Alle recepten op een rijtje

Kleine Tiramisu Marmercakejes

Haal de bakplaat uit de oven. Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6). Plaats de vormpjes op de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Citroen-Sinaasappeltaart

Verwarm de oven voor op 220°C (stand 7). Rol het deeg uit en prik er met een vork enkele gaatjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gegratineerd Witlof

Was het witloof, haal beschadigde blaadjes weg en kook de witloofstronkjes in een kom met water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Rucola, Appel En Spekreepjes

Maak een vinaigrette door de olie, de azijn, het zout en de peper te mengen. Was de salade. Hak met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelgratin Met Courgette En Geraspte Ham

Verwarm de oven voor op 210°C (stand 7). Was de aardappelen en de courgette en schil de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rijstschotel Met Gorgonzola

Volg het basisrecept voor de risotto . Fruit de ui en de gedroogde salie samen in de helft van de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Uienmarmalade

Verwarm de grill/oven voor op 200 graden C. Focaccia met rozemarijn is in sommige speciaalzaken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Uitjes In Kastanjehoning

Sjalotten Schil de uitjes en laat ze een half uur in een kom koud water staan. Breng een grote...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Aardappelkroket Met Parmazaanse Kaas

Was en schil de aardappels en kook ze gaar met wat zout. Afgieten en pureren. Voeg boter, kaas,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Brochette Van Zalm En Spekreepjes

Verwarm de oven voor op 240°C (stand 8). Snij de zalm in blokjes. Was de paprika, verwijder de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Krokante Groentjes Met Spekblokjes In Korstgebak

Bak in een anti-aanbakpan, zonder toevoeging van vetstof, de spekblokjes en de fijn gesneden ui...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Scones

Verwarm de oven voor op 200°C. Meng in een kom de bloem, griesmeel, zonnebloempitten, bakpoeder,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Zoete Worteltjes & Adzukibonen

De adzukibonen moet je eerst 24 uur wellen. Dan 45 minuten koken. Deze bonen zijn al wat zoetig van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Sperziebonen Met Ontbijtspek

Dompel de schoongemaakte sperziebonen onder in een grote kookpan met gezouten kokend water. Laat de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geitenkaasje In Bladerdeeg Met Ontbijtspek

Snijd de geitenkaasjes horizontaal doormidden en omwikkel iedere helft met twee sneetjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mini-flapjes Op Indische Wijze

Haal de bakplaat uit de oven. Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6). Week de rozijnen in warm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Kabeljauw Met Ontbijtspek En Fijne Groenten

Snijd de wortelen in schijfjes en stoof ze samen met de prei een 5-tal minuten in een grote pan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Wortelen In 'oude Wijn'

Snij de schoongemaakte wortels in schijfjes van ongeveer een 1/2 cm dik. Verwarm de olie in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gevulde Aardappelen

Kook de aardappelen in de schil, snij er een kapje af en hol ze uit zodat er een wandje van ½ - 1...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Bospaddestoelen Met Aardappels

Snij de aardappels in blokjes en vermeng met de knoflook en de olie. Voeg zout en peper naar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans