Alle recepten op een rijtje

Gevulde Makreelfilets
Snijd de tomaten in stukken en stoof ze al roerend aan in olijfolie, voeg de wijn en Spaanse...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Kikkererwten Met Bloedworst
Spoel de kikkererwten en zet ze tenminste 2 uur in koud water, kook ze volgens de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Tapenade
Stamp de olijven fijn in de vijzel. (mixen mag natuurlijk ook) Voeg de ansjovissen toe en ga...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Spaanse Aardappelsalade
Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze beetgaar, giet af en laat afkoelen. Snipper...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Garnaalhapje
Meng de garnalen, kaas, peterselie, ui en citroensap onder elkaar. Snij het stokbrood in stukken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Lamsspiesje Met Muntpesto
Doe alle ingrediënten voor het gehakt in een kom en meng goed onder elkaar, laat 1 uurtje rusten in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Tapas - Patatas Bravas
Schil de aardappelen en snij ze in schijfjes van zo'n anderhalve tot 2 cm. Schik ze in één laag in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Scampi's In Witte Wijn
Verhit de olie in een pan en bak de knoflook op een matig vuurtje. Voeg de peterselie,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Pittige Oesters Met Prei
Haal de oesters uit de schelpen en zet opzij in de koelkast. Was de schelpen en leg ze op een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Provençaalse Venusschelpen
Stoof de groenten aan in olijfolie. Voeg de venusschelpen toe en roer goed onder elkaar. Giet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gegrilde Mosselen
Maak de mosselen goed schoon. Doe ze, samen met de sjalotten, tijm, knoflook, laurier,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Carpaccio Van Roze Zalm
Verdeel de zalmplakjes over 4 grote borden. Maak een dressing van: olijfolie, citroensap, zwarte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tapas - Gemarineerde Sardines
Maak de sardines schoon en bestuif ze met wat bloem. Bak ze op een hoog vuur goudbruin in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Gevulde Tomaten Met Garnalen
Snijd het topje van de tomaten en hou opzij, hol ze voorzichtig uit en spoel onder koud water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Amuse - Scampi's In Eigen Bisque
Pel de scampi's op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Laat een scheutje...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Garnalen In Roomsaus
Maak een blonde roux met wat boter, bloem en de visbouillon (neem steeds gelijke delen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Amuse - Gevulde Kerstomaatjes
Snijd de kerstomaatjes open langs de bolle kant, zodat ze beter blijven liggen op het lepeltje of...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Amuse - Sushi's Van Spinazie
Meng het sap van het mandarijntje met de sojasaus en marineer hierin de gerookte zalm zo'n 30...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Soepvlees Met Seizoensgroenten
Leg de mergpijpjes één nacht van tevoren in zout water, spoel ze nadien af en hou opzij. Giet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hachis Parmentier
Kook de aardappelen en maak hiervan een mooie puree met de boter, melk en wat nootmuskaat, hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken