Alle recepten op een rijtje

Risotto Met Champignons

Pel en snipper de uien. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de ham in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gegrilde Paprikasalade

Verwarm de grill voor (of oven op 250°C, heteluchtoven 225°C). Was de paprika's en plaats ze op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Gerookte Haringmousse

Pureer de haringen met de Becel Dieetolie in de keukenmachine. Pel de ui, snipper de ene helft...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Groenten Uit De Oven Met Knoflook En Tijm

Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C). Pel de ui en snijd deze in grove stukken....

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Hete Garnalen In Chilisaus

Verkruimel het gedroogde rode pepertje. Pel de knoflook en hak deze fijn. Roer de olijfolie,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Knoflooksoep

Pel de teentjes knoflook. Snijd het brood in kleine stukjes.Verwarm de Becel Voor koken,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rode Bietensoep

Maak de lente-ui schoon, snijd het groene gedeelte in ringetjes en hak het witte gedeelte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Toast Met Gegrilde Asperges

Verwarm de oven voor op 230°C (heteluchtoven 210°C). Rooster de sneetjes brood tot ze lichtbruin...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Witte Koolsalade Met Paprika

Maak de kool schoon en snijd deze in reepjes. Blancheer de witte kool 1 minuut in kokend water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Wortel-pompoensoep

Maak de pompoen en wortels schoon en snijd van elke groente 1 eetlepel reepjes af. Houd de reepjes...

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Woksoep Met Noedels, Spitskool En Garnalen

Was en snijd de spitskool in brede repen. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Koninginneworteltjes Met Mihoen En Kokos

Kook de mihoen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af, spoel ze na met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Vissalade Met Mosterd-dillesaus

Smeer de kabeljauwfilet dun in met de kruidenpasta. Verwarm 10 eetlepels vloeibare margarine en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Asperge Crèmesoep Met Gorgonzola

Maak de asperges schoon en schil ze. Snijd ze in dunne plakjes. Meng de asperges en de soepmix met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Aspergeroerei Met Zalmsnippers

Schil de asperges en kook ze tot ze gaar zijn (ca. 15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Witlofsoep

Schil de aardappel en snijd hem in kleine blokjes. Maak de struikjes witlof schoon en snijd ze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tuinbonen En Pittige Kaas Salade

Laat de tuinbonen in een vergiet ontdooien. Verwijder de stugge grijze velletjes van de tuinbonen....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Komkommer En Gerookte Zalm Torentje

Snijd de komkommer in dunne plakjes en laat ze op een laag keukenpapier uitlekken. Dep ze droog met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aspergetaartjes Met Rauwe Ham En Geitenkaas

Laat het fillodeeg ontdooien volgens de aanwijzingen. Snijd de houtachtige onderkanten van de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Quiche Met Ham

•Verwarm de oven voor op 180 ºC (heteluchtoven 165 ºC, gasovenstand 4). Laat het bladerdeeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans