Alle recepten op een rijtje

Atlantische Zalm Met Pasta En Ragout Van Broccoli

1. Kruid de zalmfilets met peper en zout. Gaar ze 12 à 15 minuten in de oven op 200°C. 2. Pel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tempura Van Gamba's Met Pesto

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Pel de tomaten, snij ze in kwartjes en verwijder de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Cannelloni Van Witte Port Met Een Vulling Van Eendenlevermousse

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Week de gelatine in koud water. Verwarm de port op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Krokante Zwezeriken Met Uienchutney

Duurtijd: 20 min 1. Maak de chutney van tevoren. Meng daarvoor alle ingrediënten en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Heilbot Met Een Korstje Van Quinoa

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Meng de quinoa met de ras-el-hanout en breng eventueel op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Loempia's Met Eendenborst

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Laat de eiernoedels 5 minuten weken in warm water. Giet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Viskroketjes In Engelenhaar

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Snij de vis in grove stukken. Schil de aardappelen,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sushi-hap Met Zalm En Asperges

Duurtijd: 20 min Ingrediënten Bereidingswijze 1. Snij de zalm in fijne reepjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tarte Tatin

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Laat in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Hartige Crème Brûlée

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Verdeel de parmezaan, de olijven en de tomaatjes...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Bisque Van Roze Garnalen

Bisque betekend zoveel als, vissoep gemaakt van schalen van schaaldieren zoals roze garnalen,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Roergebakken Eend Met Sperzieboontjes

Maak de bonen schoon,snijd ze in stukken van 4 centimeter en kook ze beetgaar in een pan met kokend...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Kalfslever Met Rodenbach

Snijd de uien in halve ringen en fruit ze glazig in een flinke klont boter. Doe er een takje tijm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kip Met Dragon

Als je alleen maar kleine kippen vindt voorzie er dan 1 voor 2 personen. Als de kip voldoende groot...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hazenrug Met Peer In Wijn

Hazenruggen Hazenruggen op de rug kruiden met zout en peper uit de molen. Boter in de braadslee,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Aardappel- Auberginesalade

Maak de aubergine schoon en snijd hem in dunne plakken. Bestrooi ze royaal met zeezout en laat ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pompoensoep Met Pannenkoek

Laat een grote klont boter smelten en voeg er het gehakte teentje look bij. Ondertussen snij je de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Grieks Rundvlees Uit De Oven

In ovenschaal vlees mengen met azijn, olie, oregano en chilipoeder. Smaken 15 min. laten intrekken....

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

THAI FINGERFOOD

* Pureer in de keukenrobot 1 stengel citroengras (reeds in kleine stukjes gesneden), rood...

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais

Empanadas

Bereid het deeg: mix meel met bakpoeder en zout. Voeg eigeel, ei, en melk toe en kneed het tot...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken