Alle recepten op een rijtje

Lichtgebonden Tomatensoep

Snijd de ui fijn en fruit hem voorzichtig in een kleine pan met 1 eetlepel Becel Voor koken,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Romige Preisoep

Was de prei en snijd deze in zeer fijne ringetjes. Houd twee eetlepels gesneden prei apart voor de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zalmtimbaaltjes

Snijd de courgette in de lengte door. Verwijder met een lepel de zaadlijsten. Snijd de helften in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kerrie-groentensoep

Maak de ui, knoflook en gemberwortel schoon en snijd alles fijn. Verwarm Becel Voor koken,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Appel Met Kalkoen En Ananas

Wel de rozijnen. Snijd de kalkoenfilet en de ham in kleine reepjes. Snijd de bleekselderij in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Garnalencocktail Met Grapefruit

Spoel de gepelde garnalen goed af. Verdeel de grapefruit in partjes, houd er vier apart en snijd de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebonden Champignonsoep

Snijd de champignons in plakjes en snipper de ui. Smoor beiden in 20 g Becel Voor koken,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Groentensoep Met Tomaat En Courgette

Snipper de uien en snijd de prei in ringen. Laat Becel voor Bakken en Braden langzaam uitsmelten en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappel-komkommersalade

Snijd de komkommer in de lengte door, verwijder de zaadlijsten en snijd de helften in blokjes. Doe...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kabeljauwsticks Met Yoghurtsaus

Voorbereiding Laat de kabeljauwfilet gedeeltelijk in de koelkast ontdooien. Bereiding Snijd de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Lauwwarme Kipsalade

Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Pers de knoflook uit boven de kipreepjes en roer de sojasaus en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tongfilets Met Sinaasappel

Pers de ene helft van de sinaasappel uit en snijd de andere helft in schijfjes. Wrijf de tongfilets...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zalmsoep

Maak de prei schoon en snijd deze in ringen. Maak de wortel en venkel schoon en snijd deze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zoetzure Kalkoenfilet Met Courgette

Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Snijd de courgette en de champignons in plakjes en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gerookte Haringmousse

Pureer de haringen met de Becel Dieetolie in de keukenmachine. Pel de ui, snipper de ene helft...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rode Bietensoep

Maak de lente-ui schoon, snijd het groene gedeelte in ringetjes en hak het witte gedeelte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Witte Koolsalade Met Paprika

Maak de kool schoon en snijd deze in reepjes. Blancheer de witte kool 1 minuut in kokend water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vissalade Met Mosterd-dillesaus

Smeer de kabeljauwfilet dun in met de kruidenpasta. Verwarm 10 eetlepels vloeibare margarine en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aspergeroerei Met Zalmsnippers

Schil de asperges en kook ze tot ze gaar zijn (ca. 15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Witlofsoep

Schil de aardappel en snijd hem in kleine blokjes. Maak de struikjes witlof schoon en snijd ze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands