Alle recepten op een rijtje

Zoete Bladerdeegstokjes

Duurtijd: 10 min Voor ongeveer 40 stuks Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sorbet

Duurtijd: 20 min Voor 1 liter Bereidingswijze 1. Plet de druiven en zet de schaal,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gegrild Witloof Met Spek En Geitenkaas

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Snij de witlof in de lengte in vier en roerbak 10...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Balletjes In Tomatensaus

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Maak balletjes van het gehakt. Bak ze krokant in wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Visrolletjes

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Klop het ei los met peper en zout. Bak in boter een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lasagne Met Rode Paprika

Duurtijd: 50 min Bereidingswijze 1. Maak eerst de saus. Snipper de ui en de knoflook. Fruit...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Pasta Basta

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Snij de champignons in fijne plakjes. 2. Laat de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aspergemousse Met Zalm

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Snij de asperges in stukken. Kook ze goed gaar in water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frittata Met Zalm En Ricotta

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Klop de eieren los met peper en zout. Vermeng met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Feuilletee Met Wokgroenten En Kaas

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Snij het bladerdeeg in rechthoeken van ongeveer 5 x 10...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Lasagnetta Met Mozzarella, Tomaat En Rucola

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Kook de lasagnevellen 2 minuten in gezouten water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kalfsrolletjes Met Mozzarella En Ham

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Leg de kalfslapjes tussen twee vellen plasticfolie en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomaat-mozzarellabolletjes

Duurtijd: 20 min 1. Pel de tomaten. Snij ze in en schep er voorzichtig met een lepeltje de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Met Zalm

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Kook de aardappelen en stamp ze fijn. 2. Snij de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bladerdeegbloemen

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Druk met een bloemenvormpje grote bloemen uit het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Groentetaart

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Kook de bloemkool en de broccoli beetgaar in de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Met Zongedroogde Tomaatjes

Duurtijd: 30 min 1. Kook de aardappelen, stamp ze fijn en maak ze aan met peper, zout en wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gehaktschotel Met Puree

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Snij de selderij in boogjes. Fruit de ui in olie. Doe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mascarpone Met Perziken

Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Snij de perziken in stukken. 2. Laat 100 g suiker...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zalm En Groenten Onder Een Korstje

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Maak de groenten schoon, snij de broccoli in roosjes, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands