocolade Mousse - Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Klop de eieren, de dooiers en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Cannelloni Met Boerenkool En Ricotta
Warm wat olijfolie op en doe daar de versnipperde ui in. Snijd de boerenkool fijn, voeg ze toe en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Penne Met Raketsla En Gorgonzola
De raketsla was je en doe je in een pan met wat knoflook, olie en zout. Je laat het bakken tot de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Tagliatelle Ai Peperoni (tagliatelle Met Paprika's)
Snij de ham en de ui fijn en bak ze in de olijfolie. Snijd de peper in dobbelsteentjes en doe ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Cannelloni Agli Spinaci
Voor dit gerecht kan je voorgevormde cannelloni kopen, maar ik neem gewoon lasagnevellen, waarop ik...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Penne Fredde Con Zucchine
Maak de courgettes schoon. Snijd ze in schijfjes en bak ze in de boter met de teentjes look. ...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Basilicum Gnocchi Met Een Kaassausje
Schil en kook de aardappelen goed gaar. Pureer ze en doe in een deegmachine(met de handkan ook)....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Bisque Van Roze Garnalen
Bisque betekend zoveel als, vissoep gemaakt van schalen van schaaldieren zoals roze garnalen,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Aangeschoten Ei-ijsbergsalade
Kook de eieren hard. Snipper de uien en hak de kappertjes fijn. Snij de eieren in dunne plakjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Babi Pangang
1. Roer in een kom citroensap, 1 teentje knoflook, 1 ui, 2 theelepels gemberpoeder, laos, zout,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Roergebakken Runderreepjes Met Peultjes
Snijd de bieflapjes dwars op de draad in dunne plakjes. Roer in een kom de maizena met de sojasaus,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Roergebakken Eend Met Sperzieboontjes
Maak de bonen schoon,snijd ze in stukken van 4 centimeter en kook ze beetgaar in een pan met kokend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Spruitjes Met Taugé
Was de taugé en laat de taugé daarna in een zeef uit lekken. Maak de spruitjes schoon...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion
Kalfslever Met Rodenbach
Snijd de uien in halve ringen en fruit ze glazig in een flinke klont boter. Doe er een takje tijm...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip Met Dragon
Als je alleen maar kleine kippen vindt voorzie er dan 1 voor 2 personen. Als de kip voldoende groot...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pittige Kaassalade
Snijd de kaas in blokjes of fijne reepjes. Ontblader de salades en het witloof. Snijd de appel en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Asperges Met Aardbeien
Pocheer de geschilde en kleingesneden asperges 5 minuten in kokend gezouten water en zorg dat ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Brie Crostini Met Appel En Walnoot
Een beproefde combinatie die het op feestjes altijd weer goed doet. Snijd een klein stokbrood...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ovenschotel Van Sperziebonen
Ovenschotel van sperziebonen, shoarma en rösti Maak de sperziebonen schoon en breek ze in stukjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Andijvie Met Paprika En Taugé
De andijvie grof snijden, wassen en met aanhangend water opzetten. Laat de andijvie even slinken....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands