Alle recepten op een rijtje

Gebonden Aspergesoep

Schil de asperges en snijd de onderste harde uiteinden eraf. Laat de schillen, de uiteinden en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kippenbouillon

Snijd de winterwortel in dikke schijven. Pel de ui en het teentje knoflook. Doe de kippenpoten met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lichte Pompoensoep

Schil de pompoen en snijd hem in blokjes. Doe de pompoenblokjes in een pan met een laag water samen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lichtgebonden Tomatensoep

Snijd de ui fijn en fruit hem voorzichtig in een kleine pan met 1 eetlepel Becel Voor koken,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Madrileense Soep

Maak van de pot geconcentreerde runderbouillon 1 liter bouillon. Volg hiervoor de aanwijzingen op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Romige Broccolisoep

Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in kleine blokjes. Verwijder het lelijke bladgroen van de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Romige Preisoep

Was de prei en snijd deze in zeer fijne ringetjes. Houd twee eetlepels gesneden prei apart voor de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Courgettesoep Op Z'n Spaans

Snijd de prei of bosuitjes in stukken. Maak de courgette schoon (niet schillen), en snijd deze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Kerrie-groentensoep

Maak de ui, knoflook en gemberwortel schoon en snijd alles fijn. Verwarm Becel Voor koken,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gazpacho Met Worcestersaus

Snijd de komkommer, de rode paprika, de bleekselderij en de ui in kleine stukjes. Pers het teentje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gebonden Champignonsoep

Snijd de champignons in plakjes en snipper de ui. Smoor beiden in 20 g Becel Voor koken,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Groentensoep Met Tomaat En Courgette

Snipper de uien en snijd de prei in ringen. Laat Becel voor Bakken en Braden langzaam uitsmelten en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Italiaanse Tomatensoep

Snijd het uitje fijn en pers de teentjes knoflook uit. Fruit beiden in Becel Dieet Olie. Snijd de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Oosterse Kippensoep

Snipper de uien, snijd de wortels en champignons in plakjes en de kipfilet in stukjes. Laat Becel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Zalmsoep

Maak de prei schoon en snijd deze in ringen. Maak de wortel en venkel schoon en snijd deze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Knoflooksoep

Pel de teentjes knoflook. Snijd het brood in kleine stukjes.Verwarm de Becel Voor koken,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rode Bietensoep

Maak de lente-ui schoon, snijd het groene gedeelte in ringetjes en hak het witte gedeelte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Wortel-pompoensoep

Maak de pompoen en wortels schoon en snijd van elke groente 1 eetlepel reepjes af. Houd de reepjes...

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Woksoep Met Noedels, Spitskool En Garnalen

Was en snijd de spitskool in brede repen. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Asperge Crèmesoep Met Gorgonzola

Maak de asperges schoon en schil ze. Snijd ze in dunne plakjes. Meng de asperges en de soepmix met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans