Alle recepten op een rijtje

Griekse Kippensalade
Pers de limoen uit, snij de kippenfilets in reepjes en doe ze in een diepe schotel met het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Kalkoenlapjes Met Ham
Schik de schijven Ganda ham voor u en leg op elk een kalkoenlapje. Schik daarop wat mozzarella...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pikant Gemarineerde Parelhoen
•Eén dag van tevoren: maak een marinade met de hieronder opgesomde ingrediënten, strijk hiermee de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kip Met Mozzarella
Snijd de aubergine in de lengte in plakken van 1 cm dik. Bestrooi aan beide zijden met zout en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kalkoenlapjes Met Champignons
Bak de kalkoenlapjes gaar in boter, kruid met peper en wat zout. Haal ze uit de pan en hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kwartels In Druivensaus
Omwikkel elk kwarteltje met een sneetje spek en maak dit vast, bak ze rondom mooi bruin aan in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kalkoenfricassee, Met Schorseneel Champignonsaus
Maak de schorsenelen schoon, snij ze in stukken van 5 cm en zet ze in water waar U wat citroensap...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kip Met Rode Bessensaus
Kruid het vlees met peper, zout en gember en bak ze knapperig op een matig vuur in boter, hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Blanke Botersaus [bij Witte Vis]
Hak de sjalotten, selder en knoflook grof en doe alles in een kookpan. Overgiet met de wijn,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Knolselder Roomsaus [bij Wit Vlees]
Snij de knolselder in plakken, ontdoe ze van de ruwe schil en snij het vruchtvlees in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pesto [klassieker Bij Pasta's]
Rooster eerst de pijnboompitten in een droge pan zonder vetstof. Scheur de blaadjes basilicum en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Normandische Saus [bij Vis]
Maak een blonde roux met de boter, bloem en de visfumet, blijf flink roeren met de garde om...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Zoete Paprikasaus [bij Vlees]
Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's en snij ze samen met de ui en selder in zeer fijne...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Knoflooksaus [bij Lamsvlees]
Doe de knoflookteentjes ongepeld in een pannetje, giet koud water bij en breng aan de kook, laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Mousseline Van Krab [bij Grillades]
Klop de eierdooiers schuimig op een laag vuurtje, klop er, de witte wijn en een scheutje krabbensap...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Currysaus [op Grootmoeders Wijze]
Snijd de appel, ui, selder en knoflook in brunoise en stoof ze aan in wat boter en olie tot ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bearnaisesaus [Klassieker Bij Steak]
Doe het water, wijnazijn, sjalotje en de helft van de dragon in een pannetje en breng aan de kook,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Bordelaisesaus [bij Vlees]
Kruid het vlees met peper en zout en bak het mooi aan in boter, draai het vuur laag en laat onder...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Choronsaus [bij Vis & Vlees]
Klop de eierdooiers met de azijn en het water op een zacht vuurtje tot ze schuimig en gaar zijn....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tomatensaus [Klassieke Bereiding]
Smelt een klont boter en fruit daarin de sjalotten en knoflook, blus met de kippenbouillon en breng...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken