Alle recepten op een rijtje

Kalfsragout Met Saffraanrijst

Kruid het vlees met peper en zout en laat het mooi aankleuren in boter en wat olie. Ontvel en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfstong Met Couscous

Zet de kalfstong één nacht van tevoren in (koud) lichtjes gezouten water. Spoel af onder stromend...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Couscous

Bak het vlees samen met de in stukken gesneden ui aan in olijfolie, kruid met peper en zout. Wrijf...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Paella Valenciana

Snijd het vlees in hapklare brokken en bak ze in een (paella)pan in ruim olijfolie tot het mooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Kalkoen In Amandel Roomsaus

Zet de kalkoenfilet in koud water samen met prei, wortel, ui en selder. Voeg ook nog een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rijstpannetje Met Kalkoen

Verhit wat olijfolie in de wok en bak de kalkoenblokjes kort aan. Voeg de rijst toe en roer goed...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ayam Pangang

Deze heerlijke pittige zoete kip kan zowel in de oven als op de barbecue worden klaargemaakt. Maak...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Arem-Arem (Gevulde Rijst Rol)

Doe de rijst in een pan en voeg er santen bij totdat de rijst 5 centimeter onderstaat. Voeg de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Dendeng Kelem (Gebakken Gekruid Rundvlees)

Snij het vlees in blokjes. Stamp de kruiden fijn. Doe het vlees, de fijngestampte kruiden en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Stroganoffsaus

Snij de uien, champignons, paprika en knoflook en fruit alles in een koekenpan. Voeg de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Thaise Viscurry

Snijd de visfilet in stukjes van ca. 4 cm. Halveer de limoen en pers een helft uit boven de vis;...

Aantal personen: 2 » Keuken: Oosters

Vispannetje Met Roodbaars En Kerrie

1. De roodbaarsfilets spoelen, droogdeppen, op graatjes controleren en in grote dobbelstenen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Zalm Met Grieks Gekruide Tomatensaus

Boontjes en broccoli koken. Maak een marinade: Uitje, paprika en knoflook aanbakken in wat olie....

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Zalm In Tomatensaus

Kook de boontjes en de broccoli beetgaar. Snij de zalm in grove stukken. Maak een marinade in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Saté Met Sambalrijst En Kroepoek

Het vlees in blokjes snijden. De uien pellen en fijnsijden. Kruiden fijnstampen en vermengen met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Risotto Van Tomaat En Gamba's

Fruit een uitje en laat hierin risotto-rijst zachtjes koken in scheutjes bouillon, en maak dat af...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Rijst Met Vissaus

Rijst: Fruit uitje in een pan met wat olie. Voeg de rijst en een theelepel bouillonpoedertoe en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rijst Met Koriander En Limoensap

Wanneer je gekookte witte rijst eens een ander smaakje wilt geven, kun je deze eens proberen : Kook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Nasi Goreng Met Kip

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten en kipblokjes in 2 min. rondom...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Vleesreepjes Met Cashewnoten En Rozijnen

Voorbereidingstijd: 15 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Snijd de hamlapjes in smalle reepjes van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas