Alle recepten op een rijtje

Gevulde Eitjes
Week de saffraan in een eetlepel warm water. Halveer de gekookte eieren in de lengte, schep de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Champignonsaus
1. Maak de champignons in een theedoek of met keukenpapier schoon. 2. Snijd ze vervolgens in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Peren Smoothie
Doe de stukjes peer in de blender, voeg kaneel en appelsap toe. Even de blender aan tot een glad...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaaskroketten
1. Maak op de volgende manier een dikke bechamelsaus: 1.1 Doe de boter in een pannetje en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Speculaas
1. Verwarm de oven op 175 graden voor. 2. Doe de bloem, basterdsuiker, boter en speculaaskruiden...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Wafels
1. Verwarm het wafelijzer goed voor (bv Tefal met ruitjes). 2. Laat de boter smelten (bv in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Nougatparfait
1. Snijd de nougat in kleine stukjes. 2. Klop de slagroom, eventueel met behulp van een mixer,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gegratineerde Cranberry's
1. Was de cranberry's en doe de lelijke exemplaren weg. 2. Snijd de monchou in kleine plakjes en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Marsepein
1. Zet een pan met ruim koud water op het vuur. 2. Voeg vervolgens de amandelen toe en breng het...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Luchtige Vanillevla
1. Klop de eiwitten stijf en voeg al kloppend 1 eetlepel suiker toe. 2. Klop in een andere kom...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zoete Kroketjes Met Appel, Kaneel En Amandelspijs
1. Snijd de appels in kleine blokjes en bak deze in de pan. Blus daarna af met 1 deciliter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cordon Bleu
1. Snijd voorzichtig een soort van zakje in de kalfschnitzels waar de vulling in past. 2....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Babi Pangang
1. Snijd het vlees in repen en leg ze op een bord. 2. Kruid de repen vlees met wat peper en zout...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Coq Au Vin
1. Snij het spek in dobbelsteentjes. 2. Verhit in een pan wat boter en bak hierin de spekjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Entrecote Met Remouladesaus
1. Kook de eieren gedurende 10 minuten en hak de augurken. Laat vervolgens de kappertjes uitdruipen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sorbet Met Kwark En Aardbeien
Neem bij voorkeur boerenkwark en geslagen zoete slagroom. Gebruik een koud bindmiddel. In...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frambozensorbet Met Bitterkoekjes
In plaats van Italiaanse bitterkoekjes kunt u ook eenvijfde van de hoeveelheid gewone bitterkoekjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spinazieschotel Uit De Oven
1. Schil de aardappelen en kook ze vervolgens 15 minuten in gezouten water. Giet ze daarna af en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Braadkuiken
1. Verdeel de braadkuikens in vier stukken. Doe vervolgens zout, peper, olie, citroensap en mosterd...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Champignonragout
1. Laat de boter smelten in een pan en doe hier de bloem bij. 2. Meng de bloem en de boter op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands