Alle recepten op een rijtje

Kop Op Zn Amerikaans
Meng de ingrediënten voor de marinade en bestrijk hiermee de kippenbouten, laat afgedekt zo'n 6 uur...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Kiphamburger Met Spek
Hak de kipfilet fijn in de keukenrobot of cutter, meng er de kipkruiden en paneermeel onder en vorm...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gevulde Kip Met Rabarber En Rozijnen
Ontvel de rabarber en hak in stukjes, snipper de salieblaadjes fijn. Meng de rabarber met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Ossobuco Van Kalkoen
Snijd de kalkoenfilet in stukken van zo'n 3 cm, kruid ze met peper en wat zout en bak ze mooi aan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gegrilde Kippenworst Met Andijvie
Snijd de mooiste bladeren van de andijvie in reepjes en was ze grondig, laat uitlekken en hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stoofpotje Van Kalkoen
Snijd het kalkoenvlees in gelijke stukken, kruid het met peper en zout en stoof het aan in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Cordon Blue Van Kip
Snijd de kippenfilets in de lengte middendoor, maak met een scherp mes een inkeping. Snijd de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kip Op Zn Spaans
Snijd de groenten grof, ontpit de pepertje. Kruid de kippenbouten royaal met peper en wat zout...
Aantal personen: 2 » Keuken: Spaans

Piepkuiken & Trappist
Snijd de filets en de boutjes los van het karkas, zodat U twee keer een halve filet met daaraan een...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Cassoulet, Klassieker Uit Zuidwest Frankrijk
Laat de bonen een nacht weken in water. Kook ze nadien in hun weekwater gedurende 30 minuten met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kalkoen Stoofvlees
Smelt een klontje boter en bak hierin het vlees mooi aan, kruid met peper en zout. Voeg de ui en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pikante Kip Met Pompoen
Bak de stukken kipfilet rondom aan in olijfolie, hou opzij. Fruit in dezelfde olie de ui ringen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kip A La Provençale
Snijd het spek in niet al te kleine stukken en laat ze (zonder vetstof) even uitsmelten in de pan....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Haantje Met Druivensaus
Kruid de haantjes royaal met peper en wat zout en bak ze aan alle kanten bruin in boter. Draai...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kippenboutjes In't Groen
Kruid de boutjes met peper en zout en wentel ze in wat bloem. Braad in lichtbruine boter mooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kippensnitzel Met Groene Asperge
Snijd de tomaten in stukken, versnipper de sjalotten. Doe ze samen met de kippenfond en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Catalaanse Waterzooi
Snijd de kip in grove stukken, hak de uien fijn. Laat de olie heet worden en bruin er de kip in,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Kip In Belgisch Bier
Kruid de kippenboutjes met peper en zout en wentel ze door wat bloem, bak ze vervolgens mooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gemarineerde Kalkoenbout
Hak de munt, dragon en peterselie fijn en meng ze door de boter. Maak een inkeping in elke bout...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lekker Belgisch - Gentse Waterzooi
Doe de wortel, prei, champignons en selder in een halve liter kokend (gezouten) water en laat ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken