Alle recepten op een rijtje
Omelet Met Spek, Prei En Noten
•100 g prei Was de prei en snijd in ringen. Hak de noten grof. Klop de eieren los met 2...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappel, Haricots Verts En Asperges Salade
- Snijd de haricots in stukjes. - Breng water met zout aan de kook en kook ze 2 minuten tot ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Varkenshaas Met Roomsaus Met Gekookte Aardappelpartjes
Snijd de varkenshaas in vier ongeveer gelijke stukken. Dep ze vlak voor het bakken met keukenpapier...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Varkenshaas Met Stroganoffsaus
Snijd de varkenshaasjes in tweeën en bestrooi ze naar smaak met zout en peper. Verhit 4...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Boerenkoolstamppot Met Spek
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken van gelijke grootte. Schenk een laag van ongeveer 3 cm...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Perentaart Met Walnoten
Verwarm de oven voor tot 175 °C. Vet een springvorm van ca. 20 cm doorsnede in met Becel Voor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip-broccolitaart
Doe de volkorenmeel, bloem, Becel Dieet Olie en zout samen in een kom en kneed dit goed. Voeg onder...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
IJstompouce Met Bosvruchten
Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook in een pannetje een suikersiroop van de 150 gram suiker met het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tarte Tatin Van Appel Met Ijs
Verwarm de oven voor op 200°C. Smelt in een koekenpan met dikke bodem de boter met suiker en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Dubbeldekker Taartbiscuitjes
Los in een kopje de oploskoffie op in 0.5 eetlepel water. Roer in een kom de Becel pro.activ met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appel-rozijnentaartjes
Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius. Breng in een pan de rozijnen met het sinaasappelsap aan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Fruittartelettes
(Voor 20 stuks petit fours) Verwarm de oven voor op 200ºC. Bak de snackcups een paar minuutjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Donuts
Meng de gist met 4 eetlepels water, de melk, de dooiers en 30 g bloem. Laat het mengsel (= zetsel)...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Landelijke Taart Met Bladerdeeg En Nectarines
Verwarm de oven voor op 200ºC. Laat het deeg ontdooien en leg de plakjes op elkaar. Rol ze uit tot...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Frambozentaart
Verwarm de oven voor op 200ºC. Kneed een deeg van bloem, in blokjes gesneden boter, suiker,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chocoladerondjesi
Week de rozijnen in warm water of vin santo en laat ze goed uitlekken op keukenpapier. Hak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Chocolade-specerijentaart
1. Verwarm de oven voor op 160°C. Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron. Roer de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Amaretto Fudge
1. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Verhit in een pan de slagroom met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Chocoladebiscuit
1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Klop de eieren met de suiker au bain marie, tot het mengsel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zuurtjescrème
1. Week de gelatine ca. 10 minuten in koud water. Verwarm al roerend in een pan het citroensap met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands