Alle recepten op een rijtje

Camembertfondue

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. 2. Haal de kaas uit...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Venkel-appelshake Met Garnalen

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Schil de appel en snij hem in stukjes. 2. Snij de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Crostini Met Krab

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Doe het krabvlees met het grootste deel van de venkel, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Heilbotwafeltjes

Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Steek kleine vormpjes uit het deeg 2. Beleg een plakje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sushi Van Tonijn Met Sint-jakobsvrucht En Koriandercoulis

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Maak een marinade met sojasaus, limoensap en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Cannelloni Van Witte Port Met Een Vulling Van Eendenlevermousse

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Week de gelatine in koud water. Verwarm de port op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Krokante Zwezeriken Met Uienchutney

Duurtijd: 20 min 1. Maak de chutney van tevoren. Meng daarvoor alle ingrediėnten en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Heilbot Met Een Korstje Van Quinoa

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Meng de quinoa met de ras-el-hanout en breng eventueel op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Krokantje Van Bladerdeeg Met Zalm En Venkel

Duurtijd: 20 min Voor 10 ą 15 stuks Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 180° C....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bruschetta Met Kippenleverpastei En Witloofsalade

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Maak de levertjes schoon en snij ze klein. Bak de ui en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mini-sandwiches

Duurtijd: 30 min Voor 3 x 16 stuks Bereidingswijze Met olijvenroomkaas Hak de olijven...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cannelloni Met Forelmousse

Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Snij de forel in stukjes en prak de vis fijn met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Schuim Van Geitenyoghurt En Pompoen

Duurtijd: 20 min Volg het recept en giet het gezeefde of gepureerde mengsel in de sifon (een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Schuim Van Rode Bieten En Balsamico

Duurtijd: 50 min Volg het recept en giet het gezeefde of gepureerde mengsel in de sifon (een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Avocadomousse Met Gazpacho

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Schil en ontpit de avocado. 2. Mix het vruchtvlees met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebraden Varkensvlees

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Haal het vlees 30 minuten voor het in de oven gaat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Barbecueworstjes

Duurtijd: < 10 min Bereidingswijze 1. Rol de worstjes in een reepje spek of ham. 2....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rijstballetjes Gevuld Met Kaas

Duurtijd: 40 min Mozarella als u het Italiaanse wil houden, roquefort of Danish blue als u van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zuiderse Mosselhapjes

Duurtijd: 10 min Een lekker idee om dat restje mosselen te verwerken. Bereidingswijze 1....

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Mosselspiesjes Met Kerriedressing

Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Snij de ham in reepjes. Leg op elk reepje een blaadje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands