Alle recepten op een rijtje
Kalfsragout Met Saffraanrijst
Kruid het vlees met peper en zout en laat het mooi aankleuren in boter en wat olie. Ontvel en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfstong Met Couscous
Zet de kalfstong één nacht van tevoren in (koud) lichtjes gezouten water. Spoel af onder stromend...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Couscous
Bak het vlees samen met de in stukken gesneden ui aan in olijfolie, kruid met peper en zout. Wrijf...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Paella Valenciana
Snijd het vlees in hapklare brokken en bak ze in een (paella)pan in ruim olijfolie tot het mooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Kalkoen In Amandel Roomsaus
Zet de kalkoenfilet in koud water samen met prei, wortel, ui en selder. Voeg ook nog een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rijstpannetje Met Kalkoen
Verhit wat olijfolie in de wok en bak de kalkoenblokjes kort aan. Voeg de rijst toe en roer goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ayam Pangang
Deze heerlijke pittige zoete kip kan zowel in de oven als op de barbecue worden klaargemaakt. Maak...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Arem-Arem (Gevulde Rijst Rol)
Doe de rijst in een pan en voeg er santen bij totdat de rijst 5 centimeter onderstaat. Voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Dendeng Kelem (Gebakken Gekruid Rundvlees)
Snij het vlees in blokjes. Stamp de kruiden fijn. Doe het vlees, de fijngestampte kruiden en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Stroganoffsaus
Snij de uien, champignons, paprika en knoflook en fruit alles in een koekenpan. Voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Thaise Viscurry
Snijd de visfilet in stukjes van ca. 4 cm. Halveer de limoen en pers een helft uit boven de vis;...
Aantal personen: 2 » Keuken: Oosters
Vispannetje Met Roodbaars En Kerrie
1. De roodbaarsfilets spoelen, droogdeppen, op graatjes controleren en in grote dobbelstenen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Zalm Met Grieks Gekruide Tomatensaus
Boontjes en broccoli koken. Maak een marinade: Uitje, paprika en knoflook aanbakken in wat olie....
Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan
Zalm In Tomatensaus
Kook de boontjes en de broccoli beetgaar. Snij de zalm in grove stukken. Maak een marinade in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Saté Met Sambalrijst En Kroepoek
Het vlees in blokjes snijden. De uien pellen en fijnsijden. Kruiden fijnstampen en vermengen met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Risotto Van Tomaat En Gamba's
Fruit een uitje en laat hierin risotto-rijst zachtjes koken in scheutjes bouillon, en maak dat af...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Rijst Met Vissaus
Rijst: Fruit uitje in een pan met wat olie. Voeg de rijst en een theelepel bouillonpoedertoe en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rijst Met Koriander En Limoensap
Wanneer je gekookte witte rijst eens een ander smaakje wilt geven, kun je deze eens proberen : Kook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Nasi Goreng Met Kip
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten en kipblokjes in 2 min. rondom...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Vleesreepjes Met Cashewnoten En Rozijnen
Voorbereidingstijd: 15 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Snijd de hamlapjes in smalle reepjes van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas