Alle recepten op een rijtje
Lichtgebonden Tomatensoep
Snijd de ui fijn en fruit hem voorzichtig in een kleine pan met 1 eetlepel Becel Voor koken,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Romige Preisoep
Was de prei en snijd deze in zeer fijne ringetjes. Houd twee eetlepels gesneden prei apart voor de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zalmtimbaaltjes
Snijd de courgette in de lengte door. Verwijder met een lepel de zaadlijsten. Snijd de helften in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kerrie-groentensoep
Maak de ui, knoflook en gemberwortel schoon en snijd alles fijn. Verwarm Becel Voor koken,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Appel Met Kalkoen En Ananas
Wel de rozijnen. Snijd de kalkoenfilet en de ham in kleine reepjes. Snijd de bleekselderij in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Garnalencocktail Met Grapefruit
Spoel de gepelde garnalen goed af. Verdeel de grapefruit in partjes, houd er vier apart en snijd de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebonden Champignonsoep
Snijd de champignons in plakjes en snipper de ui. Smoor beiden in 20 g Becel Voor koken,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Groentensoep Met Tomaat En Courgette
Snipper de uien en snijd de prei in ringen. Laat Becel voor Bakken en Braden langzaam uitsmelten en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappel-komkommersalade
Snijd de komkommer in de lengte door, verwijder de zaadlijsten en snijd de helften in blokjes. Doe...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kabeljauwsticks Met Yoghurtsaus
Voorbereiding Laat de kabeljauwfilet gedeeltelijk in de koelkast ontdooien. Bereiding Snijd de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Lauwwarme Kipsalade
Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Pers de knoflook uit boven de kipreepjes en roer de sojasaus en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tongfilets Met Sinaasappel
Pers de ene helft van de sinaasappel uit en snijd de andere helft in schijfjes. Wrijf de tongfilets...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zalmsoep
Maak de prei schoon en snijd deze in ringen. Maak de wortel en venkel schoon en snijd deze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zoetzure Kalkoenfilet Met Courgette
Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Snijd de courgette en de champignons in plakjes en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gerookte Haringmousse
Pureer de haringen met de Becel Dieetolie in de keukenmachine. Pel de ui, snipper de ene helft...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rode Bietensoep
Maak de lente-ui schoon, snijd het groene gedeelte in ringetjes en hak het witte gedeelte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Witte Koolsalade Met Paprika
Maak de kool schoon en snijd deze in reepjes. Blancheer de witte kool 1 minuut in kokend water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vissalade Met Mosterd-dillesaus
Smeer de kabeljauwfilet dun in met de kruidenpasta. Verwarm 10 eetlepels vloeibare margarine en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aspergeroerei Met Zalmsnippers
Schil de asperges en kook ze tot ze gaar zijn (ca. 15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Witlofsoep
Schil de aardappel en snijd hem in kleine blokjes. Maak de struikjes witlof schoon en snijd ze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands