Alle recepten op een rijtje
Atlantische Zalm Met Pasta En Ragout Van Broccoli
1. Kruid de zalmfilets met peper en zout. Gaar ze 12 à 15 minuten in de oven op 200°C. 2. Pel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Tempura Van Gamba's Met Pesto
Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Pel de tomaten, snij ze in kwartjes en verwijder de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Cannelloni Van Witte Port Met Een Vulling Van Eendenlevermousse
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Week de gelatine in koud water. Verwarm de port op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Krokante Zwezeriken Met Uienchutney
Duurtijd: 20 min 1. Maak de chutney van tevoren. Meng daarvoor alle ingrediënten en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Heilbot Met Een Korstje Van Quinoa
Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Meng de quinoa met de ras-el-hanout en breng eventueel op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Loempia's Met Eendenborst
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Laat de eiernoedels 5 minuten weken in warm water. Giet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Viskroketjes In Engelenhaar
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Snij de vis in grove stukken. Schil de aardappelen,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sushi-hap Met Zalm En Asperges
Duurtijd: 20 min Ingrediënten Bereidingswijze 1. Snij de zalm in fijne reepjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tarte Tatin
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Laat in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Hartige Crème Brûlée
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Verdeel de parmezaan, de olijven en de tomaatjes...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Bisque Van Roze Garnalen
Bisque betekend zoveel als, vissoep gemaakt van schalen van schaaldieren zoals roze garnalen,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Roergebakken Eend Met Sperzieboontjes
Maak de bonen schoon,snijd ze in stukken van 4 centimeter en kook ze beetgaar in een pan met kokend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Kalfslever Met Rodenbach
Snijd de uien in halve ringen en fruit ze glazig in een flinke klont boter. Doe er een takje tijm...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip Met Dragon
Als je alleen maar kleine kippen vindt voorzie er dan 1 voor 2 personen. Als de kip voldoende groot...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hazenrug Met Peer In Wijn
Hazenruggen Hazenruggen op de rug kruiden met zout en peper uit de molen. Boter in de braadslee,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Aardappel- Auberginesalade
Maak de aubergine schoon en snijd hem in dunne plakken. Bestrooi ze royaal met zeezout en laat ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Pompoensoep Met Pannenkoek
Laat een grote klont boter smelten en voeg er het gehakte teentje look bij. Ondertussen snij je de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Grieks Rundvlees Uit De Oven
In ovenschaal vlees mengen met azijn, olie, oregano en chilipoeder. Smaken 15 min. laten intrekken....
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
THAI FINGERFOOD
* Pureer in de keukenrobot 1 stengel citroengras (reeds in kleine stukjes gesneden), rood...
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais
Empanadas
Bereid het deeg: mix meel met bakpoeder en zout. Voeg eigeel, ei, en melk toe en kneed het tot...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken