Alle recepten op een rijtje

Omelet Met Spek, Prei En Noten

•100 g prei Was de prei en snijd in ringen. Hak de noten grof. Klop de eieren los met 2...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappel, Haricots Verts En Asperges Salade

- Snijd de haricots in stukjes. - Breng water met zout aan de kook en kook ze 2 minuten tot ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Varkenshaas Met Roomsaus Met Gekookte Aardappelpartjes

Snijd de varkenshaas in vier ongeveer gelijke stukken. Dep ze vlak voor het bakken met keukenpapier...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Varkenshaas Met Stroganoffsaus

Snijd de varkenshaasjes in tweeën en bestrooi ze naar smaak met zout en peper. Verhit 4...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Boerenkoolstamppot Met Spek

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken van gelijke grootte. Schenk een laag van ongeveer 3 cm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Perentaart Met Walnoten

Verwarm de oven voor tot 175 °C. Vet een springvorm van ca. 20 cm doorsnede in met Becel Voor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kip-broccolitaart

Doe de volkorenmeel, bloem, Becel Dieet Olie en zout samen in een kom en kneed dit goed. Voeg onder...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

IJstompouce Met Bosvruchten

Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook in een pannetje een suikersiroop van de 150 gram suiker met het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tarte Tatin Van Appel Met Ijs

Verwarm de oven voor op 200°C. Smelt in een koekenpan met dikke bodem de boter met suiker en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Dubbeldekker Taartbiscuitjes

Los in een kopje de oploskoffie op in 0.5 eetlepel water. Roer in een kom de Becel pro.activ met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appel-rozijnentaartjes

Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius. Breng in een pan de rozijnen met het sinaasappelsap aan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Fruittartelettes

(Voor 20 stuks petit fours) Verwarm de oven voor op 200ºC. Bak de snackcups een paar minuutjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Donuts

Meng de gist met 4 eetlepels water, de melk, de dooiers en 30 g bloem. Laat het mengsel (= zetsel)...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Landelijke Taart Met Bladerdeeg En Nectarines

Verwarm de oven voor op 200ºC. Laat het deeg ontdooien en leg de plakjes op elkaar. Rol ze uit tot...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frambozentaart

Verwarm de oven voor op 200ºC. Kneed een deeg van bloem, in blokjes gesneden boter, suiker,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocoladerondjesi

Week de rozijnen in warm water of vin santo en laat ze goed uitlekken op keukenpapier. Hak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Chocolade-specerijentaart

1. Verwarm de oven voor op 160°C. Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron. Roer de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Amaretto Fudge

1. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Verhit in een pan de slagroom met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Chocoladebiscuit

1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Klop de eieren met de suiker au bain marie, tot het mengsel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zuurtjescrème

1. Week de gelatine ca. 10 minuten in koud water. Verwarm al roerend in een pan het citroensap met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands